Лидл 176 - юнска леко скучна

• 57 667
  • 592
  •   1
Отговори
# 480
Винаги взимам диня на парче. От друг магазин.

# 481
  • Plovdiv, Bulgaria
Ден понеделник и промоционалния котидж го нямаше наличен.Това не е нормално. Все по-рядко ходя в лидл, а ми беше любим магазин..

# 482
Вчера успях да хвана от намалението мъжки чорапи и слипове, да видим дали са хубави.

Бяхме с най-скромната количка на касите Simple Smile Масово ХХL седмица пълни колички с неща, дето тук ги обсъждаме, ама явно все още много хора ги купуват. Малко ме е яд, че не са останали рендета, толкова време ги гледах и се чудих, а сега като се присетих всичко изкупено.

# 483
Не, че не взимам на парче, но то е, защото не мога да я нося цяла, ако съм пеша. Но иначе много ме е гнус. Знам ли кой я е рязал и какво е пипал преди това. Винаги след това "обелвам" откритите части с ножа и след това ядем.

# 484
Не, че не взимам на парче, но то е, защото не мога да я нося цяла, ако съм пеша. Но иначе много ме е гнус. Знам ли кой я е рязал и какво е пипал преди това. Винаги след това "обелвам" откритите части с ножа и след това ядем.
И аз така, но освен това се притеснявам, не е нарязана преди часове и като стои на топло, ако е сергийка, например, е започнала да вкисва.

# 485
Аз харесвам много от нещата от ХХЛ седмицата. Не виждам защо да не се купуват (това, че на някого в темата не му харесват, не е причина).

# 486
Аз харесвам много от нещата от ХХЛ седмицата. Не виждам защо да не се купуват (това, че на някого в темата не му харесват, не е причина).

И аз ги харесвам, но сякаш вкусът е друг..

# 487

И аз ги харесвам, но сякаш вкусът е друг..
Със сигурност е друг. Не само в лидъл. Големите опаковки са с друго качество.Установих го вече и вчера си направих обследване за Морени, купих малка и XXL, ами разликата е дотам, че голямата изобщо не мога да я ям.

# 488
Морените ХХЛ ги има от години, не се правят за Лидл. Аз не намирам никаква разлика при тях.

# 489
  • Карлово
Koe масло коментирахте, че е намалено?
Ирландското ли?

Последна редакция: вт, 27 юни 2023, 13:26 от ДамаТрефа

# 490
Ако някой смята, че мнението ми е спам, може да го докладва, вместо да ми пише странни лични съобщения. Simple Smile

# 491
И аз харесвам някои XXL неща, които си купувам. Напоследък намалих пазара, особено на хранителни. Купувам дрехи за децата, сладолед, тоалетна хартия, хляб. Вчера излязох с две сирена, два клина и два къси детски панталона, плюс малко плодове.
Харесвате ли дамските къси панталони, рокли? Гледам тези от четвъртък и им се чудя. Не съм купувала до сега.

# 492
ХХL има ли дрехи?

И на мен ми се струва, че при тази кампания качеството не е като на обикновените.

Намалени масла има в хладилната витрина, в единия край или където е подредено маслото. Има различни видове, сменят според наличността. Примерно преди няколко дни ирландското беше много намалено, сега май не е толкова, но лидълското е намалено доста.

# 493
  • Карлово
Веси благодаря. Точно това ме инресуваше. Днес ходих, от Карлово съм, и там при намалените имаше ирландско, със срок на годност 29.06, намалено на 4,59!! Не взех, естествено.

# 494
Миналата седмица на промоция имаше Дойче Маркенбутер 250гр за 3,29лв

Общи условия

Активация на акаунт