Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 702
  • 592
  •   1
Отговори
# 390
Днес ги мярнах в нашия филиал. Според мен са някакъв временен артикул в асортимента.

# 391
А от този с ментата няма на бройка,  нали? Всеки път търся и не виждам
А от тези да сте виждали в магазините И тях не ги срещам 😕

# 392
Донътите FinCarre са уникално вкусни.

# 393
  • София
Няма ги вече тези сладоледи в кутиите, както и соленият карамел. Много го харесвахме и купувахме редовно. Има в К. тяхната марка, предполагам, че е същия, но 9 лв. кутията ми минава границите.
Миналата седмица на намалението купих някакъв Фюжън 3 бр. на клечка, с малина отвътре и черен и бял шоколад отвън. Фантастичен се оказа, но и той е скъп.

# 394
Обадих се днес на националния телефон за една рекламация. Да видя какво става и има ли някакво развитие по казуса, че мина почти месец, а обикновено се обаждат по-рано...След няколко разговора се оказа, че няма информация за моята рекламация и не я откриват в системата им.😅 Та да отида в магазина за връщане на сумата.😃 За първи път ми се случва, но съм доволна (ще си купя пак продукта, като го пуснат и ще му тече нова гаранция).🙂
Май месец рекламирах една възглавница за масаж за кръста, мина един месец от датата, та се наложи да им пиша, а досега съм получавала решение по рекламациите до няколко дни.
Смениха ми възглавницата, но се оказа, че е такава за врат, много по-малка е и самите въртящи елементи са по-дълги и различни.
Проблемът е, че имаме друга за врат - една такава с дръжки, и тази въобще не ми трябва.
А не ми се занимава да ходя да се разправям отново. 🥴

# 395
Освен ако не е супер мини-чопър, две скилидки чесън нито един няма да накълца добре. По-смотаните чопъри имат ножове, които минават далеч от стените на съда и трябва да уцелиш точно количество.

Аз си кълцам с кухненския робот най-често и спокойно се справя с малък морков и малка глава лук, макар че съдът е голям. Чопър с големината на лидълския спокойно ще си кълца нормално количество лук, чесън, орехи и т.н. като за едно готвене. Едва ли човекът кълца пет орехови ядки, две люспи лук или само скилидка чесън.

Точно за скилидка, две чесън, няколко стръка магданоз и половин глава лук става дума - за едно готвене, за един човек 😅 И сосове в наистина малки количества - като за салата дресинг, и прочие.

Но точно от това се опасявах, че ножовете няма да хванат. Стария й беше наистина мини - размер като бурканче от бебешко пюре си представете.

Обаче пък някой друг спомена, че се справя с кълцането. Ще помисля още, ако още някой се включи с мнение. Поне има останали бройки, явно няма голям интерес, а е от стара брошура.

# 396
ЛИДЛ И БИЛЛА ще въведат чекиране на изхода, което ще показва платил ли си всичко в торбата
Скрит текст:

# 397
E, аз не разбирам как така "ще хваща", ако някой вземе дреболия. Излиза се с касова бележка, както на касите за самообслужване. Какво пречи пак да скриеш нещо без да платиш и да излезеш с касова бележка, с която си платил останалото?

# 398
  • Буркина Фасо
е, все пак похапването на място в магазина ще остане Smiley

# 399
  • Somewhere far away
Интересна и малко досадна практика, но пък е полезна. Аз също понякога не си взимам касовата бележка, защото просто не ми трябва. Но трябва да се сложи край на кражбите, това е важното!
Между другото само за София ли се отнася или във всички филиали и в по -малките градове ще се прилага тази практика? 

# 400
  • Асеновград
Интересно , не разбрах само ако не си пазарувал как ще излезеш , празен бон ли ще дава?

# 401
Някой ви пуска по пързалката усещам. Пишман ПР-ите са решил да изкара парички. От месеци се върти по различни медии и на всякъде питат как ще излиза човек без покупки, но никой не дава отговор. Това е тънкия момент.

# 402
  • София
Често на касите на самообслужване в Лидл пазарувам на 2-3 отделни бележки (използвам купони на различни карти). За да ми се отвори вратичката, чекирам само едната бележка и си излизам. Simple Smile Дори самият служител, който надзирава касите на самообслужване, не иска другите бележки. Изобщо не мога да си представя как това чекиране ще може да попречи да имам нещо немаркирано в количката, чантата или джоба. Единствено продуктите с аларма биха писнали.

Интересно , не разбрах само ако не си пазарувал как ще излезеш , празен бон ли ще дава?
Освен да осигурят работа за още един служител, който ще стои на изхода. Simple Smile

# 403
  • Буркина Фасо
ама българите сме .... измислихме го преди да е въведено rotfImbo
все пак предпочитам да го хапна в магазина вместо да ме хванат като крадец.

пп. да не забравяме, че западняците не мислят като нас. Smiley

# 404
В дамската чанта винаги имам мокри кърпички, купени от Лидл, дъвки дражета- тяхната марка(която и да беше тя). Как се доказват такива покупки?

Общи условия

Активация на акаунт