СЕДМИ КЛАС - дишайте дълбоко, последна седмица (5.06 - 11.06)

• 21 211
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Извинявам се за тъпия въпрос, ама в колко часа започват НВО-тата?
В 9ч. Би следвало да са в 8:30 в училище, но може и всяко да си даде различен час. Но за 9 е сигурно

Giova, бележката е една. Снимайте я, за да имате паролата за достъп до infopriem.

# 106
В 8:30 трябва да са си заели местата, има инструктаж, след като получат материалите не могат да допускат никой в сградата. Т.е. преди 8:30 трябва да са пред училище. И не, не може всяко училище да си определя час, започва за цялата страна.
Бележката е една А4 с подпис на директора и печат на училището. Допускане до изпит - само с нея, квестора в нея вижда ЕГН и сравнява имената.

# 107
  • София
Супер, благодаря. Нещо съвсем съм се ошашавила напоследък Simple Smile Ако утре ви питам и на коя дата са, да не се чудите Joy

# 108
  • Варна
За бележката, щом е една, значи детето я показва по БЕЛ и после я задържа, за да я представи и по математика, така ли? Извинявам се на тези, които ще сметнат въпросите ми за тъпи.

# 109
Една е, правите си копие и снимка. Пращате детето с копието, ако смятате, че има шанс да изгуби оригинала между двата изпита. Тая бележка после не ви трябва, трябва ви номера от нея, за да влизате в страницата и да рефрешвате към края на месеца за точки 😂

# 110
  • Варна
Благодаря!

# 111
Принципно тя и за изпита не е необходима от няколко години насам. Но почти съм сигурна, че има училища, които са пропуснали този момент.

# 112
  • София
peneva_a, имах предвид различен час на влизане в у-ще. Иначе и аз писах, че сигурното е за 9 ч. - начало за всички.

# 113

Ама вижте си, моля, електронния дневник. Там всичко са ви написали. Satisfied

# 114
Принципно тя и за изпита не е необходима от няколко години насам.
Трябвали да се носи бележката в училище или не?

# 115
  • София

Ама вижте си, моля, електронния дневник. Там всичко са ви написали. Satisfied
Чукча писател, не читател Joy

# 116
Нашият е-дневник е НЕИСПУО. Не виждам подобна информация там.

# 117
  • Пловдив
...презентация за Теодосий Спасов по музика. Дадена от вчера за днес. При положение, че има 6,6,5 по предмета.
Нищо против музиката и Т. Спасов, ама сега ли му е момента?!
Вчера моята с това се е занимавала следобеда.
Stuck Out Tongue Winking Eye

# 118
  • Бургас
При нас от средата на месец май  имат само БЕЛ и математика. Всеки ден им правят пробни изпити. Направо са ги притъпили и изобщо не му пука вече. Аз съм една идея по-спокойна, че минава 80 точки по БЕЛ вече. Там като цяло положението беше много зле.

# 119
  • Къде ли не
Утре ще ги изпитват по физика. Целия клас. Защото, май че били преписвали на изходното ниво! Ама наистина какво ще правят след НВО две седмици!? То и на мен ми дойде в повече какво остава за децата. Няма да ходи утре и в понеделник. Току виж и в понеделник на някой му хрумне да ги разходи по целия материал, защото цял срок не си е покрил броя оценки. Аз друг начин да отърва детето от това безумие не виждам!

Общи условия

Активация на акаунт