Какво повече НЯМА да купя - 23

• 96 300
  • 757
  •   1
Отговори
# 120
Опитайте малкото синьо шоколадче на Лидл. Аз дето не съм шокоманиак като си гризна от него, го изяждам накрая цялото. Grinning
И аз съм все още на същото мнение, обаче за по-натам не се знае.
Единственото, което остана непроменено.

# 121
Променили са го значи черния на Лидл. Стори ми се различен, но го отдадох на това, че бях яла кисели краставици...

# 122
# 123
Обезмаслителя не върши ли работа?

Няма да купя повече не само киселото, но и прясното мляко на Саяна. Отбелязвам го за статистиката в темата Simple Smile
Често си купувахме от Фантастико прошуто слайс във вакуумирана опаковка. Онзи ден ММ донесе една, но вътре имаше само едно крайно парче, което въобще не беше тънко нарязано. Отнесе мърморене от моя страна, но вчера прерових всичките десетина опаковки на щанда и всички бяха такива, ненарязани! Съжалявам, че не снимах, за да кача тук.

# 124
Пробвайте шоколадите на Бенджамисимо, вярно че идват скъпички - 6,00 лв. за 0,70 гр.
Пише, че са без палмова мазнина и са подсладени с тръстикова захар /на някои от тях пише че подсладителя е еритрол/.

# 125
  • София
Скрит текст:
И ние купуваме от двата вида - Папиа и Фамилия, аз харесвам когато хартията може да се къса на по-малки правоъгълници.
По този начин не изхабявам повече от необходимото ми.
На мен винаги ми е необходима по-голяма площ, не знам защо, затова съм се спряла на горепосочените. Иначе Папиа са си напълно ок.
Купувам и тези.
Скрит текст:
И Renova (кухненска и тоалетна хартия).

За шоколади- този не е лош.
Скрит текст:

Последна редакция: пт, 23 юни 2023, 10:51 от missence

# 126
Всички шоколади ми харесват, но гледам: 1. В състава на първо място да не е захар. 2. Да няма палмово масло. В момента в къщи имам поне 30 шоколада.

# 127
  • Пловдив
Обезмаслителят почти не върши работа. За ежедневно почистване е добре.

# 128
  • оттам, откъдето започва България
Десиссслава, този
Скрит текст:

е моят обезмаслител, мисля че съм го споделяла, но не тук (естествено).
В магазина за препарати, от който го купих, е 6,90 лв. за 1л.

# 129
Пробвайте шоколадите на Бенджамисимо, вярно че идват скъпички - 6,00 лв. за 0,70 гр.
...
Тия са луди, 6лв. за 70гр.
Ай, сиктир.И без шоколад мога. Съвсем са се изхвърлили. Ех, нишо "здравословна".

# 130
  • София
Бенджамисимо са добри. Мисля, че ги бях похвалила в другата тема, но ние не сме шоколюбители, така че за няколко пъти в месеца цената е ок.

# 131
  • Sofia
Взех днес един био течен шоколад и такива жестоки киселини ми образува 🤢 3ч.ме гореше отвътре 🤨
С Нутела-та нямам такива ядове 😁

# 132
Няма да купя отново Староселска лютеница на Дерони. Горчеше ужасно.

# 133
Като че ли от година на година стават по-зле лютениците. Вече се отказах да купувам. В последната, която купих, намерих и цяла дръжка от чушка. Пълни са със люспи и всякакви едри боклуци, за да изглеждат по-автентични.
Харесва ми едно малиджано от Лидл, което в намаление излиза на много добра цена. Вкъщи си го подобрявам със зехтин.

# 134
Опитайте малкото синьо шоколадче на Лидл. Аз дето не съм шокоманиак като си гризна от него, го изяждам накрая цялото. Grinning
За кое шоколадче става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт