На море в Турция - тема 79

• 73 638
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте!
В момента веригата Селектум имат доста добро намаление /гледам в Турс клуб собствен транспорт/.
По този повод исках да питам, може ли някой да ми даде информация за Селектум фемили Белек, каква е разликата между къщичките и основната сграда. Били сме в къщичките, не беше лоша стаята, но беше в началото  до рецепцията и се навъртаха едни километри по цял ден. Та ще се радвам, ако някой сподели за стаите в основната сграда, както и видовете стаи.

# 661
  • София
Вилианка, видовете стаи си ги има в сайта на Турс клуб. Това, което не трябва да резервираш са еко стаите, които не са в основната сграда, а в следващата след нея, посока бунгалата.
Иначе стандартните стаи в основната сграда са големи колкото тези в бунгалата.... с едно малко изключение. Тези които са на последния седми етаж са удивително големи, двойно по-големи, някъде около 45-50 кв.м.
Може би няккакъв вид фамилна стая да са. С едно двойно и едно единично легло, голям диван, масичка, голям гардероб на една от стените, невероятен дървен таван / явно заради това не беше горещо, а бяхме в края на юни/, голяма баня / сигурно десетина квадрата беше/ и тераса.
Ние бяхме в стая 1717, тоест гледката е към аквапарка, детския мини клуб и морето.
Това за мен е доста по-тихата страна.
Единственото малко неудобство е, че асансьорът се движи до 6 ти етаж, а след това има стълбище към 7-я етаж, който е във формата на кръг и и в този кръг са разположени няколко /6-7 стаи/ . Нямам представа колко общо такива кръга са, говоря за този, в който беше нашата стая. Много сме доволни от нея, ако искаш помоли да ти я дадат, ако случайно имат свободни стаи.
Тези май ги пазят, защото на нас ни я дадоха след като в началото искаха да ни дадат еко стая.
Нашата резервация беше през Дестиния, аз им отказах и казах, че няма да мръдна от рецепцията докато не получа стаята, за която сме платили и ако искат да звънят до Дестиния и да се разбират. Уж нямаше свободни стаи / дежурното оправдание/, но като видяха, че съм непреклонен и им казах, че докато чакам ще пиша отрицателни отзиви в Трипадвайзър и руските форуми изведнъж се намери тази стая.
Ето няколко снимки от стаята:
Скрит текст:

# 662
Благодаря Роже! Както винаги изчерпателен и полезен! Много хубаво изглежда стаята. Вероятно ще резервирам в хотелската част този път.

# 663
  • Берлин
Октомври /живи и здрави сме в Утопия/. Обаче ни поканиха на сватба в Белек. Уредих транспорта, но ми трябва една нощувка. Идея за нещо икономично, колкото да вземем душ и дремнем преди да се върнем в Аланя?

# 664
Знаете ли каква е разликата между Kamelya Selin, Fulia и Aishen K Club като качество на храната и като удобство на стаите? Може ли, ако си отседнал в едната Камелия да ползваш баровете и плажа на другите? Извинявам се за въпроса, но виждам че са една до друга.

# 665
  • София...........
Знаете ли каква е разликата между Kamelya Selin, Fulia и Aishen K Club като качество на храната и като удобство на стаите? Може ли, ако си отседнал в едната Камелия да ползваш баровете и плажа на другите? Извинявам се за въпроса, но виждам че са една до друга.
Можете да ползвате плаж , басейни, баровете на всичките независимо къде сте настанени.
НО, не може да ползвате основния ресторант на другите!!!

# 666
Можете да ползвате плаж , басейни, баровете на всичките независимо къде сте настанени.
НО, не може да ползвате основния ресторант на другите!!!
И да добавя - бяхме във Фулия, не позволяваха да ползваме басейна пред Селин.

# 667
  • София...........
Миналата година бяхме в К-клуб и можеше всичко всичко  на другите хотели да се ползва освен основните ресторанти. Тази година може да има промени ...

# 668
  • Варна
Изчетох отзиви навсякъде, изгледах клипчета и все пак се колебая между La blanche island и Selectum colour в Бодрум. Може ли някой да даде глас за някой от двата хотела. Благодаря, предварително!

# 669
  • София
Бях чела нещо по въпроса, но все пак да попитам за всеки случай, мога ли да се доверя на сайта otelz.com? Става въпрос за междинна нощувка.

# 670
Бях чела нещо по въпроса, но все пак да попитам за всеки случай, мога ли да се доверя на сайта otelz.com? Става въпрос за междинна нощувка.
Аз резервирах, чрез този сайт докато бях в Турция и нямах проблем.

# 671
  • Варна

Аз също съм резервирала от този сайт, даже два пъти - и не съм имала проблем. Между другото дават по-ниски цени за някои хотели, в сравнение с букинг, а също  имат интересни промоции, ноооо всичко е въпрос на късмет и конюнктура. Просто трябва да се следи и да се сравнява с другите сайтове за резервация. Имат и програма за лоялност...
Всъщност не знам за какви проблеми намеквате... Ако евентуално е свързано с рисковете при използването на банковата ви  карта - то тогава е божа работа. Винаги има някакъв риск. Аз преди 2 месеца купувах ваучери от Грабо - и картата ми бе таксувана 2 пъти с въпросната сума. Подавах към банката  искане за оспорване на транзакцията, писах обяснения... и 2 месеца по-късно банката благополучно ми върна надвзетата сума. Но вече направо ме е страх, да си давам данните на картата, когато  купувам нещо по интернет. Това е положението.

Последна редакция: ср, 02 авг 2023, 18:25 от Мира Мира

# 672
  • Наблизо
Здравейте,
Търся идеи какво да посетим около Ердек и ако имате и идеи за хубави ресторантчета.
Благодаря!.

# 673

Аз също съм резервирала от този сайт, даже два пъти - и не съм имала проблем. Между другото дават по-ниски цени за някои хотели, в сравнение с букинг, а също  имат интересни промоции, ноооо всичко е въпрос на късмет и конюнктура. Просто трябва да се следи и да се сравнява с другите сайтове за резервация. Имат и програма за лоялност...
Всъщност не знам за какви проблеми намеквате... Ако евентуално е свързано с рисковете при използването на банковата ви  карта - то тогава е божа работа. Винаги има някакъв риск. Аз преди 2 месеца купувах ваучери от Грабо - и картата ми бе таксувана 2 пъти с въпросната сума. Подавах към банката  искане за оспорване на транзакцията, писах обяснения... и 2 месеца по-късно банката благополучно ми върна надвзетата сума. Но вече направо ме е страх, да си давам данните на картата, когато  купувам нещо по интернет. Това е положението.

По тази причина съм си направила виртуална карта!Он лайн плащания извършвам само с нея.Минута преди това и превеждам нужната сума от основната си сметка чрез банкиране.

# 674
  • Варна
 .......................По тази причина съм си направила виртуална карта!Он лайн плащания извършвам само с нея.Минута преди това и превеждам нужната сума от основната си сметка чрез банкиране...................
[/quote]
Това, което ми подсказвате е много умно. Знам за тази възможност и след това, което ми се случи - ще се ориентирам и аз така да правя. И за да ви разсмея, ще допълня, че когато подавах заявлението за оспорване на транзакцията ми заявиха, че ако не бъде удовлетворена молбата ми - банката (Фи.. нк) имала такса (разбирай глоба) от 20 лева за подаденото неоснователно искане. Представяте ли си какво нахалство, не стига дето клиентът си губи парите, ами и му вземат още  20 отгоре... Ха, ха.

Общи условия

Активация на акаунт