СЕДМИ КЛАС - дишайте дълбоко, последна седмица (5.06 - 11.06)

• 21 194
  • 287
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте, дали някой има последната пробна матура на Регалия по БЕЛ?

# 151
  • Пловдив
Пак съм аз, но ми се струва, че може да ви е интересен подробен примерен график по дни и часове за НВО

Защо не успявам да го разпечатам? Независимо, че си влязох с Гугъл профила....Thinking

# 152
Моята девойка пита дали може да си внесе бутилка вода и в каква бутилка? На изпитите по английски можеше в прозрачна бутилка без етикети.

# 153
  • София
От нашето училище викат децата в 8:20 и там на място ще им раздадат бележките.

Четох снощи за тазгодишните резултати от матурите и се притесних. Среден резултат за България 50%, а за София 57%, което според скалата за оценяване в училището на голямата дъщеря са чисти двойки. Не знам какво се чупи в гимназиален етап и защо дори и в София положението е плачевно, но съвсем се спекох за това НВО.

Фенси, защо да не миже да внесе вода, някои деца и храна си носят? Не мисля че ще има проблем с каквато и да е бутилка, но за успокоение и вземи прозрачна.

# 154
Защо не успявам да го разпечатам?
Вече би трябвало да може.
Скрит текст:
По навик си заключвам документите, защото се случва някой да си ги хареса за публикуване другаде. Joy

# 155
  • ВАРНА
Може вода и храна. С ограничение да не са цапащи Simple Smile

Миналата година мон отчете ДО като успешно. Сега ще доказват обратното. В този ред на мисли, очаквам по-трудни, в сравнение с миналата година, нво-та.

# 156
Г-жа Кастрева е удовлетворена от ДЗИ резултатите след ДО, предполагам същата песен ще пее и след НВО. https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/14649458

# 157
  • София
Прасунчо, защо мислиш, че ще доказват, че ДО не е успешно?
ДО е рожба на новия министър председател, Министърът на Образованието също бил голям поддръжник на ДО и по-скоро си мисля, че отново ще сее опитат да покажат колко всъщност е добро.

Пфу, как не ги е срам!

# 158
  • Пловдив
Защо не успявам да го разпечатам?
Вече би трябвало да може.
Скрит текст:
По навик си заключвам документите, защото се случва някой да си ги хареса за публикуване другаде. Joy
Да, успях! Благодаря!
Ще го прочета с подчертаване и ще й дам и тя да го прочете. Разпечатала съм й и схемата с пликовете кое къде.
Както писах по-рано, основният страх на моята е да не направи нещо не както трябва, че да й анулират работата.
Иначе, по съдържателната част нямала притеснения JoyJoyJoyJoy

# 159
Здравейте!Може въпросът да ви се стори малко безсмислен,но вече изперкваме...та входящият номер на служебната бележка ли е този,с който се засекретява работата или той се използва само за проверка на резултатите, а на място им дават някакви други номера?

# 160
А как е било като трудност ДЗИ-то по БЕЛ в сравнение с миналата година?

Покрай въпроса за водата и храната ми възникна въпроса как да го пращам моят младеж - с раница, несесер може ли? Че е доста разпилян, ще му трябва нещо в което да прибере и носи служ бележка, телефон, вода, лична карта и химикали…

# 161
  • София
Здравейте, дали някой има последната пробна матура на Регалия по БЕЛ?

Да, но не е почистена. АКо я искаш, прати ми мейл.

# 162
Момичета, колко време имат децата за 1 модул и колко за 2 модул по български

# 163
1 модул - 1ч.
2 модул - 1ч.30мин.
Не само за БЕЛ, но и за МАТ.
Момичета, колко време имат децата за 1 модул и колко за 2 модул по български

# 164
  • Пловдив
Здравейте! С голямата ми дъщеря тези теми ми бяха много полезни, за това се записвам и сега. От Пловдив сме и синът ми е в МГ, от ранния прием. Ходи на школа по БЕЛ, по математика има добра подготовка от училище и не е посещавал нищо допълнително. В училище имаха две пробни. Представи се добре, но към всички деца в класа има доста високи очаквания и са леко пренавити. В момента най-важно е да им осигурим спокойствие!
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт