Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 495
  • 592
  •   1
Отговори
# 60
Не, не в стъклено. Написах, че го няма от месеци

# 61
  • Стара Загора
в декатлон има по-хубави /че и по-евтини, точно със самолетен размер/, не съжалявай за лидълските.
Имам такава раница и предпочетох да не я използвам при предстоящото пътуване само с ръчен багаж, където изискванията са 40/20/25 (Ryanair). Даже да не я напълня догоре и да ме накарат да я навра в кутията на летището, не знам дали няма да деформирам много гърба на раницата. Знам, че някои хора ги използват тези. Всеки сам си решава. Не съм погледнала все още лидъслките обстойно.

# 62
последния месец пътувах няколко пъти с райън точно с тази раница, претъпкана догоре. никакви проблеми, дори не ме караха да я пъхам в ограничителя. да, всеки сам си решава.

# 63
  • СОФИЯ
Купих електрическата четка. Не е с батерии, зарежда се с кабел .

# 64
Кое е за предпочитане- да си взема 3 в 1- чопър, бъркалка за миксер и пасатор или да имам трите отделно. Аз го имам този 3 в едно, но се чудя дали да не иде на село...и да си взема по отделно /ако е за предпочитане/като започна от сегашния чопър Thinking

Опитах растителното "краве масло" /без палмово масло/- като за веган е перфектно, но е солено.
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 17:26 от Nil desperandum!

# 65
  • Варна, Пловдив
Кое е за предпочитане- да си взема 3 в 1- чопър, бъркалка за миксер и пасатор или да имам трите отделно. Аз го имам този 3 в едно, но се чудя дали да не иде на село...и да си взема по отделно /ако е за предпочитане/като започна от сегашния чопър Thinking

Опитах растителното "краве масло" /без палмово масло/- като за веган е перфектно, но е солено.
Скрит текст:

Зависи от уредите, в началото използвах само миксера, който е миксер, пасатор и чопър на Бош, но след като си взех отделно чопъра със стъклената купа от Лидл, вече си ги ползвам отделно. От другия използвам само миксер и пасатор. Много по-хубаво е със стъкло да е купата, не е мръднала. Захранването на детето мина почти изцяло през лидлския уред. Другият с пластмасова купа се позахаби. Стигнах до извода, че понякога е по-добре да са отделни уредите. Например имам голям кухненски робот със всичко възможно като опции, но всеки път докато го сваля (не обичам да имам уреди на плота, с изключение на еър фраера, всичко ми е прибрано) и се отказвам. Взех си отделно електрическо малко ренде за всекидневни нужди, а при по-голямо рязане тогава включвам големия робот. Имам и блендер към робота, но пак вече искам да си купя само уред с тази функция. По-малък и компактен. Преценете си според всекидневието и какво най-много използвате..

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 18:37 от jadi24

# 66
И според наличното място също.🙂
Скрит текст:
Това не ме спира да имам 5 броя гофретници де...😆  

Последна редакция: пн, 05 юни 2023, 19:51 от dolce miele

# 67
  • София
Разгледах подробно чантите със защита от кражби. Не си заслужава парите! Сиви са. Във филиал Илинден, София, на бул. Сливница е пълно с такива чанти. Имаше останали няколко броя раници.  И доста комплекти за първа помощ имаше.

# 68
Желатинът в пакетчетата защо толкова е поскъпнал?🤔🤔 По 60 ст. и нагоре за пакетче от 10 грама (и не само в Лидъл)...

# 69
Желатин скоро купих за първи път..
На д- р Йоткер - 0.95 лв.
Биосет- 0.50 лв.

# 70
Долче, аз си купувам насипен телешки, последният път беше аржентински, обаче не мога да се сетя колко струваше. Само ми направи впечатление че е доста са го вдигнали в сравнение с преди няколко години. Но пак излиза доста по-евтино от на пакетчета.
Там при вас нали имате Бахарика, провери дали нямат.

# 71
Леми, да, аз тъкмо някакви опаковки по 500-1000 грама гледах преди няколко седмици онлайн и затова забелязах, че пакетчетата поскъпнаха...От 30-45 ст. сега навсякъде са по  поне 60 ст. за пакетче, та се зачудих защо така се промени цената.

# 72
  • shumen
При нас чанти няма останали.
Долсе,не е само желатина поскъпнал.

# 73
Купих електрическата четка. Не е с батерии, зарежда се с кабел .

А дали върши работа..пробвахте ли я? Simple Smile

# 74
Тази раница става ли при пътуване с евтините компании, защото тук размера ми се вижда малко по-голям, а ми предстои пътуване и да знам дали да купувам?

Общи условия

Активация на акаунт