Предстои ми хистероскопия - да поговорим - Тема 5

• 47 464
  • 752
  •   1
Отговори
# 690
Във Вита беше 900 лв платено ноември 2024.

# 691
Уау, какви са тези цени в Майчин дом, по-скъпо дори от Токуда. Иначе аз имам две, без здравна каса. 1000 в Токуда и 850 при Вецев ( на частно ).

# 692
А при кой лекар бяхте, доволна ли сте, имаше ли усложнения? И с еднодневен престой ли е платеното?

# 693
Оперативна хистероскопия в Токуда през месец май - по НЗОК доплащане 820 лв. и тридневен престой, без направление   беше 1110 лв. и еднодневен престой.
А при кой лекар бяхте, доволна ли сте?

# 694
Оперативна хистероскопия в Токуда през месец май - по НЗОК доплащане 820 лв. и тридневен престой, без направление   беше 1110 лв. и еднодневен престой.

Бях при проф.Марков и съм изключително доволна от всичко. По-подробна информация може да прочетете в пост  # 657 / 31 май 2025 на 44 стр.- една дама също се интересуваше.

# 695

Бях при проф.Марков и съм изключително доволна от всичко. По-подробна информация може да прочетете в пост  # 657 / 31 май 2025 на 44 стр.- една дама също се интересуваше.
Благодаря! А може ли там упойката да е спинална, не пълна?🤔

# 696
Оперативна хистероскопия в Токуда през месец май - по НЗОК доплащане 820 лв. и тридневен престой, без направление   беше 1110 лв. и еднодневен престой.

Бях при проф.Марков и съм изключително доволна от всичко. По-подробна информация може да прочетете в пост  # 657 / 31 май 2025 на 44 стр.- една дама също се интересуваше.

За това нямам информация и никой не ми е предлагал избор на упойка. Ако има някаква пречка за пълна упойка, със сигурност ще бъде съобразено.

Последна редакция: сб, 19 юли 2025, 08:34 от Светла_на

# 697

За това нямам информация и никой не ми е предлагал избор за упойка. Ако има някаква пречка за пълна упойка, със сигурност ще бъде съобразено.

Благодаря! Ще пиша нещо на ЛС

# 698
  • София
Здравейте, радвам се, че открих темата, защото и на мен ми предстои махане на полип.
Не знам обаче как ще определим датата за манипулация, при положение, че цикълът ми идва между 19 и 26 ден. На 48 съм.
През май ми откриха полипа при рутинен преглед на шийката е, но странното е, че двама доктори 2-3 месеца преди това не го видяха (Киров от Вита и д-р  Димитров - Адела). Самата аз го видях на екрана.
Сега се колебая кой лекар да избера - д-р Оручева (Вита), д-р Димитров (Св. София) или д-р Налбантов (Окръжна б-ца, преди работеше в Майчин дом). Имате ли опит с някой от тях?
Доста ми е притеснено от кога го отглеждам и защо не се е виждал. Размерът не разбрах какъв е.

# 699
Здравейте, радвам се, че открих темата, защото и на мен ми предстои махане на полип.
Не знам обаче как ще определим датата за манипулация, при положение, че цикълът ми идва между 19 и 26 ден. На 48 съм.
През май ми откриха полипа при рутинен преглед на шийката е, но странното е, че двама доктори 2-3 месеца преди това не го видяха (Киров от Вита и д-р  Димитров - Адела). Самата аз го видях на екрана.
Сега се колебая кой лекар да избера - д-р Оручева (Вита), д-р Димитров (Св. София) или д-р Налбантов (Окръжна б-ца, преди работеше в Майчин дом). Имате ли опит с някой от тях?
Доста ми е притеснено от кога го отглеждам и защо не се е виждал. Размерът не разбрах какъв е.

Препоръчвам Димитров от Св София

# 700
На приятелка с полип на шийката ѝ го махнаха без упойка за няколко минути.

# 701
  • София
Във Вита д-р Оручева ми каза, че те приспиват за 10-15 мин. и си тръгваш като поотмине действието на упойката. Но, ако не е много болезнено, бих изтърпяла и без упойка.
А как се записва час при Димитров в Св. София? Само по телефон ли?

# 702
А при кой лекар бяхте, доволна ли сте, имаше ли усложнения? И с еднодневен престой ли е платеното?

Бях при Иван Крумов, нямаше усложнения при мен. Само закъсня с няколко часа, но може и да е имал основателна причина.
Ако си плащаш и няма да възстановяваш по фонд е еднодневен престой. Аз бях с тридневен, защото изискването на фонда беше да съм с направление и те възстановяват избора на екип.

# 703
Здравейте! От София сме. На майка ми и предстои хистероскопия. На 69 е, не съм сигурна изобщо дали ще мога да я вкарам под частен застраховател. Търся къде да отидем през НЗОК за това и колко ще трябва да доплатим. Моля ви помогнете ми, не знам изобщо към кой да се обърна и къде да отида. 

# 704
Здравейте! От София сме. На майка ми и предстои хистероскопия. На 69 е, не съм сигурна изобщо дали ще мога да я вкарам под частен застраховател. Търся къде да отидем през НЗОК за това и колко ще трябва да доплатим. Моля ви помогнете ми, не знам изобщо към кой да се обърна и къде да отида. 
Оказва се, че по НЗОК пак плащаш една шапка пари и на всичкото отгоре стоиш 3 дни. Ако си платено - еднодневан престой и почти същите пари..Но нека кажат и други, които са били с НЗОК

Общи условия

Активация на акаунт