Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 428

• 43 282
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
Марианче, мерси за видеото - разкошотия Heart Eyes Да видиш толкова хора, четящи, интелигентни чувствителни и емпатични, усмихнати , позитивни, начело с Енгин - толкова е зареждащо. И много млади хора има  - ами има надежда за доброто в тоя свят Heart

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 20:57 от araselia

# 151
  • Пловдив

Ох, този наш Енгин. Как бута в ръчичката на бебока химикал... ама то си се почеса по ухото.
Сигурно искаше да го ориса - да стане писателка...

# 152

Ох, този наш Енгин. Как бута в ръчичката на бебока химикал... ама то си се почеса по ухото.
Сигурно искаше да го ориса - да стане писателка...

Като го гледам как позира по-скоро към артистка клони Joy

# 153
https://www.instagram.com/reel/CtUcTJ5I8N5/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Леле, тук е още по-красив! Позира за снимки. Припадам вече😍😍😍

# 154
Каталея, дръж се Joy

Това момиче е от Иран - клипче за срещата с Енгин с музика от сериалите

https://twitter.com/enginaknews/status/1667595615096958976

И още е в тренда

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 22:00 от araselia

# 155
  • Пловдив

Ето го за снимка, вероятно за пресата.
Наистина е страхотен - а прическата - суперррр.

# 156
Тези не знам кои са

# 157

Благодаря за гифчето, Марианка🤗

Отвя ни главата днес Енгин, то прическа, стайлинг, поведение, усмивки, всичко надминава очакванията ни. Знае как да се държи, истинска звезда е, колкото и да е скромен и земен! Днес той направи щастливи толкова много хора. Каза ни, че втори сезон на сериала ще е още по-добър и интересен. Да ни е здрав и да продължава да ни радва толкова много. Заслужава цялата тази любов, която се изсипа върху него. Нека вижда колко е обичан по целия свят.

# 158
Привет.

Цял ден съм напред назад . Благодаря за всичко споделено момичета. Благодарение на вас  бях в крак с всичко случващото се  на срещата.

Прекрасен,безупречен,усмихнат  Енгин Heart Eyes
Дано има още много успехи,да е все така талантлив,земен и вдъхновяващ:heart:

# 159
  • Пловдив

Добро утро в неделя с една целувка от фенка. И как го хвана за ръката...
Тя не знае май, че трябва да го целуне и по другата страна, Енгин изчака, но не стана.

НОВИНИ ОТ BARISEA - изпрати ни ги в екипа за преводи:

Това е една четвърт от опашката още преди подписването да започне. Над 1000 души имаше.

Това е издателят на Енгин от D&K.

Това е другата българка - Вилияна Савова.

Тук аз си вземам автограф

Тук съм вече с автографите на кафе в съседното заведение.

Това е издателката на Енгин на английски Рамона Харпър и админката на една от румънските групи.

Това са моите книги с автографи.

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 07:18 от mariana51

# 160
Добро утро!

Марианче, благодаря за споделеното от Барисея. Четох,че 5часа е подписвал, хората около него го молели да хапне нещо и да прекъсне за малко, но той отказал,защото хората чакат и ще се уморят много

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 08:02 от araselia

# 161

Добро утро момичета Two Hearts
Много хубави снимки, видеа и най-вече отзиви от срещата.

Благодарности към всички споделили своята радост и по този начин увеличили я многократно.
Емоцията да си в Истанбул, да имаш книгите с автограф при това, да си се докоснал на живо до Енгин и да си пиеш после кафето в заведение предпочитано от него самия /до книжарницата е "Мадо"/ - това е сбъдната мечта!
Барисея Two Hearts  Вилияна Two Hearts радвам се за вас!

# 162
  • Варна
Добро утро,момичета !
Много емоционален ден, щастливи фенове, много усмивки  и прекрасен Енгин Yellow Heart

Ааа, ако наистина 5 часа е подписвал, не знам какво да кажа Heart Decoration това си е изпитание за него,
но явно има желание да го прави и се раздава за феновете си, браво !
Благодаря ви за всичко споделено, а то беше много Simple Smile

Сега вече му е ред за една хубава почивка на Енгин, и най-вероятно ще е пълна суша откъм новини, а пък може би не ........ що пък да не пуска вече по нещо от време на време, знаем че не му идва отвътре, но пък вижда нашата жажда за него Joy

# 163
Да, Аниста, и след тези 5 часа усмивката не слизала от лицето му - така говпрят хората 🙂 Фенове от 52 страни са следили събитието

Смелата фенка с целувката е от Чили, риск губи риск печели 😂 В случая спечели

Аниста, и аз мисля, че до септември няма да го видим 🙃, освен някой от Каш ако сподели, не си споделя личния живот и аз уважавам това. А папараците снимат когато ги информират " случайно" да попаднат точно навреме 😉 в някой мол, ресторант, летище или друго, никой не може да ме убеди, че товане е PR, Енгин не е такъв.
  Ама ще си гледаме Демет, тя пък обича да споделя и щом това я прави щастлива, защо пък не. А и тая красота не трябва да се крие 😍

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 11:29 от araselia

# 164
  • Пловдив

Енгин в интервюто сподели, че ще има представяне на книгата и в други градове.

А ето и нещо, което взех от рускините: https://vk.com/club210963629?fbclid=IwAR1gVEHvjymoTC5K5lTLG4KeL5 … l-210963629_30794

Още една снимка, която няма да видите никъде другаде! Тази снимка на Енгин лично откраднах от събитието! Първото престъпление в живота ми! Ще я поставя на бюрото си.

Общи условия

Активация на акаунт