Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 428

• 43 275
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
Цитат на: mariana51

[img width=338 height=600
//cdn.bg-mamma.com/nnOl/KHA2Z.jpg[/img]

Още една снимка, която няма да видите никъде другаде! Тази снимка на Енгин лично откраднах от събитието! Първото престъпление в живота ми! Ще я поставя на бюрото си.
[/b]

Joy на никой няма да кажем 🤐😇

# 166
  • Варна

Аниста, и аз мисля, че до септември няма да го видим 🙃, освен някой от Каш ако сподели, не си споделя личния живот и аз уважавам това. А папараците снимат когато ги информират " случайно" да попаднат точно навреме 😉 в някой мол, ресторант, летище или друго, никой не може да ме убеди, че товане е PR, Енгин не е такъв.

Да, личния живот си е негов и не бива никой да се рови там, че като гледам, много попадат в клопките на прекаленото му излагане на показ. Но виждам и добри примери със знаменитости, които добре си управляват процеса на контакт с публиката, важен е баланса Simple Smile

Дано намери и той своя начин да не ни оставя насухо прекалено дълго!

# 167
  • Пловдив

https://vk.com/club210963629?fbclid=IwAR1gVEHvjymoTC5K5lTLG4KeL5 … l-210963629_30786

На снимката пише:

Винаги усмихнат приятелски, той подписа над хиляда книги в рамките на няколко часа. Търпеливо правеше това, докато опашката свърши. Благодаря ти, Енгин Акюрек, улицата празнува с нас днес.

ДОПЪЛВАМ, тъйкато никой не ме е покрил:

Въпрос: 26 епизода ли ще има "Казвам се Фара или повече?
Ранини: Продажбите в чужбина вървят много добре. Той ще остане на екран поне до март 2024 г.

Най-обсъжданите сериали за седмицата от 4 до 10 юни.

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 15:28 от mariana51

# 168

Много снимки - всеки снимал и споделя...
Доволна съм.

Тази дама със седем книги. Вижте колко химикалки има пред него.

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 17:54 от Марта_49

# 169
  • Варна
Продължават да пускат снимки в нета

Въпрос: 26 епизода ли ще има "Казвам се Фара или повече?
Ранини: Продажбите в чужбина вървят много добре. Той ще остане на екран поне до март 2024 г.

Най-обсъжданите сериали за седмицата от 4 до 10 юни.
[/b]

Супер ни е сериалчето Yellow Heart

# 170
# 171

Е-е, страхотни снимки...

# 172
  • Варна
Нямат край снимките, но не се оплаквам Smile

Голяма  част от хората са от чужбина, как да не се чувства добре Енгин,
зарязали са всичко да дойдат за подписи Yellow Heart

И като си помисля, че всичките тези усилия той ги полага, не за себе си, а за кауза за помощ на хора
  със здравословни проблеми, как да не му се възхищаваш Two Hearts
Но даже и не акцентира върху това, показателно какъв деликатен човек е Heart Decoration

# 173
  • Пловдив

Репортажът с Енгин от 10.06.2023 г, ден за подписване на авгографи на книгата БЕЗВРЕМИЕ на български.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239574%2F04e3fbf8 … vdsD50vF7mbW9Thd4

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/10.06.2023-.mp4-9mxVDqAGsiUqaESO

# 174
  • Варна

Репортажът с Енгин от 10.06.2023 г, ден за подписване на авгографи на книгата БЕЗВРЕМИЕ на български.

Тук: https://vk.com/id223680451?z=video223680451_456239574%2F04e3fbf8 … vdsD50vF7mbW9Thd4

И тук: https://videa.hu/videok/film-animacio/10.06.2023-.mp4-9mxVDqAGsiUqaESO

Благодаря за превода, Мариянка Flowers Hibiscus

Много приятен разговор с журналисти, добри въпроси, подготвени хора, познават го, него и работата му Simple Smile
Хареса ми какво каза единия от тях - " имате голям международен успех без да сте правили PR, това си дойде естествено само от вашата работа"
Разбрират някои, че без да участва в СМ, без да си прави реклама е стигнал дотук и жъне успехи в чужбина единствено само с проектите си, което е за адмирации.

Няма актьор от неговия калибър, който да не участва в поне 2 реклами на година, той може би е единствения.
Ако не беше ШЕЛ и то пак с нейните каузи, може би нямаше да приеме, а пък надали не му предлагат рекламни участия. Иска да остане в съзнанието на хората с актьорската си игра , а не да намесва комерсиалното, макар че няма лошо, стига да има мярка и прецизен избор. Но наистина той си е актьор на 100 % и мисли като такъв и не иска да олеква с реклама.  За разлика от много други, които са били примерно модели, за тях няма проблеми ......

# 175

Е, как да не се гордея, че съм фен точно на него.
Земен човек, без суетност въпреки  известността, социално ангажиран към проблемите на хората.
Ако не е принуден по някакъв начин да сподели някои неща, то няма и да разберем, че всъщност той си върши нещата, без обществена афишираност.
Първата книга колко издания има? И всичките приходи за децата.
Втората колко ще има? И пак за благотворителност.

Адмирации Engin AkYürek /Енгин БялоСърце/!

Благодаря за превода и видеото! Two Hearts

# 176
Благодаря за превода. Flowers Hibiscus

Понякога ми се иска да има повече споделени снимки в инстаграм например или информация за личния му живот. После си казвам,че защо е нужна покозност?  Това му е хубавото на Енгин. Има ясни граници,нито е показен,нито затворен.
 Напълно разбирам, избора му за  личния  живот да не е достъпен, тиражиран и споделен.  Все пак е въпрос на личен избор и е съкровен. 

Относно доброта  му душа, която помага на нуждаещите се без да афишира  това. Така правят доблесните хора.  Помагат когато  и с каквото могат, много пъти,но тихо. Има и такива,които  дадат един път и  всички разбират затова. Тук е тънката разлика между Енгин и болшинството.

# 177
Както е казал Малкият принц - "истински се вижда само със сърцето. Същественото е невидимо за очите." Феновете на Енгин умеят да виждат със сърцата си. Благодаря ,че ви има Purple Heart

Последна редакция: нд, 11 юни 2023, 22:09 от araselia

# 178
  • Пловдив

Фенката на Енгин пристигна от Мар дел Плата, Аржентина. Споделяме с нея нейното щастие.
Казва се Мейбъл - браво на нея. И от него - въздушни целувки...
Излъга г-жа Дурак.

# 179

Добро утро момичета Two Hearts
Да започнем деня с усмивка!
Хубава и успешна работна седмица, а на тези в почивка - релакс и зареждащи емоции!

Общи условия

Активация на акаунт