Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 428

• 43 320
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
  • Варна
Привет, момичета Hug

Липсва ли ви Тахир Лекесиз ? На мен  - да !

Мога да кажа, че свикнах с прическата и брадата му и даже  вече ми харесва Stuck Out Tongue Closed Eyes
Еми, това в момента е модната тенденция, особено брадата ...

Готина двойка, красавци, ненапразно водят в класациите Yellow Heart

# 226
  • Пловдив

Старите, но стабилни приятелства на Енгин, стойността и подкрепата, която им дава...
Йозлем Йълмаз, една от сценаристките на филмите "Малък септемврийски проблем" и "Една любов, два живота", в които Енгин участва, я поздравява с издаването на нейната първа книга с разкази. Пожелава успех на книгата й.

ДОПЪЛВАМ:

В сторито на Енгин - репостна от сторито на Джейда Дювенджи, съпругата на Бюлент Шакрак, който участва в сериала "Дъщерята на посланика". В нет пространството се говори, че Джейда и Бюлент са се разделили, дали е вярно, те си знаят.
Та, тя написа: Вашата подписана книга пристигна на моя адрес.

Последна редакция: ср, 14 юни 2023, 20:16 от mariana51

# 227

Здравейте по вечерно време!

# 228
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=n_5p-BCJ5Ic

Преди лягане да видим ново клипче, направено преди три часа: Когато знаеш, знаеш..

# 229
Привет момичета по вечерно време!
Barisea,:heart:,:hibiscus:,огромно Благодаря за споделеното от срещата с Енгин!Голям герой си,аз ако бях и 3 хапчета в стомаха нямаше да намалят напрежението от срещата !Щеше да треперям цялата,да се изпотя,сън нямаше да ме хване от притеснение!
Цял живот ще помниш тази среща,бъди много здрава и ти пожелавам от сърце отново да видиш Енгин!А ние отново ще се вълнуваме от споделеното!
Лека вечер и до утре момичета!

# 230
Привет.
Големия успех в професионалния живот на Енгин.  Втора книга, която буди толкова голям интерес и любов от почитателите. Заслужава цялата тази обич и признателност.

Барисеа, радвам се,че си се насладила на тези хубави  моменти.  Благодаря,че сподели с нас впечатления  и преживявания.
Искрена прегръдка:hugs:

Демет много ме трогва, направо избухва и релаксира. Дано споделя все така Hug

Лека нощ.

# 231
Добро утро!

Хубав ден!

# 232

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден!

# 233
  • Пловдив

Добро утро в четвъртък. Дано имаме нещо ново откъм новини.
Днес РД има Фейяз Думан, новият персонаж Бехнам от сериала ни, очакваме го с интерес във втори сезон. Навършва 41 години.

# 234
  • Варна
Добро утро, момичета Yellow Heart

Усмихнат ден ви желая !

# 235
  • Пловдив

Липсват ни тези моменти - снимки преди излъчване на епизод.
Ама, наистина ще си купя... Шегичка...  https://www.facebook.com/BezGranici/posts/pfbid033QdNTJFwpiXfNzR … hBSJwBxfaiarekC3l

Скрит текст:

# 236
Здравейте момичета.
Усмихнат и успешен ден.

Двама усмихнати сладури.

Благодаря за последните новини.
Да се надяваме някой отнякъде да прихване нещо и да ни го пусне.

Хубав ден на всички.

# 237
  • Пловдив

https://www.secure.instagram.com/p/CtfuK92Axrv/

Скоро в Хондурас - клик в/у линка и ще чуете мелодията от промоцията.

Страстта и любовта ще бъдат главните герои на тази история. ❤️ 🔥 Очаквайте СЪВСЕМ СКОРО "Дъщерята на посланика"! Само по канал 11.

# 238

Здравейте следобедно!
Музиката от промото -  определено не е от турската версия. Явно като се закупи даден сериал - имат известна  свобода за интерпретации. Най-вече за времетраене на сериите.
При нашето излъчване не ми беше много ОК дублажа - твърде монотонен и лишен от всякакви емоции, с което се губи от общото въздействие на историята.

Черпя със сладолед.

Скрит текст:

# 239
  • Пловдив

История от Larisa Opris/Лариса Оприс за срещата с Енгин Акюрек, фен от Румъния.

Среща с Енгин Акюрек, 10.06.2023 г.

