На море в Турция - тема 79

• 73 466
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Хайде,очакваме отзиви от хотели.Толкова хора бяха вече и в момента има.Нали трябва да избираме за догодина.Разказвайте.

# 406
  • Някъде в Европа...
Хайде,очакваме отзиви от хотели.Толкова хора бяха вече и в момента има.Нали трябва да избираме за догодина.Разказвайте.
Славейче, това го "играем" всяко лято - разказваме едни и същи хора..Останалите масово нахлуват с въпроси, търсят мнения, а после, изведнъж, забравят за форума...

# 407
Аз ще дам отзив за Мегасарай Сиде но след като се върнем.От днес сме в хотела,първите впечатления са добри.Освен че стаите не са напълно реновирани/за което разбрахме от вече посетители го/Другото което ми се случи за първи път но и за първи път пътуваме с автобус. Сутринта бяхме в хотела в 4.30ч.сложиха ни гривните и към 6ч ни казаха че могат да ни настанят по рано срещу 100 долара .

Последна редакция: сб, 01 юли 2023, 20:31 от mimi0585

# 408
Аз ще дам отзив за Мегасарай Сиде но след като се върнем.От днес сме в хотела,първите впечатления са добри.Освен че стаите не са напълно реновирани/за което разбрахме от вече посетители го/Другото което ми се случи за първи път но и за първи път пътуваме с автобус. Сутринта бяхме в хотела в 4.30ч.сложиха ни гривните и към 6ч ни казаха че могат да ни настанят по рано срещу 100 долара .

"могат да ни настанят по рано срещу 100 долара"
Ориенталщина!

# 409
Защо? Че то ранно настаняване/късно освобождаване навсякъде се заплаща ☺️

# 410
Защо? Че то ранно настаняване/късно освобождаване навсякъде се заплаща ☺️
Късно освобождаване - да, но навсякъде в Западна Европа когато са имали възможност да ме настанят по-рано са го правили без да ми искат допълнително пари.

# 411
На мен и късно освобождаване без доплащане са ми предлагали, но това е жест от страна на хотела, а не правило.

# 412
  • София
Има ли тук някой, който да може да ми провери по номера на колата каква глоба са ни треснали в Турция? Много ще съм благодарна!

# 413
  • София
На абакс пакетите мисля че могат да се запазват от крайни клиенти- сайта е ekvator.bg по спомен.

# 414
Тонка, във фейсбук групата проверяват, оставям линк към пост-а, ако си член:

# 415
Има ли тук някой, който да може да ми провери по номера на колата каква глоба са ни треснали в Турция? Много ще съм благодарна!

Виж тук е обяснено.

https://www.turkeybg.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D1%80%D0 … obWPBh2gyFP3kepWk

# 416
Здравейте,ако искате пратете ми на ЛС номера на колата и ще ви проверя.

# 417
Нашата почивка за Палома грида за съжаление започва със закъсняващ полет на турските авиолинии с чартър на Емералд! Трябваше да летим в 11.20 но по информация полета ще е в 17.30, дано поне да го има....
Гледам че от Анталия за София въобще няма полет и се опасявам че нямат самолет и вероятно ще пренасочат някой самолет! Наскоро имаше такъв проблем и пътници видяли цял ден на летището. Лошото е че от снощи са знаели че няма самолет ама няма кой да каже!

# 418
Здравейте,ако искате пратете ми на ЛС номера на колата и ще ви проверя.
Здравейте ! Доколкото усещам вие шофирате в Турция и искам да ви помоля, тъй като аз за пръв път ще шофирам август месец,живот и здраве, може ли да нахвърлите за какво трябва да внимаваме ,скоростта колко е разрешена на магистралите, за камерите, които записват, изобщо всичко ,което бихте сметнали ,че ще ми е полезно с цел да избегнем глоби и неприятни случки, когато ви е удобно, да напишете, ще съм много благодарна.

# 419
  • Beyond the Frontiers
Нашата почивка за Палома грида за съжаление започва със закъсняващ полет на турските авиолинии с чартър на Емералд! Трябваше да летим в 11.20 но по информация полета ще е в 17.30, дано поне да го има....
Гледам че от Анталия за София въобще няма полет и се опасявам че нямат самолет и вероятно ще пренасочат някой самолет! Наскоро имаше такъв проблем и пътници видяли цял ден на летището. Лошото е че от снощи са знаели че няма самолет ама няма кой да каже!
До колкото виждам има си планиран полет от Анталия до София: TWI6234
02.07.2023   
TAILWIND AIRLINES
Sofia   19:25

Общи условия

Активация на акаунт