На море в Турция - тема 79

• 74 393
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Тъй като се коментира много пътуването със самолет и докато се наканя да напиша за хотела- похвалвам Тез Тур. Полетите бяха и в двете посоки абсолютно точни с Bulgaria Air. Бяха в добри часове и трансферите им останах с впечатление, че също са си съвсем ок- бяха ни пратили погрешка часът за тръгване и си беше съвсем ок- три часа преди полета, който беше в 10 и нещо сутринта.
Иначе с индивидуалния трансфер бяхме по-малко от 2 часа по-рано на летището и беше напълно ок.

# 436
  • Пловдив
Valerko, ние не участваме активно в анимацията, та не мога да кажа със сигурност дали е там.. да бях питала Joy освен да се върна Joy Инъче имаше разни забавления. Вие в кой хотел ще сте тази година?
Ето една разлика в полза на Туран сега се сещам, там имаше обособен кът с маси и бар пред сцената, а тук в Корумар бяха столове като на театър наредени, май само бира и вода мернах наблизо. Но ние не сме по тази част, така че изобщо не го броя...
Ааа, и гадните комари забравих да спомена JoyJoy Ние затова и избягвахме вечер на сцената да ходим, че ни изяждаха. А от хотела постоянно пръскаха с едно камионче,но...
eli70o0, влязохме през Капитан Андреево, около 7:30-8 вечерта. На първото ПТТ, което спряхме веднага след границата, казаха, че е затворено. Околко 500м по-надолу пак видяхме табела и спряхме. работеше, взехме,залепихме и потеглихме..
Да не ти вкарвам водни, ама по същото време една приятелка бяха в Палм уингса и не са очаровани така да го наречем... после и още една се оплака...А пътят наистина беше много приятен.
За догодина мога да се замисля пак за Анталия, но някой от по-високия клас хотели, разбира се пак със собствен транспорт. Макар че, ако не съм с мъжа и детето и на автобус бих се качила...
Приятни почивки на всички, на които им предстоят!

# 437
Някой пътувал ли е с TravelCard или Fixstay? Имат много по-ниски цени за дадени периоди и хотели от Емералд, Онекс и т.н. Притеснява ме, че отзивите са предимно във фейсбук страниците им и се набляга, че са коректни, а не фантоми.

# 438
Здравейте,
Предварително се извинявам, ако вече е коментирано, но лично аз не прочетох. Аз съм сама с две деца на 7 години и много искам да ги заведа в Турция със самолет. Може ли да ми пишете, дали ако ползвам организирана екскурзия с ол инклузив мога да се оправя сама? Разгледах сайтовете на туристически агенции, но никъде не намирам как таксуват един възрастен с две даца под 12 години. Навсякъде офертите са за двама възрастни плюс дете/деца.
Бихте ли препоръчали туристическа фирма и курорт, където в първата половина на месец септември няма да е голяма жега. Втората половина на септември и октомври разбираемо не ме устройва, защото децата са на училище.
Не планирам ваканция в Турция точно тази година, може и догодина, когато ще са на 8, но просто искам да се ориентирам.

# 439
Сутринта точно преди да ни вземат от хотела ние решихме да проверим на сайта на летище Анталия и видяхме, че полета е планиран за 14:45 и веднага казахме на шофьора да се провери какво става и ако е неодбходимо по-късно да взимат хората. Той вдигна ръце и каза - “сега често заради топлото време полетите закъсняват”. Звъннахме на представител на Емералд и отговора - “ние идея си нямаме какво става”…..

# 440
  • София
Страхотен отговор са ви дали. Хубаво е да се интересуват и да имат представа какво се случва с клиентите им.

# 441
  • Beyond the Frontiers
Страхотен отговор са ви дали. Хубаво е да се интересуват и да имат представа какво се случва с клиентите им.
Представителите на място не се занимават с организация на трансфери и нямат достъп до тази информация.
Явно е имало промяна в разписанието, дали и кога авиокомпанията го е подала на туроператора е друго нещо...И явно има проблем с тази авиокомпания, защото все с нея са проблемите.

# 442
Представителите на място не се занимават с организация на трансфери и нямат достъп до тази информация.
Явно е имало промяна в разписанието, дали и кога авиокомпанията го е подала на туроператора е друго нещо...И явно има проблем с тази авиокомпания, защото все с нея са проблемите.
Може би да, но в неделя през целия ден никой не вдигна телефон от Емералд, нито отговориха на мейл.

# 443
  • Варна
Seengirl, благодаря! Повечето отзиви са на доволни от търсещите забавления за деца. Много зависи какво се търси. Плажът примерно не бил от най-добрите и ако си отишъл за това вероятно няма да си доволен, но на нас плажа ни е приоритет 59ти.
Ще видим.. още 2 месеца.
Догодина надолу, като вече следя отзиви на хора с близки търсения и този път на ранни резервации. Сега хванахме и много добра отстъпка като резервирахме на цени на ранни в средата на юни. Доста хотели са с намалени цени сега и мнооого ласт минет оферти за юли и август. Явно и навън сезонът не върви според очакванията както е и при нас.

# 444
  • Beyond the Frontiers
Емералд не работят в неделя. Нормално да не ви вдигнат. Работното им време е обявено официално.
Има си дежурен на нашето летище, който отговаря за заминаващи. Има си дежурни и по дестинациите - представителите. Всички туристи получават техните телефони преди отпътуване.
Разбирам недоволство ви, но на практика при промяна на разписание в последен момент, туроператорът няма какво да направи.

# 445
  • Пловдив
Валерко,не се тревожи дори и да не ти хареса в Камелиите (в което се съмнявам)има още над 200 хотела в Анталия.Другият път ще пробваш Белек.
Що се отнася до ласт минет офертите не виждам никакво намаление в сравнение с ранни,както и свестен хотел.Не се изненадвам за самолетите и забавянето.Като видях как чакат наредени на опашка да излетят ми се уплаши окото.

# 446
Аз ще дам отзив за Мегасарай Сиде но след като се върнем.От днес сме в хотела,първите впечатления са добри.Освен че стаите не са напълно реновирани/за което разбрахме от вече посетители го/Другото което ми се случи за първи път но и за първи път пътуваме с автобус. Сутринта бяхме в хотела в 4.30ч.сложиха ни гривните и към 6ч ни казаха че могат да ни настанят по рано срещу 100 долара .
Очаквам с нетърпение!
И тъй като нещо пак ни се иска да раздвижи в Турция. Гледам от днес оферти най ниска цена ми излиза точно този хотел. Може ли по подробна информация, може и на лично - интересува ме анимация, вечерите как протичат като забавление, храната донякъде, базата стара ли е. Вашето впечатление.

# 447
  • Варна
Сутринта точно преди да ни вземат от хотела ние решихме да проверим на сайта на летище Анталия и видяхме, че полета е планиран за 14:45 и веднага казахме на шофьора да се провери какво става и ако е неодбходимо по-късно да взимат хората. Той вдигна ръце и каза - “сега често заради топлото време полетите закъсняват”. Звъннахме на представител на Емералд и отговора - “ние идея си нямаме какво става”…..
Обърнете се към Аероиск. Ако закъснението е повече от три часа (гледа се часа на пристигане , ако е било планирано примерно кацане в 15 часа , в София а, сте кацнали след 18) имате право на обезщетение.

https://aeroisk.com/bg/prava-na-patnitsite/zakasnyal-polet/

Вземат около 30 процента комисионна от полагащото ви се обещетение.
 Доста хора  от Магеланците се обръщат към тях за помощ , а те пътуват много.

# 448
  • Пловдив
eli70o0, Корумар и Палм нали са през един хотел, по плажната ивица са има-няма 200-300м, много ми беше интересно как може да има такава разлика в плажа...но... факт.
Сигурна съм, че ще си изкарате страхотно! Simple Smile

# 449
  • София
eli70o0, Корумар и Палм нали са през един хотел, по плажната ивица са има-няма 200-300м, много ми беше интересно как може да има такава разлика в плажа...но... факт.
Сигурна съм, че ще си изкарате страхотно! Simple Smile
На нея не и е приоритет плажа, от Варна е, знае за плажа, пращал съм ѝ снимки. Но да, факт е, че разликата е драстична м/у двата плажа.

Общи условия

Активация на акаунт