Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 5

• 47 461
  • 752
  •   1
Отговори
# 675
Аз също препоръчвам д-р Цветков, на мен ми отстрани септум в "Надежда", в момента е в болница Вита.

# 676
Като гледам какво се случва с родилките в Майчин дом, направо не знам кой би отишъл доброволно там..

# 677
  • София
Аз имах хистеро там и се налага да го повторя, като се събудих казаха, че не е било успешно.

# 678
Ето за това се радвам, че моята хистероскопия беше без упойка. Да, най-вероятно не при всеки ще е възможно, да беше неприятно като вкараха въздуха да раздуят матката, но болката е като при по-тежък цикъл какъвто и си имах. Спомням си, че ми причерня от глад и притеснение (за всеки случай трябваше да съм гладна и жадна, а и чаках 4 часа в стая без прозорци да дойде моя ред), но сестрата направи всичко възможно да не припадна и виждах на екрана какво прави доктора. Да, септума не е отстранен "до дъно", но май е по-добре така отколкото да се престараят и да се перфорира матката както се случва понякога.

# 679
Здравейте, на някой правили ли са му хистероскопия поради невъзможност по време на трансфер катетъра да достигне матката, и след процедурата транфера станал ли е възможен Simple Smile

# 680
Здравейте, на някой правили ли са му хистероскопия поради невъзможност по време на трансфер катетъра да достигне матката, и след процедурата транфера станал ли е възможен Simple Smile
Четох поста Ви в другата тема. Ужасна ситуация! Моя трансфер беше много гадно изживяване, но поне стигнаха до матката.. Като чета е могло да бъде и по-лошо. Много съжалявам за случилото Ви се!
По повод хистероскопията - не знам до колко е удачен подход в момента.
В моята клиника знам, че правят пробен ЕТ трансфер с хистерометрия, което мисля, че е по-подходящо във вашия случай.

Тук има доста интересна информация, може да Ви е полезна! Успях!
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=45094.0

# 681
Здравейте! Тези, които са правили скоро хистероскопия - каква цена ви излезе? И каква е разликата с нзок и без?

# 682
Здравейте! Тези, които са правили скоро хистероскопия - каква цена ви излезе? И каква е разликата с нзок и без?
Зависи къде и при кой.
Декември месец в Селена при Ставрев - направление по ЗК и доплащане 700лв. Май месец в държавната болница- само еднократна такса на ден.

# 683
Аз правих миналия месец в Селена. 816 лв по здравна каса.

# 684
Аз правих миналия месец в Селена. 816 лв по здравна каса.

На мен сега ми искат в Майчин дом - 1560 лв...🙄🙄

# 685
Д-р Ковачев в Репробиомед 960 лв оперативна хистероскопия,не по НЗОК

# 686
Болница Надежда, София - оперативна хистероскопия с НЗОК 1150 лв

# 687
Аз платих 600 лв + 150 за анестезия в Софиямед при д-р Венелин Иванов. После си ги възстанових с ДЗО.

# 688
Оперативна хистероскопия в Токуда през месец май - по НЗОК доплащане 820 лв. и тридневен престой, без направление   беше 1110 лв. и еднодневен престой.

# 689
Оперативна хистероскопия в Токуда през месец май - по НЗОК доплащане 820 лв. и тридневен престой, без направление   беше 1110 лв. и еднодневен престой.

Излиза, че в Майчин дом (Тюфекчиева) излиза най-скъпо??...
Моля, споделяйте още колко ви е излязло..

Общи условия

Активация на акаунт