Минаха четири дни от срещата ми с Енгин. Все още преливам образи, звуци, чувства, изречени думи. Още съм в шок! Гледам снимките, които ми направи момичето от книжарницата, Бог да я пази! Не мисля, че някога ще преживея тази среща. Аз ли бях в Baghdad Caddesi в D&R, или всичко беше сън? Видът на Енгин, когато говоря с него, е безценен. Сякаш ми разказва любовна история през неговите очи. Докато той ме гледаше в очите, аз също гледах в неговите магнетични тъмни очи, в които виждах изчезнали светове и цяла плеяда от скрити значения, отразени в тях. Мислех, че горкото ми сърце ще се пръсне от толкова силни емоции. Тогава виждам Енгин да стиска дясната ми ръка с лявата си ръка. Обичам страхотните му ръце. Тогава чух гласа му. Боже мой, какъв уникален топъл глас, с толкова особен тембър, разпознаваем от милиони. В ушите ми е като божествена музика. Мога да го слушам безкрайно.

Вярвате или не, доближих го два пъти, защото разбрах, че първия път не съм се снимала с него и книгите. Мениджърите му, които го заобиколиха отдясно и отляво, бяха толкова груби. Мразех ги заради припряността им и всичко останало. Създадоха толкова лоша негативна атмосфера в мен, че се почувствах изгубена. Бях толкова близо да им кажа: "Bir sanie, lutfen!" (Един момент моля!). Но видях, че Енгин изобщо не се притесни от молбата ми, той ми дари толкова красива широка усмивка и изпълни желанието ми. Ето защо го обичам толкова много. Той е мил, скромен човек и топла душа.

Трябва да ви кажа и няколко думи за миналото лято, когато помолих мой много добър приятел в Лондон да ми донесе книгата Sessizlik/Тишина на турски. Той ми я даде лично, когато пристигна в Букурещ. Не ме интересуваше, че не знам езика. Нещо повече. Най-важното за мен беше да имам книгата. Прибрах се много доволна, най-после с книга в ръце и сложих вътре малка бележка, написана на розова хартия: „Имам автограф на Енгин за Тишина. Благодаря ви с благодарност." Е, останалото е история. На 10 юни 2023 г. тази мечта се сбъдна, дори по-рано, отколкото очаквах. Така че поговорката" Мечтайте, докато мечтите ви се сбъднат " никога не е била по-точна от преди.

За първи път се „срещнах“ с Енгин Бей на екрана преди почти година и половина, когато го видях в „Дъщерята на посланика“ и бях шокирана да видя такъв страхотен и талантлив актьор, и в същото време изумен от това как не го познавах до този момент. Къде се криеш, Енгин бей? Оттогава съм гледала всичките му сериали и филми, някои дори по два пъти. Да, знам, че се превърна в пристрастяване, лудост, наречете го както искате, не ме интересува дали ще бъда съдена за това.

Но най-голямата изненада беше, когато го открих като автор. Аз също пиша, така че и аз гледам на нещата от тази гледна точка. Хора, бях наистина зашеметена. Напълно се влюбих в неговия блестящ и сложен ум. Очарована от неговите истории, стил на писане и разнообразие от теми. Честно ще призная, че ме хвана завинаги.

По чиста случайност в края на миналата година се запознах в интернет с неговия американски издател на английския превод на Sessizlik/Тишина, Рамона Харпър от Kismetpublishers.com, една изключителна жена и специален човек. Освен това тя е професионалист във всичко, което прави. Един ден видях да пита във фейсбук група дали някой иска да напише мило съобщение за Енгин за 14 февруари. Е, отговорих й с "Аз" и се прибрах, след като изписах доста страници. Рамона взе дългия ми текст и състави резюме, след което постави рецензията ми на корицата на книгата си. Беше поразително за мен, защото не съм го очаквала, когато написах този текст. След това в продължение на месец чакахме със затаен дъх одобрението на Енгин за корицата. Преди никога не съм се надявала или мечтала, че това някога ще ми се случи. Но Вселената има по-добри начини да ни покаже, че сме способни на велики неща и нашите надежди и мечти могат да се сбъднат, ако малко повярваме в това. КЪСМЕТ. Така че това е историята за това как се озовах на корицата на английския превод на първата му книга Sessizlik. Не е ли невероятно как работят нещата, когато влагате добра енергия в това, което правите, нали?

