Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 703
  • 592
  •   1
Отговори
# 420
Днес открих нещо ново за мен. Не знам дали има нещо общо на вкус с този, дето изчезна, ама взех едно бурканче за проба Simple Smile
Скрит текст:

Брада, на каква цена е?

# 421
7 лв за300 грама. 23,30 килограм. Нутела е 19 лв килограм, но с палмово масло  и рафинирана захар. Сега с намалението нутела е на 14 лв всъщност

# 422
Пак ги изпуснах аз тия четки😠.Миналата седмица като ги пуснаха в четвъртък не можех да отида, тази седмица нямаше останали.
Мисля, почти съм сигурна, че вчера следобяд ги имаше в Лидл Борово. Ако сте наблизо - погледнете. Намалили са банските и има номера. Не бях ходила отдавна, има нова подредба на стоките.

# 423
Днес си намерих комплект четки с несесер за 10 лв (неотварян, аз го отворих):

Изглежда добре, но имам подозрение, че несесерът ще се обели в някакъв момент.
И аз си взех същите,но бяха 14 лв. Даже бяха хвърлени сред други неща,без етикет, без нищо. Изглеждат много добре, чак вкъщи видях,че вървят с несесер.

# 424
Това от каква седмица е ?

# 425
Имаше някаква карибска седмица преди месеци, дали не е оттогава?

# 426
Четките бяха в коша с боклуците, с етикет за отстъпка от 30% и изглеждаха идеално, затова ги взех. Там по принцип има разни счупени неща, на които трябва да им сложат 70% отстъпка или повече, за да се замисля дали вършат някаква работа и да реша да ги взема.

Аз си мия четките за грим с течен сапун, когато сметна, че има нужда. Имам ето това силиконово нещо от Синсей, което е предназначено за миене на четки за грим:

Много е меко, но става. Може и без него.

# 427
Цитат на: dolce miele link=topic=1562072.msg46612616#msg46612616 date=1687561204🙂
Брада, а каква е цената/грамажът и може ли да покажеш и състава на течния шоколад?
[/quote
Долче, тя е дала състава и е повече от приемлив. Дори лецитинът е слънчогледов. Дано така да го задържат
Имах предвид частта с калориите, белтъчини, вгх, мазнини...😃

# 428
Някой препоръча донатите на Фин Каре и реших да взема. Отвратително тестяно нещо, само шоколадът отгоре биваше. Няма да повторя.

# 429
Долче, защо трябва да си разваляме настроението...Innocent Въглехидратите са колкото в нутелата /долу, в дясно на страницата Tired Face
https://world.openfoodfacts.org/product/20968663/pate-a-tartiner … sette-choco-nussa

# 430
Мнения за това Малиджано? Дали става?

# 431
  • София
Мнения за това Малиджано? Дали става?

Миналата година го купих за проба. Само аз го ядох. Върви с препечена филийка и хубаво сирене. Не бих купила отново.

# 432
На мен ми харесва.

# 433
На мен също ми харесва-взех си днес Simple Smile .Всъщност това най-много се доближава до любимото ми македонско ,което е на безобразна цена тук.

# 434
В магазина на Искърско шосе имаше много, ама много намалено масло. С оранжев етикет. Килограмът се връзваше 9 и нещо. Имаше и доста намалено месо - и с оранжев, и със зелен етикет. Заредих фризера доволно. Протеиновите десерти с извара пък бяха на 50%. От последното обаче имаше малко. Това всичко сутринта. Уви, от банските нямаше зелен цял е мой размер. Яд ме хвана, че не взех , като ги пуснаха.

Общи условия

Активация на акаунт