ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ЕЛИ желая ти семейна топлина ,любов и безкрайна радост с малкия Криси.

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА АННА,МАРИЯ И НИКИ нека имат най-безгрижното детсво.

Фрики и аз да ти кажа чак сега осъзнах какво е наистина майката и как цялата и любов е отдадена на децата.Нека бъдат благословенни нашите майки.

Аз изобщо няма да бързам със захранване дори и със сокчетата то ние сме и още малки.И на мен ми е тъмна индия.
Да ви кажа вчера бях с температура и повръщане положението направо си се влоши.Но тази сутрин съм малко по-добре.Оф дано да е само това.

За килцата и на мен не ми се говори май имам да свалям към 3кг та все някога ще се свалят сега са на първа линия бебоците.
За цитрусите и аз знам че са алергени и не си позволявам да ги ям още повече че образуват и колики а ние тамън се поотървахме от тях.

Оф аз отивам да лягам че съм като парцал.
Лек ден на всички ви.
Ели на теб НАЗДРАВЕ

.
Голямо съвпадение
Всеки път като гледам нашите бебчета какви са били и сега какви са, а са минали едва три - четири месеца, и ми се струва, че времето така бързо започна да минава.
. а пък така ме е яд, че като го купувахме имаше само без играчки и аз съвсем изключих, че се продават и с играчки (виновен е бебчо, защото пищеше в магазина и бързах да приключим) и взехме от наличните, та сега му смъквам играчките от леглото, който са на дъга пак и му ги закрепям. Както и да е.
.
.
аз имам да свалям още 7 и ме побъркват,но вече започнах да ям само неща който са ниско калорични и мисля да започна разделно хранене,докато кърмя така ще я карам,а после яко глад,само на кафета и цигари и готово 

,хи4 си не е полезно
. А спим в едно легло, когато много плаче. Това се случва рядко, но предпочитам така, иначе татито не може да спи. Когато съм много уморена го взимам при мен и лягам на страни и бебо срещу мен. Така, когато поиска сам си намира гърдата(която поиска) суче си и заспива сам. Мама само следи с едно око да не се задави. Така и мама се е наспала и бебо е доволен. Флорес
Здраве,щастие и любов да те съпътсват в живота!
Илияна май наистина сме малко тия дето не сме захранили още?Искам да ви питам мамите дето кърмите и дохранвате с АМ-по ваша преценка ли дохранвате или докторята ви карат?И ако сами сте решили кога преценихте че е време за това?Много се притеснявам дали не ми намалява кърмата/особено и като ми дойде сега/макар че Мария спи по 3-4ч и не плаче от глад.....
Хубава вечер на всички!