СЕДМИ КЛАС - дишайте дълбоко, последна седмица (5.06 - 11.06)

• 21 210
  • 287
  •   1
Отговори
# 90
Интересното тепърва предстои, сега е интересно за 12 клас, през 5 минути рефрешвам и тръпна в очакване....
Седмокласникът е спокоен, на дневен ред му е състезание на БЧК и това го вълнува, но той си е такъв докато не опре ножа до кокала, не се трогва...ще го видим на 13-ти Wink
и аз така 😀 блазе Ви, че е спокоен

# 91
Пощата е блокирана, защото някой умник се е опитвал да влезе N на брой пъти с грешна парола. Наложи се да я сменя. И ще помоля да сте по-внимателни, иначе съвсем ще изгубим достъп до пощата. Сега разбирам истински защо паролата се дава само на определени потребители.
НОВАТА ПАРОЛА Е: (ДУМИЧКАТА ОТ ПРЕДИШНАТА ПАРОЛА)_2009

Има символизъм. Смених 1999 с 2009 г. Wink

Хоуп твоят мейл е пристигнал - Междучасие.

Дидева, кога щяхме да те правим Министър?!? Blush

Прекалявате вече.

С кое точно се прекалява? Може ли да обясните?

# 92
Вчера изпратих от моята поща, мейл на общата.
Но там изобщо не видях папка получени.

# 93
Основната директория. Вътре е мейла с твоето име. Ако искаш да не се вижда името ти влез, препрати мейла, и си изтрий твоя мейл.

# 94
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И аз го качих ПИ МАТ на Регалия в пощата, да го има за бъдещите набори.

# 95
Качих ПИ на СМГ от онзи ден, но забравих да напиша събджект, за да е ясен. Последния мейл в директорията ПИ МАТ е той.

# 96
Това за Дидева- Министър е един сладък майтап от поне 10 години Wink спомням си го откак големия батко беше 7ми клас... След истерии веднага след изпит (изчезнала ученическа карта по време на изпита с подозрение, че е сложена в плика с работата например) ме е успокоявала с инструктажите... Шапка ѝ свалям, че продължава да отговаря на всичките ни тъпи и още по-тъпи въпроси Purple Heart
А колко полезна информация ни е давала в годините!!! Flowers RoseFlowers RoseFlowers Rose

Последна редакция: ср, 07 юни 2023, 11:11 от peneva_a

# 97
  • Sofia
Моля, някой компетентен да ми каже с каква трудност са задачите от Регалия, които пусна  ninanb Ще се опитам да ги дам на сина ми, дано се  навие да ги реши, че вече го удари на почивка.

# 98
Моля, някой компетентен да ми каже с каква трудност са задачите от Регалия, които пусна  ninanb Ще се опитам да ги дам на сина ми, дано се  навие да ги реши, че вече го удари на почивка.

Сина ти в СМГ ли беше? Ако е така - лесни. Но може да го пробваш. Моята сега решава старите матури и каза, че последния на Регалия е бил една идея по-труден от тях.

# 99
  • Sofia
Моля, някой компетентен да ми каже с каква трудност са задачите от Регалия, които пусна  ninanb Ще се опитам да ги дам на сина ми, дано се  навие да ги реши, че вече го удари на почивка.

Сина ти в СМГ ли беше? Ако е така - лесни.

Не, не е в СМГ. Гоним 90 т. на НВО, учителите му смятат, че ще се справи.

# 100
Втори модул е изключително лесен, първи не съм го гледала.
19та и 20та задача липсват на снимките, междувпрочем.

# 101
Моля, някой компетентен да ми каже с каква трудност са задачите от Регалия, които пусна  ninanb Ще се опитам да ги дам на сина ми, дано се  навие да ги реши, че вече го удари на почивка.

Сина ти в СМГ ли беше? Ако е така - лесни.

Не, не е в СМГ. Гоним 90 т. на НВО, учителите му смятат, че ще се справи.

Тогава и Регалия, и ПИ на СМГ са за него. Пробвай го.

Моята е с под 95 точки само защото беше онлайн, системата нещо е бъгнала и на някои отговори е преместила отметката на грешен. Бях подозрителна, но детето ми показа тетрадката, в която е смятало.

# 102
  • София, в момента в любимото ми село Железница

19та и 20та задача липсват на снимките, междувпрочем.
Редактирах поста. Вече са там

# 103
  • Варна
Моля за разяснение, тези служебни бележки за допускане до НВО какъв вид имат? Една ли е, две ли са, на отделни листи/картончета или е само едно? Заедно ли трябва да се получат или е допустимо да се раздават преди всеки изпит? В училището на детето първо щяха да ги дават сутринта преди изпита, сега ще е в понеделник. Чудя се дали за математиката няма да решат да ги дават в четвъртък.

# 104
  • София
Извинявам се за тъпия въпрос, ама в колко часа започват НВО-тата?

Общи условия

Активация на акаунт