На море в Турция - тема 79

• 73 522
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
  • Бг-мама
Зечова, кач пара на глава от населението, че и на мене ми предстои
Платихме по 30 евро на човек. И да лодките явно не са всяка вечер. Снощи имаше само разходка с лодка и кратка програма на фонтана. Но на мен ми хареса вътре много. Явно не сме от хората които сме виждали много и вероятно затова.

# 166
Може ли един малко странен въпрос, моля. Работата ми е такава, че никога нямам идея кога ще благоволят да ме пуснат в отпуск. И така изпускам и оферти, и ранни записвания и всичко що е на сметка. Сега се озовавам с не много голям бюджет с дете на 14, мъж и собствен транспорт. Свободно време август, когато виждам е най-скъпо. Къде можем да отидем на сносна цена и да е ол инклузив що годе приличен.
Ако някой ме посъветва нещо, ще съм безкрайно благодарна.

# 167
Емералд нямат желаещи за автобусните почивки за юли и връщат паричките или замяна+доплащане за самолет,имате ли наблюдения за ТА с пътуващи автобуси(Алания)

# 168
Имахме резервация от 30.06 до 07.07 за Фетие, Клуб Летония. Явно няма достатъчно хора за там и вместо на летището в Даламан, ще кацнем в Бодрум. Смениха и датите на 01.07 до 08.07. Някой да ходи в тази посока или вече да е бил за отзиви?

# 169
Емералд нямат желаещи за автобусните почивки за юли и връщат паричките или замяна+доплащане за самолет,имате ли наблюдения за ТА с пътуващи автобуси(Алания)
Това е много, много гадно...
Месеци преди това си направил резервацията  за да е на по- ниска цена, очаквал си с нетърпение почивката и сега, когато и  в другите агенции са резпродадени предпочитаните хотели, и са се вдигнали цените с по няколкостотин лева - решавай, или ни приемай промяната или ще ти върнем парите...

# 170
  • София
Може ли един малко странен въпрос, моля. Работата ми е такава, че никога нямам идея кога ще благоволят да ме пуснат в отпуск. И така изпускам и оферти, и ранни записвания и всичко що е на сметка. Сега се озовавам с не много голям бюджет с дете на 14, мъж и собствен транспорт. Свободно време август, когато виждам е най-скъпо. Къде можем да отидем на сносна цена и да е ол инклузив що годе приличен.
Аз навсякъде препоръчвам Батихан или Атлантик, но не знам колко е бюджета. Преди месец за Батихан уредих мои хора, но това беше тогава, сега не знам.

# 171
Аз навсякъде препоръчвам Батихан или Атлантик, но не знам колко е бюджета. Преди месец за Батихан уредих мои хора, но това беше тогава, сега не знам.
Както съм писала, ние обикновенно почиваме 08 м, Аз като гледах цените до преди 1 м говоря за средни хотели не голям лукс 2 +2(10г,6г), собствен транспорт ни искаха от 3400 на горе, гледах навсякъде  мен не ме устройва за 7 дни. Казвате бюджетно- доколко търсите.
В момента сме в Кушадасъ - времето е супер топло 1 лош ден до тук няма, яко жега. Слънцето силно. Може би да видите в Дидим - Ramada, ANADOLU DIDIM по бюджетни.

# 172
При нас също има промяна Sad Нови дати, ново летище..вместо в Измир, ще кацнем в Милас и от там към Кушадасъ. Не мога да повярвам как е възможно юли месец да не могат да съберат необходимия минимум за чартър. Емералд това. Наистина е безкрайно неприятно, пуснал си отпуска, направил си си някакви планове, остават само 3 седмици и хоп - пълна промяна. Ако искаш! Ако не - оставаш без почивка. А на мен точно в този момент никак не ми е до ново ровене и търсене на информация и нови резервации. Голямо мрън от мен! Единствения позитив е, че полетните часове са в нормално време през деня. За 05 юли полета бил отменен и предложиха 08 юли. Притеснявам се и че трансфера до хотела ще се удължи...с две думи - лошо започва първото ми пътуване до Турция. Да видим как ще завърши.

# 173

Здравейте, bobsi81  вижте ТА - Турс Клуб  те предлагат много хотели и имат много добре организиран автобусен транспорт. Много често взимат и клиенти на други ТА  когато имат свободни места. Въпросът с заплащането и организацията на транспорта се договаря между двете агенции. Случвало ми се е ТА при 9 нощувки да не могат да запълнят автобуса и тогава съм пътувал с автобусите на туристическа агенция  TOURS  CLUB.

# 174
  • Пловдив
Момичета,това го пишем от години кои агенции са силни в автобусни и кои в самолетните.Емералд със голям зор си продават самолетните добре ,че все още имат агенции които предлагат техни пакети и някои все още неориентирани хора.За автобусните да не говорим.Хич ги няма.

# 175
  • Варна
Зечова, кач пара на глава от населението, че и на мене ми предстои
Платихме по 30 евро на човек. И да лодките явно не са всяка вечер. Снощи имаше само разходка с лодка и кратка програма на фонтана. Но на мен ми хареса вътре много. Явно не сме от хората които сме виждали много и вероятно затова.
Няма нужда да обяснявате защо ви е харесало, няма значение кой какво е видял - важното е да си прекарваме добре и да имаме хубави емоции и спомени Simple Smile

# 176
  • Beyond the Frontiers
Момичета,това го пишем от години кои агенции са силни в автобусни и кои в самолетните.Емералд със голям зор си продават самолетните добре ,че все още имат агенции които предлагат техни пакети и някои все още неориентирани хора.За автобусните да не говорим.Хич ги няма.
Това не е вярно. Категорично. Емералд на този етап е туроператорът с най-голям обем пътуващи за Турция. Имат най-много оферти, програми и вариации.
Лесно се вижда, кой не си е напълнил програмите, по това кой пуска last minute оферти. Да сте видели на Емералд за 200-300 лв. такава. Не. Аз обаче виждам на други големи фирми такива...
Юли и август са месеци с най-високи цени. Пътуващите в тези периоди не са много. Програмите не се пълнят. Ако погледнете който и да е туроператор, ще забележите, че ако юни и септември има 2-3-5 полета/автобуса в различни варианти всяка седмица, то през юли и август всичко пада до 1-2.

И напомням, че абсолютно без нарушаване на закона, туроператорът има право да анулира програма до 21 дена преди пътуване (при 7 или повече нощувки).

# 177
  • Пловдив
Кой пуска last minute да ги следим?

# 178
  • Beyond the Frontiers
Кой пуска last minute да ги следим?
Тез тур - 230 лв. самолет, 4*, ultra all
Абакс - от около 450-500 лв. нагоре
Онекс - и днес даже...
Самолет, 7 нощувки...

По автобусните по-скоро няма такива неща. Там цените са "изпилени".

# 179
  • Sofia
"И напомням, че абсолютно без нарушаване на закона, туроператорът има право да анулира програма до 21 дена преди пътуване (при 7 или повече нощувки)."
Сигурно е законно, но е мега-неприятно. Резервираме на ранни, редим отпуски, ваканции, всичко съгласувано и накрая да ти отменят почивката е кофти. Аз поне очаквам, че големите туроператори намират вариант да си реализират почивките, а то щом и те не могат, какво остава за малките Sad Но явно съм била в грешка.

Общи условия

Активация на акаунт