Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 704
  • 592
  •   1
Отговори
# 405
  • София
ЛИДЛ И БИЛЛА ще въведат чекиране на изхода, което ще показва платил ли си всичко в торбата
Скрит текст:

Харесва ми!

Бялото грозде без семки е много вкусно!

# 406
Днес си намерих комплект четки с несесер за 10 лв (неотварян, аз го отворих):

Изглежда добре, но имам подозрение, че несесерът ще се обели в някакъв момент.

# 407
Моят все още не се е обелил, вече 2 години го ползвам.

# 408
  • Бургас
Днес открих нещо ново за мен. Не знам дали има нещо общо на вкус с този, дето изчезна, ама взех едно бурканче за проба Simple Smile
Скрит текст:

# 409
  • Буркина Фасо
Моят все още не се е обелил, вече 2 години го ползвам.
още дълги години да го ползваш rotfImbo 

# 410
Взех от същия сет с четките за грим, първоначално ми се стори, че самите четки не загребват продукт и някак се хлъзгат по продукта и нищо не правят, но след няколко ползвания съм многооо доволна. Много равномерно нанасят, без да ставаш тип клоун, освен това четката за руж е така съобразена, че да не става една линия/черта, а да си стане точно естествена руменина. Другата ми любима четка е  блендинг четката- перфектна за нанасяне на освен цвят на клепача. Лесно и бързо, без много напластяване, става някак ефирно, а бях скептична към нея, защото е голяма. И другия ми топ любимец е четка за фини детайли - много прецизно можеш да нанасеш цвят на клепача точно където искаш. Освен това четките не разпрашват продуктите,което е още един плюс.
С две думи много съм доволна.
Другите не съм ги тествала все още, но се надявам да не ме разочароват и те.
Днес си взех и блузката за момичета 158/164 размер, идеално ми заспа и самата шарка с цветята ми създава много лятно настроение. ☺️

# 411
В дамската чанта винаги имам мокри кърпички, купени от Лидл, дъвки дражета- тяхната марка(която и да беше тя). Как се доказват такива покупки?
И аз това винаги се чудя. Редовно нося с мен от техните продукти.

Сега ще ме накарате да търся четки Simple Smile
А после миете ли ги?

Имам розовия блендер. Обемен и тежък. Рядко го ползваме. Дори и за смути, предпочитам и ми е по-лесно да сложа всичко в една пак тяхна купа Simple Smile и да го пасирам, отколкото да изкарвам блендера. А и трябва да се правят количества с него, че да е оправдана занимавката. Стои си прибран в един шкаф.

# 412
Пак ги изпуснах аз тия четки😠.Миналата седмица като ги пуснаха в четвъртък не можех да отида, тази седмица нямаше останали.

# 413
Взех грозде и други неща. Гроздето изглеждаше все едно е било в хладилник, с конденз повечето кутии...Избрах една по-нормално изглеждаща.🙂
Брада, а каква е цената/грамажът и може ли да покажеш и състава на течния шоколад?

# 414
Какво пречи пак да скриеш нещо без да платиш и да излезеш с касова бележка, с която си платил останалото
Като пробваш ще разкажеш 😁 Мисля че системата ще е както в безкасовите магазини, с кодирани продукти и видеокамери, предполагам подробностите са търговска тайна.
Изобщо не мога да си представя как това чекиране ще може да попречи да имам нещо немаркирано в количката, чантата или джоба. Единствено продуктите с аларма биха писнали.
Всичко ще е с аларма.

# 415
Представих си поставянето на аларма на всеки продукт - например на земелите или на сладоледите. Няма как да стане.

# 416
Представих си поставянето на аларма на всеки продукт - например на земелите или на сладоледите. Няма как да стане.
Е, нали се разбрахме, че това, което става за ядене ще се изажда още в магазина, и няма да му трябва аларма, която да го предпазва от кражби. Simple Smile

# 417
хах, ми то голямо ядене ще пада. Сега се сетих и друго - може да си пресипваме от веро, шампоани и други течни в малки шишенца. Какви глупости ми хрумват само.  Ненужно привлякоха внимание с тази си намерения. Който е крал, пак ще намери начин да краде.

# 418
О, и това има кой да го следи. Пък на сляп ли се прави е друг въпрос.

ама българите сме .... измислихме го преди да е въведено rotfImbo
все пак предпочитам да го хапна в магазина вместо да ме хванат като крадец.

пп. да не забравяме, че западняците не мислят като нас. Smiley

# 419
Цитат на: dolce miele link=topic=1562072.msg46612616#msg46612616 date=1687561204🙂
Брада, а каква е цената/грамажът и може ли да покажеш и състава на течния шоколад?
[/quote
Долче, тя е дала състава и е повече от приемлив. Дори лецитинът е слънчогледов. Дано така да го задържат

Общи условия

Активация на акаунт