Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 5

• 48 961
  • 752
  •   1
Отговори
# 570
Здравей, и на мен ми предстои хистероскопия. Това което четох по групите и коментари тук, добри отзиви има за д-р Вецев. В неделя имам записан час при него и ще мога да дам по-подробна информация след това. Също и д-р Станулов ми го препоръча.

При теб какъв е проблемът?
Аз бях при Ковачев и Калчев за второ мнение и в момента се чудя между двамата.
https://

Не знам все още, отивам да видим дали има нещо. Бях на преглед при д-р Станулов и той ми препоръча да си направя хистероскопия. Имам 3 аборта.

# 571
Здравей, и на мен ми предстои хистероскопия. Това което четох по групите и коментари тук, добри отзиви има за д-р Вецев. В неделя имам записан час при него и ще мога да дам по-подробна информация след това. Също и д-р Станулов ми го препоръча.

При теб какъв е проблемът?
Аз бях при Ковачев и Калчев за второ мнение и в момента се чудя между двамата.
https://

Не знам все още, отивам да видим дали има нещо. Бях на преглед при д-р Станулов и той ми препоръча да си направя хистероскопия. Имам 3 аборта.

Успех ти желая! Задължително направи в такъв случай да.

# 572
Здравейте, на кой ден от цикъла се диагностира истмоцелето? Има ли значение денят на цикъла?

# 573
Здравейте,
Искам да попитам до колко хистероскопия е стандарт преди поставяне на спирала Мирена?
Нямам миоми и възли. Просто цикълът ми стана прекалено обилен след второто раждане?
И сега един АГ ме посъветва да направя диагностична хистероскопия, а преди други лекари не са го споменавали във връзка с евентуално поставяне на спиралата
Благодаря

# 574
Здравейте, на кой ден от цикъла се диагностира истмоцелето? Има ли значение денят на цикъла?

Късничко отговарям, но най-добре се вижда около 10ти ден, когато старата лигавица е паднала, но новата не е нараснала прекалено много.

# 575
Здравейте! Бих искала да попитам за мнение за д-р Делчев и д-р Лъчезар Танчев ( ако имате и негови координати ще бъда благодарна) в София за предстояща операция на майка ми относно рак на маточната шийка. Благодаря !

# 576
Доволна съм от д-р Танчев. Обаждаш се в Токуда и записваш час. Друг начин на свръзка е да се обадиш в гинекологичното отделение, да обясниш, че искаш по- ранен час, защото обмисляте операция, която да извърши Танчев. От там може да съдействат. Успех.

# 577
Здравейте! Бих искала да попитам за мнение за д-р Делчев и д-р Лъчезар Танчев ( ако имате и негови координати ще бъда благодарна) в София за предстояща операция на майка ми относно рак на маточната шийка. Благодаря !

Здравейте, аз бях на консултация при д-р Делчев по повод съмнения за полип след профилактичен преглед, които той категорично отрече. На следващ преглед при друг специалист също беше отхвърлено това съмнение. Докторът беше любезен и вдъхващ спокойствие. Даде ми насоки за последващо забременяване, което отлагах заради съмненията. Имаше чакащи пациентки пред кабинета и се наложи да изчакам, въпреки че бях запазила час през супердок.

# 578
Момичета, има ли сред вас такива със сраствания в матката,  които са ги отстранили и не са се появявали повече. Успяхте ли да забременеете?
Миналата година имах вакуум аборт, след който не ми идваше цикъла. Направиха ми хистероскопия и се установи, че имам срастване на входа на цервикалния канал (ниво OICC). По време на хистерото беше отстранено това срастване, сложили са ми и гел против сраствания, както и някаква тръбичка, която извадиха на следващия ден. От тогава мина 1 година, цикъла ми идва редовно, но не е толкова обилен, колкото ми беше преди това, опити за бебе не сме правили все още. Но се притеснявам с това срастване, да не се е разпространило отново и да не мога да забременея при бъдещи опити. Може би трябва да направя нова хистероскопия, ще говоря с лекаря. Но ще ми бъде полезно, ако някоя от вас е имала сраствания, да сподели как са се развили нещата ?  Има ли шанс момичета ?

# 579
Момичета,боли ме гърлото,нямам други симптоми или дискомфорт, трябва ли да отложа хистероскопията или мога да я направя?

# 580
Моята ХС миналата година я отложиха със седмица.

# 581
Здравейте,момичета! Днес мина и моята хистероскопия. Освен полипа са изчистили и сраствания. Имах избор на екип. Всичко е минало наред. В 10:20ч ме вкараха в операционната и в 11:50 ме върнаха в стаята. Това ме озадачи,защото всички казват, че процедурата трае около 20-30 Мин, а аз съм си поседяла явно повече време..  Лекарката мина много за бързо,защото трябваше да влиза в спешна операция,но каза, че всичко е минало наред, но вероятно 6 месеца трябва да съм на хормонална терапия. На вас изписваха ли ви такова лечение ?

# 582
Здравейте, препоръчайте лекар в София, който прави хистероскопия за корекция на Т-образна матка. Може и в Истанбул ако е по-добре. Благодаря

# 583
  • София
При вас хистероскопия са правили, само след като сте имали подготвени ембриони, или ?

# 584
hopelove и Antilop_9723, ако сте посетили вече тези доктори, може ли мнение за тях ?

Общи условия

Активация на акаунт