Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 516
  • 592
  •   1
Отговори
# 75
  • СОФИЯ
Само я включих за проверка, върти, голямата и малката четка са с твърд косъм. Тези дни май няма да ми остане време да чистя с нея, а след това пътувам.
Чантите със защита и на мен не ми харесаха на външен вид и не купих.

# 76
Тази раница става ли при пътуване с евтините компании, защото тук размера ми се вижда малко по-голям, а ми предстои пътуване и да знам дали да купувам?

Скрит текст:
миналия месец пътувах няколко пъти с райън + с аер лингус и никъде не ми направиха проблем. раницата беше натъпкана, а дори не пожелаха да я измерват. но това беше при мен

# 77
Имам един въпрос за приложението на Лидл. Аз го инсталирах и го ползвам от началото на май тази година и имам само 7 купона. Моя приятелка има в нейното приложение 16 купона, и всяка седмица е така.
При мен са само тези стандартните от всяка брошура, а тя има много, които изобщо ги няма като промоции в брошурата. Това нормално ли е, или трябва да мине повече време да ползвам приложението?

# 78
Аз имам 14 купона в момента, но някои са ми спечелени след покупки

# 79
Много ми е объркано това приложение, за покупка се дава, иначе дават малко някакви купони за стоки, които хич не ме блазнят. Затова си го изтрих. Като цяло много зависи и какво пазаруваш, на мен не ми вършат работа нито базовите, нито тези, които са "бонус", като гледам какво се споделя тук.

# 80
Имам един въпрос за приложението на Лидл. Аз го инсталирах и го ползвам от началото на май тази година и имам само 7 купона. Моя приятелка има в нейното приложение 16 купона, и всяка седмица е така.
При мен са само тези стандартните от всяка брошура, а тя има много, които изобщо ги няма като промоции в брошурата. Това нормално ли е, или трябва да мине повече време да ползвам приложението?

Разликата в бройките е заради анкетата и попълването на профила.
Ако попълните лични данни и данни за домакинството - ще получавате купони “избрано за теб”. От там идва разликата в броя на купоните.

# 81
Долсе,не е само желатина поскъпнал.
Кое друго?🙂
Странно, днес пликчетата с желатин в Лидъл бяха по 45 ст...😅

# 82
Имам чувството, че на някои неща изкуствено са им надули цените, за да ги водят вечно на промоция.
Например, мортаделата беше с червен етикет поне две седмици, че е намалена от 3.99 на 3.79. сега е с бял етикет 3.79

# 83
Тези мелнички 2 бр. за 10,99 лв. дали си заслужават, имате ли впечатления? Как мелят — ситно, едро?

# 84
Да похваля този шоколад - много е вкусен, въпреки че е с палма:

Не знам защо е с оранжев етикет, срокът на годност е декември 2023. Сигурно искат да разкарат бройките.
За пръв път виждам и тоалетна хартия с оранжев етикет на минус 30 - Фамилия 32+8 ролки. Също и кухненска ролка флоралис и тя с оранжев етикет.

# 85
Много сладки ягоди купих днес!
Дразня се, че имам купон за продукт, който в моя магазин го няма. Какъв е смисълът от тези купони, нали съм отбелязала кой ми е любимия магазин?! Да бяха го сменили с нещо, което е налично. Става въпрос за купони, които съм спечелила след покупка. От седмичните почти винаги 2/3 не ползвам

# 86
  • София
Цена на сапуни Dove сега в Лидл 1.99лв., намалени от 2.59 лв.

От 9.6, петък цената е 1.49 лв.

Изтичащ срок на сапуните?!

# 87
в dm от доста време са 1,99 сапуните на Dove, но 1,49 си е оферта Grinning

# 88
  • Буркина Фасо
Цена на сапуни Dove сега в Лидл 1.99лв., намалени от 2.59 лв.

От 9.6, петък цената е 1.49 лв.

Изтичащ срок на сапуните?!
взимай.
в Билла са по 2.99 бройката.

зависи и кой филиал си  избрала. понякога и от него дават купон.
при мен в момента са 11 купона.

# 89
  • shumen
Сапуните са супер.

Общи условия

Активация на акаунт