Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 428

• 43 212
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
Ооо,  имаме нова снимка и анализ за четене, супер Heart Decoration
Благодаря, Мариянка   Flowers Hibiscus

Харесал се е явно с този имидж или ще има ангажименти/ по- вероятното Smile/ за сериала ?

Хубавото е, че се появи Yellow Heart

# 646
Всезнаещата Бирсен Алтунташ даде днес повече пояснения относно ситуацията с проектите и актьорите, подписали договори с Дисни+:
"Disney Plus навлезе в сектора на 14 юни миналата година с водещи имена в страната ни като  Halit Ergenç, Şahan Gökbakar, Ata Demirer, Cansu Dere, Енгин Акюрек, Aras Bulut İynemli, Pınar Deniz, Aslı Enver и Демет Йоздемир, подписа с тях споразумения като лица на платформата, избра сериала „Бягство“ на Енгин Акюрек като стартиращ проект, след това пусна „Между света и мен“ с Демет Йоздемир,  „Новогодишна нощ“, „Славеят от Бурса“, и други.  След една година Disney Plus, действайки в съответствие с политиката си за рентабилност, спря местното производство на съдържание по целия свят до края на 2024 г. След това Дисни+ премахна старото съдържание, което беше публикувано на платформата поради изразходваните разходи и заеманото място. След това шокиращо развитие, ситуацията със съдържанието, снимано за Disney+, както и съдбата на звездните имена, сключили дългосрочни споразумения, станаха обект на любопитството ни.
„Ататюрк“ с Арас Булут Ийнемли, „Нумен“ с Халит Ергенч, „Ел Турко“ с Джан Яман и други не са още пуснати. Наскоро стана ясно, че споразуменията, свързани с тези други проекти (с изключение на сериала "Ататюрк"), може да бъдат анулирани. Продуцентските компании ще могат да изкупуват обратно собствеността върху лиценза на своите проекти от Disney Plus и да ги препродават, където пожелаят. По същия начин актьорите, сценаристите и режисьорите, които са сключили споразумение с Disney+, ще могат или да анулират договорите си, или ще могат да правят проекти за дъщерната компания на Disney+, FOX.
Между другото, има и ново развитие, за което се говори зад кулисите: Дигиталната платформа Gain, която беше купена от Rams Group, претендира за съдържанието, което Disney не е публикувало. Фърат Билгин, брат на Белчин Билгин, е бил привлечен в управлението на Gain."
https://www.birsenaltuntas.com/dizi/disney-plusin-yayinlanmayan- … KE8g8IE9HzDJ_3IWA

# 647
  • Пловдив

https://www.instagram.com/p/CurpAqsIo1D/

Ето пълното съобщение от инстаграм профила на Бирсен.
Да допълня, какво липсва от написаното от Burkina:

Disney Plus направи бързо навлизане в сектора на 14 юни миналата година с водещи имена в страната ни като Taркан, Халит Ергенч, Шакан Гьокбакар, Ата Демирер, Джансу Дере, Енгин Акюрек, Арас Булут Ийнемли, Пънар Дениз, Аслъ Енвер и Демет Йоздемир подписаха споразумение за лица на марката срещу астрономически хонорари, избраха сериала „Бягство“ на Енгин Акюрек като стартов проект, след това „Между света и мен“ и т.н.

# 648

https://www.instagram.com/p/CurpAqsIo1D/

Ето пълното съобщение от инстаграм профила на Бирсен.
Да допълня, какво липсва от написаното от Burkina:

Disney Plus направи бързо навлизане в сектора на 14 юни миналата година с водещи имена в страната ни като Taркан, Халит Ергенч, Шакан Гьокбакар, Ата Демирер, Джансу Дере, Енгин Акюрек, Арас Булут Ийнемли, Пънар Дениз, Аслъ Енвер и Демет Йоздемир подписаха споразумение за лица на марката срещу астрономически хонорари, избраха сериала „Бягство“ на Енгин Акюрек като стартов проект, след това „Между света и мен“ и т.н.

Това за астрономическите хонорари го пропуснах не случайно, а "с цел" - не е работа на Бирсен да брои парите на актьорите, още повече, че покрай тях и покрай новините (кога верни, кога не), които тя публикува за тях, тя самата си изкарва добре хляба. Намерих го за злобноват намек и не се почувствах длъжна да  цитирам точно това...

# 649

Здравейте фенки!
Да вземем да изпратим един колан на Тахир, че ми е смешен, все си вдига панталона момчето Grinning
За поло яката разбрахме, че я вдига, когато е притеснен, а това с панталона или му пада или заема застрашителна или отбранителна поза Grinning

# 650

Добро утро момичета Two Hearts
Почивни дни - добре си релаксирайте, аз ще поработя /естествено/.
Получихме си снимката, сега ще сме отново в позиция "чакаме".
Да пием по кафе или каквото предпочитате и да си подреждаме съботата.

# 651
Лятото е време за щастливи мисли и сбъднати мечти .
Добро утро   и приятен уикенд.

Според мен, ще бъдат купени   по-голамата част от сериалите на Disney.   Включително и Бягство.

Благодаря за превода.

# 652
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=Z48P-_CfwdY

Добро утро в събота - да е прохладна и чакаме новини.
Поздрав с един съвсем нов клип направен с песента на Modern Talking - Sexy Sexy Lover.

# 653

Приятен уикенд, момичета☀️

Аниста🫶 и аз мисля, че Енгин си се харесва като Тахир😄 Перфектен е отвсякъде👌Какво иначе свързано със сериала би могъл да снима юли😉 Сега в горещините му е идеално с толкова къса прическа.

А нашия Баш комисар вчера е започнал снимки. Предполагам в сериала на Туба " Другото аз". Тя започна снимки преди няколко дни. Дано се върне Фърат и в нашия сериал, че без него няма да е същото.

# 654
  • Варна
Привет, момичета !

Дисни нещо не си направиха сметката, ама мисля, че е за добро това, което стана!
Защо трябва да се обвързва само с тях ?
А в Холивуд пак стачкуват сценаристите и сега се присъединиха към тях
и актьорите.
Ама то навсякъде проблемите са същите, Продуцентите са винаги печелившата позиция Thinking

Каталея Yellow Heart надяваме се на присъствието на Мехмет във втори сезон, къде без него !

Приятна събота !

# 655
  • Пловдив

https://www.vbox7.com/play:a579460559

Преди 8 години, на 15 юли 2015 г., гледахме финалния 54 епизод на "Мръсни пари и любов".

И Шел Турция отразиха снимката с Енгин в сторито си.

# 656
  • Варна

https://www.vbox7.com/play:a579460559

Преди 8 години, на 15 юли 2015 г., гледахме финалния 54 епизод на "Мръсни пари и любов".

Невероятен сериал, издържа проверката на времето

а двойката не е забравена, щом фенове още правят нови клипове  Yellow Heart

# 657
  • Пловдив

Малко сняг с Йомер - да ни стане хладно... Nature Sweat Drops

# 658

Здравейте по вечерно и с една идея по-хладно време
Трудно се работи на място където няма климатик в жегите. При все, че е планина.

Дано нашият човек да е там, където все му пожелаваме да бъде /в Каш/ или поне на друго приятно място.

И да уважим "КРА".

# 659
  • Пловдив

Днес, добро утро с Керим.
Успешна и прохладна неделя.

Общи условия

Активация на акаунт