Енгин Акюрек. Нови и стари проекти – Тема 428

• 43 280
  • 737
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Добро утро !

Желая ви спорна седмица и прекрасен ден Two Hearts

# 181
  • Пловдив

Здравейте с усмивката на Енгин. С малката сладурана се запозна света.
След 5 часов маратон с даване на автографи, Енгин да си почине, да излезе да пие чай и искаме нови снимки.
Той вероятно си урежда презентациите в другите градове, каза го в интервюто от 10-ти. Спомена, че ще има време и за кратка почивка и хайде идва ред на новия сезон. Обикновено екипите ги събират около 15 август. Да се снимат трейлъри и да има подготвени поне 2 епизода. А си чакаме и тийзър/и за втория сезон.

# 182

Здравейте, момичета🥰

Благодаря за превода на интервюто, Мариянка🤗

Снимките с бебока ми стоплят душата. Чу ми се, че се казва Дила момиченцето. Толкова му отива на Енгин и толкова много се разбира с децата.
5 часов маратон! На никой не е отказал, не е почивал.  На всеки с усмивка е разписал всички книги, видяхме имаше и с по 7. С всеки, който иска се е снимал и даже и целувки е имало😊😊😊Браво на дамите, престрашили се за целувка. Енгин е ок с това за щастие.

И аз съм много горда с нашето момче! Все още ме държи емоцията от видяното, а представям си тези които са били там. Чакам разказа на Барисеа с нетърпение. Искам Енгин да си отпочине някъде добре, но да не ни забравя и да ни пуска по някоя и друга снимка😊

# 183

И аз съм много горда с нашето момче! Все още ме държи емоцията от видяното, а представям си тези които са били там. Чакам разказа на Барисеа с нетърпение. Искам Енгин да си отпочине някъде добре, но да не ни забравя и да ни пуска по някоя и друга снимка😊

+1. И аз се надявам Барисея да сподели нещо от близката среща , като парфюм , туй-онуй Wink , а бе каквото и се откъсне от сърцето Joy все пак това си е е дълбоко лично фенско преживяване . Също и за самото събитие - нещо любопитно, интересно,за другите фенове, от кои държави е видяла... Отплеснах се , ама съм "Мара подробната" Stuck Out Tongue Winking Eye , и в къщи не ме траят за това и ме отрязват обикновено Simple Smile

# 184
Здравейте момичета.
Усмихнат и спокоен ден понеделник.

Аз не успях да гледам на живо раздаването на автографи в събота, за това ви благодаря за всички снимки, преводи и красоти, които сте сложили. Напълниха ми се очите и душата.
Радвам се, че Енгин сподели своето мнение за Демет и работата си с нея. То се виждаше и от снимките зад кадър, че си прекарват добре и, че са в пълна хармония. И ни обеща още по - добър и вълнуващ втори сезон на нашия сериал. Очакваме го с нетърпение.
А нашето момче си е все същия: скромен, винаги добронамерен, усмихнат и онази специална светлина, която има в очите му.
Да си почине добре, да се наслади на заслужената си почивка. Ако го прихванат някъде, да има и някоя снимчица, ако ли пък не - здраве. Ние ще си чакаме търпеливо На това ни научи за толкова години - търпение.

Хубав остатък от деня на всички.

# 185
  • Пловдив

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/engin-akyurekin-imza-gunune- … eldi/24918/?amp=1

Турската преса е отразила събитието, но слагам написавоно от Бирсен - тя "особено обича" Енгин, но не пропуска да пише - знае, че ще я прочетат.

Фенове от цял ​​свят дойдоха за автограф на Енгин Акюрек

Енгин Акюрек се срещна със свои читатели от Турция, Америка, Испания, Бразилия, Аржентина, Франция, Италия, Пуерто Рико, Иран, Германия, Канада и Мексико.

Енгин Акюрек се срещна със своите читатели в D&R Suadiye в първия ден за подписване на книгата си „Безвремие“. В деня на подписването се извиха дълги опашки, когато дойдоха читатели от Турция, както и от Америка, Испания, Бразилия, Аржентина, Франция, Италия, Пуерто Рико, Иран, Германия, Канада и Мексико.

Генджо Йозак, който играе една от водещите роли в телевизионния сериал "Синът на стралеца", присъства на церемонията по подписването на Енгин Акюрек за новата му книга; „Исках да запиша емоциите, които изпитваме, които са вечни. Написах тази книга за общо 3, 4 години. Накратко, безвремието е мястото, където се срещат всичките ми истории. Исках хората да се чувстват обнадеждени и в добро настроение, когато четат", каза той.

Актьорът заяви, че е развълнуван да види толкова хора от различни страни по света: "За първи път провеждаме такава среща след пандемията. Можех да видя в социалните мрежи, че те следват близките си, но това, че съм заедно с тях и съм свидетел на любовта им на всеки един към мен, ме накара да имам много специален момент."

Исках да повиша осведомеността

Запитан за книгата си, чиито приходи дарява, той каза: "Вместо финансова помощ, да бъдеш там за тях и да ги подкрепяш с духовна помощ обединява чувствителността в обща точка за повишаване на осведомеността. Дарих хонорара от моята книга на Турската асоциация за парализа на гръбначния мозък. Имах за цел да покажа, че сме с тях за малко и да повиша осведомеността.” Той подчерта важността на нашата индивидуална подкрепа на проекти за социална отговорност.

# 186

Ехеее, много жени, много нещо😄
Но Енгин се радва на това внимание, не изглежда притеснен. Заредил се е с цялата тази положителна енергия и любов от почитателите си.

А тук г-жа Дурак е като бодигард🤣 Като майка-орлица бди над Енгин. Влиза във фенските снимки. Но знам, че Енгин я обича и цени, така че няма проблем.

# 187

Турската преса е отразила събитието, но слагам написаното от Бирсен - тя "особено обича" Енгин, но не пропуска да пише - знае, че ще я прочетат.

Къса и се сърцето, че се налага да напише  нещо, и то хубаво за Енгин, ама какво да се прави, борба за лайкове Smirk Как само не трая лицемери, повече и от хейтърите , пък тя е и двете Hands Thumbsdown

Каталея, добре го пази г-жа Дурак Hands Muscle, всякакви има , не знаеш кой на какви хапчета е Stuck Out Tongue Winking Eye

# 188

https://www.birsenaltuntas.com/dizi/engin-akyurekin-imza-gunune- … eldi/24918/?amp=1

Турската преса е отразила събитието, но слагам написавоно от Бирсен - тя "особено обича" Енгин, но не пропуска да пише - знае, че ще я прочетат.

Фенове от цял ​​свят дойдоха за автограф на Енгин Акюрек

Енгин Акюрек се срещна със свои читатели от Турция, Америка, Испания, Бразилия, Аржентина, Франция, Италия, Пуерто Рико, Иран, Германия, Канада и Мексико.

Енгин Акюрек се срещна със своите читатели в D&R Suadiye в първия ден за подписване на книгата си „Безвремие“. В деня на подписването се извиха дълги опашки, когато дойдоха читатели от Турция, както и от Америка, Испания, Бразилия, Аржентина, Франция, Италия, Пуерто Рико, Иран, Германия, Канада и Мексико.

Аз, като човек на точните науки, много се дразня от "дребните" на пръв поглед неточности, които Бирсен прави в съобщенията си. Още повече, че за мен пропуските на Бирсен далеч не са неволни... Поне да беше написала: "...Канада, Мексико и други". Защото истината е , че аз лично знам за присъствието на представителки на поне още 4 държави: България, Сингапур, Румъния, Полша... А със сигурност е имало и от други краища на света.

# 189
  • Пловдив

https://seriesturkish.com/the-love-show-of-foreign-fans-in-turke … h-seeing/25389095

Статия от днес:

ШОУТО НА ЛЮБОВТА НА ЧУЖДЕСТРАННИТЕ ФЕНОВЕ В ТУРЦИЯ КЪМ ЕНГИН АКЮРЕК СИ ЗАСЛУЖАВА ДА СЕ ГЛЕДА!

Известният актьор Енгин Акюрек получи главната роля в телевизионния сериал "Казвам се Фара” през този сезон и имаше много успешен сезон. Актьорът, който също премина през добро партньорство с Демет Йоздемир, също успя да влезе в сърцата на феновете на сериала с героя на Тахир Лекесиз.
С изпълнението му в социалните мрежи се създаде страхотно взаимодействие от началото на проекта до финала на сезона, а феновете на Енгин Акюрек говориха за талантите му през този сезон.

Стилът на изживяване на ролята на актьора беше постоянно на дневен ред и още в първия сезон от 14 епизода се разбра, че персонажът на Тахир Лекесиз ще има силно място в кариерата му.

Енгин Акюрек пише книги в допълнение към успешните си творби в телевизионни сериали и филми. Имаше много интензивна проява на привързаност към актьора, който се събра с феновете си за деня на подписването на книгата му „Безвремие”.

Изразявайки щастието си да работи с партньора си Демет Йоздемир, актьорът каза: „Много съм щастлив да работя с Демет. Уловихме добра енергия, която се отразява в работата. Тя е човек, който върши работата си добре и играе Фара много добре според мен.“

Имаше и много специални моменти в деня на подписа на Енгин Акюрек. Имаше и фенове, които показаха любовта си към Енгин Акюрек, като дойдоха с бебето си, а чуждестранните фенове, дошли да посетят Истанбул, не пропуснаха възможността да се срещнат с известния актьор.

Енгин Акюрек, който остана с феновете си в продължение на часове в деня на подписването, подписа много книги и комуникира добре с феновете си в този процес, без да нарушава желанията им, също беше на върха на дневния ред на социалните медии.

Забележителни бяха и кадрите около сесията с автографи на Енгин Акюрек, особено споделени от чуждестранните му фенове в социалните мрежи.

Енгин Акюрек, който отдавна е надминал славата в Турция и привлича вниманието на света с всеки проект, който предприема, срещна любовта на феновете, която донесоха, като стана популярна знаменитост в деня на подписването..

Забележително беше също, че феновете на чуждестранните сериали споделиха своя опит с видеоклипове, особено в youtube.

Докато опашката беше дълга в деня на подписването, неговите чуждестранни фенове също бяха впечатлени от силния интерес, проявен към известния актьор. Можете да гледате видеото на чужд фен във видеото по-долу.

https://www.youtube.com/watch?v=1mfKoQGPK8A&t=3s

Последна редакция: пн, 12 юни 2023, 17:45 от mariana51

# 190
Не е ново, ама много си ми харесва.

Май ще загледам сериите отново. Липсват ми.

# 191
Прекрасен Енгин! Каквото и да кажа за него, ще е малко.Надявам се някое наше издателство да издаде книгата на български език Благодаря момичета за превода на интервюто и за снимките от събитието

# 192
  • Пловдив

Вечерен поздрав.
Демет е на мероприятие на Пантен - тя е лице на марката..

# 193

Момичета ,Енгин репостна Дисни+!

# 194
  • Пловдив

https://www.youtube.com/watch?v=JPa49gj0SgU

Видео пуснато преди малко от издателството - Doğan Kitap. Написаха:

Фенове от много различни страни се стекоха на сесията за автографи, проведена в D&R Suadiye за втората книга на Eнгин Акюрек, Безвремие, който се следи с интерес от хиляди фенове в много страни за неговата игра. Споделяме с вас този радостен ден, когато на улица Багдат се образува безкрайна опашка.

Общи условия

Активация на акаунт