На море в Турция - тема 79

• 73 563
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Здравейте,
Последната тема едва успях да изчета последните няколко страници...но виждам, че вече доста от вас пишат отзиви Simple Smile
Кажете моля някоя оферта за среден клас хотел за месец септември 2,3,4 седмица или краен вариант първата на октомври. За 2+2 /на 14 и 8г/ до макс 3-3500лв без транспорт. Предпочитаме личен и най-много самолет, но още не сме решили. Първо хотела трябва да резервирам.
Гледам основно Анталия-Белек, Лара, Сиде.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 11:44 от @_ni

# 346
Пазар къде е добре да се направи? Ние сме близо до Кадрие, около Легендите имало пазар, не мола там при тях, а някъде по надолу, а на няколко спирки е и Белек? Искаме да накупим евтини магните, зехтин, лекарства, лещи за очи, локуми и други сладки. Ще се оглеждаме и за други неща, ако ни харесат. Четпх в няколко статии, че в Белек цените били с поне около 30% отгоре в сравнение с Анталия, не знам дали и сега е така, в Кадрие имате ли наблюдение как е? То и в хотела имаме магните и други глезотии, но всичко е по 10 евро.

# 347
  • Пловдив
Аз днес прочетох много добър коментар от група във facebook за нашия хотел, който сме избрали септември месец Нирвана космополитън.
🙂
Весело лято и почивки на всички!

# 348
Здравейте, осъществяват ли се чартърите на различните фирми за Анталия за края на октомври? Защото ми казаха, че не се пълнят и от ТА предлагат други дестинации или връщане с автобус.

# 349
  • Пловдив
Много рисково е октомври.Със сигурност няма много желаещи тогава и може да има промени.Тогава фирмите разчитат на пенсионери и по бедни клиенти.Хотелите намалят доста от нещата които са предлагали през сезона.Деня е малък,децата са вече на училище и се усеща есента.

# 350
Тогава фирмите разчитат на пенсионери и по бедни клиенти.Хотелите намалят доста от нещата които са предлагали през сезона..
Нито сме пенсионери, нито пък мисля, че сме бедни клиенти, като предпочитаме октомври....И не е ли малко дискриминационно това мъдро обобщение?

# 351
  • Германия
Тогава фирмите разчитат на пенсионери и по бедни клиенти.Хотелите намалят доста от нещата които са предлагали през сезона..
Нито сме пенсионери, нито пък мисля, че сме бедни клиенти, като предпочитаме октомври....И не е ли малко дискриминационно това мъдро обобщение?
Подкрепям! В Германия есенната ваканцията е през октомври, тогава е пълно по хотелите с немци с деца, а и не е голяма жега, по-евтино се намират супер хотели. Много хора предпочитат това спокойствие в края на сезона, вместо началото, когато водата е още студена.
От България нямам представа дали пълнят чартърите, но си имайте едно на ум.

# 352
  • Пловдив
Не мисля ,че в изказването ми има нещо с което да обидя някой. Но това е действителността.Ако беше идеално октомври щяха тогава да ходят всички и цените щяха да са най-високи.Но не е така.И в Турция има няколко сезона,не е само лято.

# 353
  • Beyond the Frontiers
Миналата година бях в края на октомври в Анталия. Буквално последния чартър на Емералд. Самолетът беше фул, хотелите бяха фул, времето беше перфектно за плаж и море.
Само в басейните беше по-хладна водата, там където не се отоплява...
Седмица по рано обаче беше валяло доста. Това е неприятното. Времето може да е хубаво, но може да е и лошо.

# 354
Аз като пълен лаик изцяло се водя от написаното тук. Отказах се и от трите хотела, за които питах тук онзи ден. Идвам с нови оферти и в общи линии ако някой сподели, ще реша. Моля....

# 355
  • София
Не е много по темата, но... Търся идея как да се снабдя с едно лекарство от Турция, което единствено ме спасява при пътуване- Дименхидранат. В България вече го няма, а в Турция го продават само с рецепта, издадена от турски лекар. Не признават българска рецепта. Дайте някаква идея как може да се купи....

# 356
В аптеката в Промахон няма ли го. Гърция е, но аз купувам от там лекарство, което из Европа не намирам.

# 357
  • София
Няма го никъде, само в Турция. Търся идеи как да намеря рецепта от турски лекар, за да може след това да моля някой да ми го купи. Направо не вярвах, че няма да ми го продадат в турските аптеки свободно, но е факт. Само с това лекарство мога да пътувам без да повръщам. Ако ви хрумне някаква грандиозна идея как да се сдобия с лекарството, ще съм благодарна..

# 358
Не е много по темата, но... Търся идея как да се снабдя с едно лекарство от Турция, което единствено ме спасява при пътуване- Дименхидранат. В България вече го няма, а в Турция го продават само с рецепта, издадена от турски лекар. Не признават българска рецепта. Дайте някаква идея как може да се купи....
Аз също имам този проблем,вземам същото лекарство.Преди време го забравих и се наложи да си купя от Одрин.Ако не ви е късно утре ще ви го снимам на лични.Върши същата работа.

# 359
  • София
Ако активната съставка е дименхидринат има някакви, чак пък толкова ли са запънати и не дават без рецепта. Поне 2-3 намирам и то на някаква смешна цена за 2-3 лв наши пари. Нашите не ти ли вършат работа, гледам не пише, че са спрени. Софармаци не пише, че го няма, ако не си от Сф мога да проверя.

Последна редакция: пн, 26 юни 2023, 23:01 от valerko

Общи условия

Активация на акаунт