Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 428

• 43 199
  • 737
  •   1
Отговори
# 75
  • Пловдив

Нерде са целувките...
Една от мен.

Скрит текст:

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 20:49 от mariana51

# 76

Аз си чакам актуалните снимки  - ей, къде е 10 юни.

# 77

Заповядай Марианка!

И още една!

# 78
  • Пловдив

В сторито на Фикрет/Хайдар - любимецът на Араселия.
На снимката е написал: По пътищата

ДОПЪЛВАМ:

https://www.magazinburada.net/demet-ozdemirden-kendine-ayrilik-s … roluk-ozel-hediye

СПЕЦИАЛНИ НОВИНИ: Специален подарък от 1 милион евро от Демет Йоздемир след раздялата! Запретна ръкави за гражданство!

Демет Йоздемир, която се разведе с Огюзан Коч през последните седмици, дойде на дневен ред с инвестиция от милион лири след ваканционните си пози. Известната актриса се насочи към гръцките острови. Ето подробностите...

Демет Йоздемир, която приключи 5-месечния си брак с Огюзан Коч на 8 май, продължава да допринася за дневния ред на таблоидите на всяка крачка.

И накрая, Йоздемир, която сподели главните роли с Енгин Акюрек в сериала „Казвам се Фара“, отиде на почивка след финала на сезона на сериала и сподели позите си по бикини една по една в акаунта си в социалните мрежи, където има милиони последователи.

Според специалната новина от списание Вurada; Красивата актриса, лице на марката, си направи хубав подарък за раздяла след снимките на последната си реклама.

С парите от 1 милион евро, които спечели от рекламата, като добави още малко, Йоздемир стана собственичка на къща и ги остави с отворени уста.

Известната актриса също се готви да получи гражданство от гръцките острови за къщата си, която е на стойност около 25 милиона турски лири.

Последна редакция: чт, 08 юни 2023, 22:33 от mariana51

# 79
Привет..
Нека й е. Браво на Демет. Все така  да се  труди, все по-успешна и красива,самостоятелна. 
Заслужава почивка и рилакс на любимо място. Hug

Хайде  е от мен една целувка. За спокойна нощ.

# 80

М-да, лека и спокойна...
Едни пият мляко преди сън, други - чай...

# 81
  • Пловдив

Добро утро в ден петък.
Остана един ден до срещата ни утре с Енгин.

# 82

Добро утро момичета Two Hearts
Хубав и успешен ден петък!
Ами ще чакаме снимки, после ще четем впечатления от срещата.
Късметлии са - на правилното място, в правилното време. Хем книга, хем автограф, хем снимка.
Мечтите се сбъдват.
Ние ще се радваме  заедно с тях.

# 83
Добро утро момичета.
Усмихнат и успешен ден петък.

Целувка и от мен.

Утре е събота и ще видим нашето момче.
Завиждам благородно на тези, които ще имат възможност да се докоснат на живо до Енгин. Някой ден може и нашата мечта да се сбъдне... кой знае.
Ще чакаме снимки и разкази от тези, които са били там.

Хубав ден на всички.

# 84

Здравейте момичета!
Хубав и усмихнат ден ви желая, а Енгин репостна агенцията която се грижи за него!
Не остана,со утре!

# 85
  • Пловдив

Освен целувка феновете ни показват и книгата.
Ще има и наш представител на подписването. Дано успее да вземе автограф в този един час. За сега се въздържам да напиша кой ще е там.

# 86

Освен целувка феновете ни показват и книгата.
Ще има и наш представител на подписването. Дано успее да вземе автограф в този един час. За сега се въздържам да напиша кой ще е там.

Аз знам вече😄 Нали следя и фейсбук групите за Енгин. Даже 2 ще са представителките.  Ще стискам палци! Ще има много фенове от цял свят. Дано всички успеят да се докоснат до него. Много се вълнувам и аз!

# 87
  • Пловдив

Целувки от 11 епизод.
И аз разбрах за второто присъствие. Може да има още за които да не знаем.
Поръчала съм целувки от нас по двете страни на лицето на Енгин. Ще видим...

# 88

Ето такива целувки ли си поръчала, Марианка😊

Защото ето такава, няма да можем😁 Дано имаме още много огнени моменти между Фара и Тахир.

Най-вероятно ще има и още български момичета-късметлийки🙂
Аз не знам ако застана пред Енгин какво ще правя, ще умра от срам най-вероятно🤣 Много ще е трудно човек да си удържи емоциите🙂

# 89

Аз не знам ако застана пред Енгин какво ще правя, ще умра от срам най-вероятно🤣 Много ще е трудно човек да си удържи емоциите🙂

Аз ще съм като онази италианка , ще се разрева , може и аритмия да получа , трябва да съм на валидол за всеки случай Joy

Общи условия

Активация на акаунт