Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 428

• 43 200
  • 737
  •   1
Отговори
# 660

Добро утро момичета Two Hearts
И днес ще е
Така, че повече сянка, вода и релакс...
 Ако нямате море, река - Елиф и Йомер дават идея, или пък Тек...

# 661
  • Пловдив

Ние търсим Енгин, Тахир - нас...

# 662

И Санджар ни търси, ама ние сме се скрили...

Скрит текст:

# 663
  • Варна
Привет в мързеливия неделен ден !

като няма ново има поне хубави стари снимки Yellow Heart

# 664
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CuwbMipIDR4/?img_index=1

От Бирсен Алтунташ преди час:
Кой актьор от телевизионния сериал "Казвам се Фара" беше прехвърлен в "Душата не слуша"?

Играч беше преместен от сериала „Казвам се Фара“ в сериала „Душата не слуша“ с участието на Бурджу Йозберк и Шюкрю Йозйълдъз.

През август започват снимките на втория сезон на сериала "Казвам се Фара". Извършен е трансфер на актьор от телевизионния сериал, продуциран от O3 Medya, към телевизионния сериал „Ruhun Duymaz“/"Душата не слуша", който ще се излъчва по FOX от същата продуцентска компания. Алпер Тюреди, шефът на полицията Хамза, в сериала "Казвам се Фара", който игра с Демет Йоздемир и Енгин Акюрек, смени адреса си.

Успешната актриса Бурджу Йозберк и Шюкрю Йозйълдъз се присъединиха към актьорския състав на сериала "Душата не слуша". Алпер Тюреди дава живот на ролята на началника на полицията Фируз в телевизионния сериал, чийто първи епизод ще бъде излъчен в понеделник, 24 юли.

Е, Алпер Тюреди все полицейски началник го играе... Още от времето на "Мръсни пари и любов".

# 665

Да се разхладим малко.
Бива да имаме снимки  и от това лято... Ама, каквото-такова.

# 666
  • Пловдив

Лежерна неделя привечер...

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 16 юли 2023, 20:07 от mariana51

# 667
  • Варна
Като няма морски изгледи ето колажи с плаж Two Hearts

SmileStuck Out Tongue Closed Eyes

# 668
Ей, че се развеселих със спойлера. Все ми е тая и на мен, защото съм все на работа.
Чакам отпуска края на август.
Време е за нещо вкусно и разхлаждащо.
Ice Cream

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и спокоен ден☕

Последна редакция: пн, 17 юли 2023, 07:08 от Марта_49

# 669
  • Пловдив

Добро утро в понеделник, нека ни донесе прохлада, че ставаме нервни като Тахир.
И не забравяйте да пиете вода - като асистентчето.

# 670
  • Варна
Добро утро, момичета !

Имайте един успешен и по-лежерен ден, не се преработвайте в тези жеги Smile

Вчера продължих с преговора, че го бях зарязала, на 5 епизод съм
Ще ми се да ги изгледам на маратон, ама как ще стане, не знам Relaxed

# 671

Добро утро и успешна нова седмица, момичета!🫶

Чакат ни големи жеги, така че трябва да внимаваме и кой както може да се разхлажда🙂

Много хубава новина, че ще започват да снимат втори сезон още другия месец. Ако е така, значи на Енгин не му остава толкова много време за морска почивка. Дано вече да се е събрал с обичайните заподозрени и да разпускат някъде😄

Чакам си някой от тях да се сети за нас-феновете и да ни пусне някоя снимчица, а защо не и самия Енгин. Отдавна не е качвал снимка в Инстаграма си( освен сторита)

Нямам търпение за такива страстни моменти между Тахир и Фара, дано има много във втори сезон😉

Аз не знам кога ще изгледам сериите отново, но и това ще стане преди да започнат да излъчват втори сезон.

Сега загледах един от летните им сериали, още само първи епизод де, но не е лош.Нямам други мъже любимци освен Енгин от турските актьори( само той ми е в сърцето), но има такива които са ми много симпатични и приятни за гледане като Керем Бюрсин примерно, чийто сериал почнах🙂

# 672

Прибрах се с една идея по-рано от работа, че вече навън  градусите станаха  30.
Затварям се вътре с вода, кафе и още нещо...

# 673
  • Пловдив

Ако може да ни стане малко прохладно...

# 674
  • Варна
Привет

момичета, ето линка на Любовни тактики 2 , нов филм на нашата партньорка  Демет на Нетфликс

на който му се гледа, има и първа част, гледала съм го, забавен е, лежерен, там участва и Яхя/ Доукан Полат/, но във втора част е друг актьора

https://turkru.tv/taktika-lyubvi-2/

Каталея, и аз мисля да хвърля едно око на сериала на Керем, като свърша с преговора Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт