Най-после и аз да успея да пиша, а не само да чета!
Първо да благодаря на авторите на темичката!

После да честитя на празнуващите бебчета! Калима, почерпката ти е страхотна!
Нашият доктор вчера беше при нас, ча \марти много си разреди акането. Е, аз не го оставих повече от 24 часа, без да е акал, но беше малко неспокоен. Та този нашият доктор е направо вълшебник! Ккаво го направи, какъв масаж , но след като си тръгна Мартин така яко напълни памперса и веднага се ухили
, че и аз покрай него.Слипи, ами ностъргани плодове се дават на напълно захранени бебета и на доста повече месеци. Сега всичко трябва да е смляно до максимум!
Дидита4у, ние имахме в един период от повече от две седмици все зелено ако и с малко слуз, но педито ни каза, еч няма нищо притеснително!
Кръци, напълно съм съгласна с мнението на Лови, че АМ помпи повече от кърмата. Захрани си го детенце , а вече как и с какво, мисля че ти трябва сама да си решиш и най-вече както ти каже педито, ако му имаш доверие.
Тарлежче, радвам се, че сте се оправили, а пък обривът не го мисли, ще му мине.
Ние вече пием два пъти по 2 капки вигантол, че сме си дебеланковци!
Целувки на всички ви и приятна разходка!
До първи клас, слон и половина и после като съм почнала училище съм отслабнала. Сега съм си слаба, нищо неми се лепи...Много странно, като се има предвид какво кюфте лакомо съм била 

на Йо-Йо!!
Всичко което си пожелаеш да ти се сбъдне
защото запека се решава доста по безпроблемно а разтройството означава че не е готово стомахчето за храната която му се предлага

ЙО-ЙО желая ти много безценни мигове с малкото ти съкровище и много щастие със цялото ти семейство.
, да, тук съм си, чета ви редовно, но не ми остава време да пиша.
. Както се досетихте свекито ми е на гости...... и си имам компанийка