Какво повече НЯМА да купя - 23

• 97 564
  • 757
  •   1
Отговори
# 165
Аз взимам тази хималайска сол. Да, не соли, като бялата, ама и аз съм свикнала на малко сол и ми е добре. Сега видях, че пише, че е йодирана, но не знам колко точно, не съм гледала
Скрит текст:

Точно такава  хималайска сол бях купила от Била и в нея хрустеше (вероятно) пясък. Наистина не ставаше за солене на храна.
Може пък, Вие да сте улучили по-добра партида.

# 166
  • Sofia
Мухлясал хляб купих днес,от СВА в Лагера…забелязах го вкъщи,до днес му е срока 😤
Всичко трябва да се проверява…🕵🏻

# 167
Относно хималайската сол

Не съм фенка на фамилекс, повечето им неща не стават, но това става. Слагам в меничката, меля и нищо не ми хрущи

# 168
Никога, ама никога повече, няма да купя тази фалшива хималайска сол !!!
А цяла София е залята с нея, продават я навсякъде, в био магазини , в аптеки.  Не мога да употребявам обикновена сол, защото я йодират и ми пречи на хашимотото.  
Значи толкова пясък и какви ли не примеси, че и оцветена с неясно какво.И на всичкото отгоре,  след като я разтворих във  вода,  за да я проверя,  на дъното на чашата блещукаше нещо като малко бяло стъкълце.Да ,наистина  беше много малко, но изтръпнах. А водата се оцвети в розово. На дъното остана  доста неразтворима утайка, от  нещо песъчливо,  с цвят на тухла.
 От" Хималайска сол ЕООД" /himalaiskasol/  заявяват, че те са  ексклузивен представител на
Wagner Life Design, Германия... егати и нахалството. Посетих сайта на германците, няма такова нещо.

Лекар ми е препоръчал на Берьозка каменната сол. Той ми каза, че това е единствената сол, която не е йодирана, защото е руска. Всички други са йодирани поради европейско законодателство.

# 169
Нищо руско няма вече в тези магазини, всичко е украинско.

# 170
  • Fire & Blood ".... ако танцуваш с дракони трябва да очакваш да се изгориш" Джордж Р.Р. Мартин
Да за съжаление нищо руско вече не остана и оттам и качеството се влоши.
Хората все още се заблуждават, че Берьозка е руска, а то само неща от У-то
и некви прибалтийски републики.

# 171
  • софия
Свекъра трябваше да ползва калиева сол, защото задържаше вода, и покрай него всички само такава ползваме вече.

# 172

Дори и за разнообразие следобед не стават. Добре, че не се набутах с повече от 1 опаковка и ще ги избутам някак си.

# 173
Свекъра трябваше да ползва калиева сол, защото задържаше вода, и покрай него всички само такава ползваме вече.

Здравейте, по стечение на обстоятелствата бяхме на кардиолог тези дни и също ни препоръчаха калиева сол. Откъде я купувате?

# 174
  • софия

Здравейте, по стечение на обстоятелствата бяхме на кардиолог тези дни и също ни препоръчаха калиева сол. Откъде я купувате?

В повечто аптеки има - цените са м/у 5-6лв за килограм
Може да пробвате и във Фрамар - за по-голямо количество.
Аз бях взела 5кг от една малка аптека в люлин, така че тази година не ми се е налагало да търся.

# 175
Ние използваме ето тази:

Имаше я последно във "Фрамар".

# 176
  • София
В Зоя има всякакви видове сол, има и нейодирана морска. От тях  досега не съм взимала продукт, който да не отговаря на описанието си.
Когато тренирах едно време, избягвах йодираната сол и ползвахме вкъщи калиева. Не е същата соленост, но става.

# 177
Още един запис за Бредас! Дълго време им бяхме клиенти,  но за Великден тази година ужасно се изложиха! Първо ни доставиха едно миниатюрно агнешко бутче... преглътнахме го! Но когато започнах да го приготвям,  се оказа зле изчистено и цялото в косми... Отдавам го на лоша хигиена и занижен контрол.

# 178
Агнешко бутче  в косми? Или е било козе, или хигиената е много зле. Агнето няма козина, има вълна.

# 179
Агнешко бутче  в косми? Или е било козе, или хигиената е много зле. Агнето няма козина, има вълна.

Да, както казах - ужасно беше! Голямо разочарование особено предпразнично. Мислех да направя рекламация, но реших да спра да купувам техни продукти.

Общи условия

Активация на акаунт