Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 428

• 43 273
  • 737
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив

https://twitter.com/FOXTurkiye/status/1677648737995468807

Фокс преди малко: Дръжте се, ако можете да понесете този копнеж на феновете на AF...
Албум
Любими снимки на FaHir

# 571
Фокс доста активни /както по време на излъчването, така и сега по време на почивката/.
Но това е добре. Зрителите трябва да са в кондиция за новия сезон и продължението на историята.

Любими снимки/моменти нямам, защото всичко свързано с Тахир, Фара и Керимша  е важно. Няма как да сложа едно пред/над друго.
Предложението за фиктивен брак единствено за доброто на Керимша и Фара.
Сключването му  до стерилната стая, за да може и детето да е свидетел, но не облечено в защитния костюм в който трудно диша.
Решението на Фара Тахир да се присъедини към тях в заминаването към Франция.
Отношението на Тахир към Керимша.
Дори отварянето на кутията на Пандора с търсенето на живи роднини в Иран /ако може да се спаси детето - всяка цена си струва/.

И много други моменти.

# 572
  • Пловдив

Феновете не пропускат...

# 573
Добро утро момичета Two Hearts
Хубав, слънчев и спокоен ден неделя!

# 574
  • Пловдив

https://twitter.com/LaMujerDeEngin_/status/1677770479048769536

Добро утро в неделя. Феновете продължават да ни изненадват с видеа от риалити шоуто "Звездите на Турция".
Клик в/у линка, да чуете Енгин - 2004 г.

# 575
Добро утро!

Хубава неделя!

# 576
# 577
  • Пловдив

Кой и къде ще прихване Енгин, толкова ни липсва.
Към момента - Тахир.

# 578

Дали някой, някъде ще го види - това е въпросът. Отговорът - може, ама едва ли.
Дотогава - ще го караме на стари снимки, клипове и да си изкараме нашето лято - с план и без план.
Днес нещо ми е отпуснато и сънливо /не обичам поредните нощни смени, защото ме изкарват вече извън ритъм/

Скрит текст:

# 579
  • Пловдив

И днес се оформи един лежерен ден.
Мисля си, каквато и нова история да ни предложат във втори сезон, през каквото и да преминат героите, Керимша да бъде излекуван. Любовта също трябва да се съхрани.

# 580
Дали бащата ще подложи двете момичета на тест за донорство? И дали ще има подходяща сестра за него? А и какво ще поиска в замяна?

Ето така се следи за новини - от високото.

# 581
  • Пловдив

С чай, без чай - време е за сън...

# 582
Добро утро рано в понеделник и добро начало на новата седмица ви желая. За мен днес завършва десетдневното пътешествие по Егейското крайбрежие на Турция, започнало от Дарданелите и Чанаккале, минало през археологическите останки на Троя, Пергамон, Ефес, през изумрудените плажове и красиви околности на Чешме, през явлението Памуккале, и накрая стигнало до Бодрум и Мугла. В тази напрегната програма, в която на всичкото отгоре трябваше да правя  нонстоп компания на 10-годишния си внук в гмуркането, плуването, пускането по водни пързалки и т.н., ми остана малко време за  диренето на Енгин.... Все пак моментите, свързани с Енго, ми донесоха наистина незабравими емоции. Още на 50 метра от границата се отбихме на първата бензиностанция, за да питаме за нещо като нашата винетка за пътуване по платени магистрали. Първото, което видяха очите ми, беше една широка , сърдечна, добронамерена, пленителна усмивка - неговата усмивка. Simple Smile Тя е на абсолютно всяка Шел бензиностанция. Няма празно!

Другото силно преживяване дойде няколко дни по-късно, когато "минах по стъпките" на Керим и Фатмагюл, посещавайки тяхното живописно, китно селце Ълдър... Емоция, която не се забравя, остава за цял живот...

# 583
  • Пловдив

Добро утро в понеделник, успешен да е.
Burkina, благодаря за споделеното.

Днес пускам тежката артилерия за издирване на Енгин.

# 584

Добро утро момичета Two Hearts
Започваме един хубав и слънчев ден понеделник!

Буркина Two Hearts ни е заредила със своето прекрасно настроение от почивката си при съседите - благодарности за което, за снимките също Flowers Hibiscus

Да пием по кафе и да си подреждаме деня, пък кой знае може още изненади да дойдат!

Общи условия

Активация на акаунт