Какво повече НЯМА да купя - 23

• 96 306
  • 757
  •   1
Отговори
# 135
В Джеронимо има една лютеница "Лютеница та на Баба Тонка" май беше. Много е хубава. Големият буркан е 9 лв.

Аз не харесвам Ленор напоследък... мирише на евтин ароматизатор за кола. Отвратително... А едно време беше страхотен.

# 136
Като стана думи за омекотители, аз съм много доволна от този:
Скрит текст:

Но май е за другата тема. Ще го покажа и там. Хубав и траен аромат и много икономичен.

# 137
  • София
Лютеница вземахме от Лидл, "Родна стряха", но тъй като много рядко пазарувам там, и някак не ми се ходеше само за едната лютеница. Пробвахме "Велика", не е лоша, но не и супер за нашия вкус. "Царица" ми предложихте тук из темите и засега ни харесва много. Дано не я развалят.

Не мога да се сетя на коя лютеница за деца рекламата ѝ беше "за деца шампиони" или нещо подобно. Ей като се запъна малкият да я купим. Така я изхвърлих цялата в кофата. Странна консистенция, странен цвят и още по- странен вкус. Или "Олинезко", или "Лютеничко" беше.

# 138
  • ПЛОВДИВ
Лютеница вземахме от Лидл, "Родна стряха", но тъй като много рядко пазарувам там, и някак не ми се ходеше само за едната лютеница. Пробвахме "Велика", не е лоша, но не и супер за нашия вкус. "Царица" ми предложихте тук из темите и засега ни харесва много. Дано не я развалят.

Не мога да се сетя на коя лютеница за деца рекламата ѝ беше "за деца шампиони" или нещо подобно. Ей като се запъна малкият да я купим. Така я изхвърлих цялата в кофата. Странна консистенция, странен цвят и още по- странен вкус. Или "Олинезко", или "Лютеничко" беше.
Ако сте от Пловдив може да вземете от тази: https://images.app.goo.gl/oSX8DUPuAqHP3qgH7 това е пройзводителя на "Родна стряха".

# 139

Дори няма да коментирам.

# 140
На пръстите на едната ми ръка се броят продуктите, които стават за ядене от Лидл. Въпрос на лично мнение и вкус.
Скрит текст:
Обезмаслената крем извара.
Когато пуснат, купувам заек, патица и пиле Дюк. Едно пушено филе Дилано.
И лютеница Родна стряха.
Това е всичко. До останалото не се доближавам даже.

# 141

Дори няма да коментирам.
Аз бих сложила всичко на Milbona.

# 142
Не обичам моцарела , но си взех тази същата на Милбона. Някаква суха и гумена, не знам каква трябва да бъде истинската хубава и качествена моцарела.
+ 1 за обезмаслената извара, разкошна е.

# 143
Веднъж купих от Лидл пиле Росо, мисля, че е Дюк под ново име. Струваше една торба пари и изобщо не ни хареса. Имаше една дебела кожа, която не можа да хване коричка при печенето, стоеше лигава, като варена. Ако купя само бяло месо  ми харесва, вкусно е. Но цяло пиле - никога.

# 144
Бекон на Дулано (Лидл). Винаги съм го предпочитала, но в последно време е адски солен за моя вкус. Ще се насочвам към друга марка явно.

# 145
  • София
Не обичам моцарела , но си взех тази същата на Милбона. Някаква суха и гумена, не знам каква трябва да бъде истинската хубава и качествена моцарела.
+ 1 за обезмаслената извара, разкошна е.

Бонбоните на Милбона в офиса изчезват за нула време!

# 146
  • Sofia
В офис всичко изчезва 😁
Щом е аванта,претенции няма 🤑

# 147
Пастет Аргета, при това детски. Трети опит с техен пастет, уж съставките му са истински. Ама не е никак вкусен, стои като оформена каша в кутията и мирише на някакви подправки.

# 148
  • София
Пастет Аргета, при това детски. Трети опит с техен пастет, уж съставките му са истински. Ама не е никак вкусен, стои като оформена каша в кутията и мирише на някакви подправки.
Преди купувах само такъв (доста видове сме пробвали), даже ги бях похвалила в другата тема. Наскоро и аз ги сложих в тази тема. Точно като някаква пихтиеста каша стои.

# 149
Обикновени цинкови батерии от Пепко. Масово протичат. Много зле.

Общи условия

Активация на акаунт