Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво мога да очаквам от Utopia Resort & Residence в Alanya?
Какво мога да очаквам от ваканцията в Otium Sea Light Beach Resort 5* в Кушадасъ?
Какви са отзивите за Diamond Beach Spa 5* в Сиде?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво мога да очаквам от Utopia Resort & Residence в Alanya?
Utopia Resort & Residence в Alanya предлага прекрасно изживяване с обширни зелени площи, чисти стаи, пясъчен плаж с кристално чиста вода, разнообразна и вкусна храна, добра анимация за деца и възрастни, както и чист и поддържан детски кът. Интернет връзката е добра, а стаите са чисти, нови и добре поддържани.
-
Какво мога да очаквам от ваканцията в Otium Sea Light Beach Resort 5* в Кушадасъ?
-
Какви са отзивите за Diamond Beach Spa 5* в Сиде?
-
Какви са очакванията за ваканция в Arcane Side Resort?
-
Какво мога да очаквам от ваканцията си в Дидим?

Но навсякъде има едни големи табла с разлепени програми - в толкова часа йога еди къде си, в толкова часа аква спининг, от същия час - плажен волейбол, турнир по дартс...Отделно ги и обявяват по високоговорител на големия басейн. Сто процента ги има и в приложението, но не съм проверявала лично, аз така и не го свалих - мъжа ми се оправяше с него. През приложението се правят и резервациите за алакарт ресторантите. В цената са включени три от общо осем. Ако искаш да си сигурна, още като пристигнете, отиди на едно гише на Туи веднага вдясно от входа, пише Customer service май, там винаги има човек, отговаря на всякакви въпроси, може и да ти даде програма на всички активности.