Оттогава най-дълбокото ми желание беше един ден да се срещна лично с Енгин. Но никога не бих си помислила, че този ден ще бъде толкова близо във времевата скала. И мога да ви кажа, че никога не можете да сте достатъчно подготвени, за да срещнете такава звезда в реалния живот. Когато Рамона ми изпрати информация за мястото на съвместното подписване на 10 юни, за представянето на новата книга, #Zamansiz (Безвремие) и английската версия на Sessizlik (Тишина), около седмица преди събитието, сърцето ми почти експлодира с емоция, но също така се паникьосах. Мислех, че ще получа инфаркт. И така, ГОЛЕМИЯТ ДЕН наближаваше. Дори по-бързо, отколкото очаквах. Много неща, за които да се подготвите. Първо бях в шок и умът ми беше блокиран за няколко мига. След това, когато се възстанових малко, се обадих на дъщеря ми, за да й кажа голямата новина. Тя ми предложи това пътуване като подарък за рождения ми ден, който беше през май. Какво повече можете да желаете, дами и господа? Благодаря й от сърце! Да, защото дъщеря ми също е звезда. Международна като певицата @oliviaaddams(ето инстаграма й - https://www.instagram.com/oliviaaddams/?hl=bg). Бог да те благослови, любов моя!

И така, накратко, пристигнах в Истанбул в петък вечерта и в книжарница D&R още на следващия ден, 2,5 часа преди това! Имам предвид следното! Отидох в книжарницата, купих книгата на Енгин”Безвремие”, исках да му купя книга с любимия му писател Пол Остър, но нямах късмет. Все още имах Дон Кихот на английски с мен, още една от любимите му книги, която купих, преди да напусна Букурещ, заедно с други подаръци, но най-важното персонализирана с неговото име върху нея... Шшшт!! Това е строго секретно! Няма да го разкривам. Съжалявам! Сложих в чантата си и CD с Крис Боти, неговият и мой любим джаз певец, играчки за SEFA, неговата котка и една моя статия в румънско списание, която бях превела на английски. Иншаллах, ще има време да чете.

В очакване на големия момент се запознах и с неговия турски издател от Dogan Kitap, Oz. Енгин се появи навреме, без забавяне, както се очаква от човек с неговата величина. Това ми харесва в него. Неговото смирение, неговата простота и голямото му сърце за нуждаещите се. Когато го видях, не можах да повярвам на очите си. Знаех, че е висок, но, той е буквално много висок. И слаб. Може би твърде слаб. Поздрави всички, свали слънчевите си очила и седна, приготвяйки се да започне сесията за автографи. През цялото време той не спря да се усмихва, докато подписваше и позираше за снимки с феновете си. В един момент хора по телевизията го интервюираха. На всички въпроси беше отговорено възможно най-естествено. Той очевидно има много добре развити умения за това. Опашката беше огромна, но той издържа докрай и почти пет часа подписваше книги на всички, които идваха и снимаха. Какъв мъж!!!

След като ми подписа и трите книги и направих две снимки с него, застанах в ъгъла и просто го гледах, докато той не се отдалечи, изучавайки го, жестовете му, всичко. Исках да нахраня очите и душата си колкото се може повече с неговия образ. Хората от службата за сигурност постоянно ми казваха да напусна това място, „не можеш да останеш тук или там“. Казах им: „Не ме интересува дали ме пускате или не, защото аз не излизам от мястото си, не можете да спорите с адвокат, никога няма да спечелите“, Ха-ха-ха! И аз подчертах "Avukat ben" на турски. Усмихнаха ми се и след известно време им писна да ми повтарят едно и също и ме оставиха на мира. И така, спечелих!

Когато подписването приключи, той излезе по пътя, по който дойде, през задната част на книжарницата, сякаш вървеше по вода, без да докосва земята. Когато той „напусна сцената“, веднага почувствах огромна дупка в сърцето си и пукнатина от празнота. Целият ден премина под знака на сюрреализма, сякаш бях в капсула на времето или в приказка. Исках този ден никога да не свършва. Трябваше да погледна и трите книги, които подписах, за да се уверя, че всичко е истинско, а не само във въображението ми.

Мисля, че имах толкова късмет, че след толкова кратко време, когато знаех за съществуването му и го познавах чрез неговите творби, актьорско майсторство и писане, успях да се срещна лично с него, да усетя енергията му, да го докосна, да дишам същия въздух като него. него, гледайки в красивите му очи, и да му кажа няколко думи на турски и английски. Това беше щастие. Той е върхът за мен. Бях благословена!
Сърцето ми остана с теб!

До скоро, Енгин бей, ее şey için teşekkür ederim!/Благодаря ти за всичко!
Обичам те!

Общи условия

Активация на акаунт