Какво повече НЯМА да купя - 23

• 97 569
  • 757
  •   1
Отговори
# 180
А вие виждали ли сте буболечки по пакет сол? Днес се изумих. Целия ми шкаф налазен от летящи мушици, награбили пакет сол (уверявам ви, че не е захар).

# 181
Розовия Бейлис. Горчив, изкуствен, остър вкус. 🤮

# 182
  • Sofia
Отдавна ми се искаше да го пробвам,но май ще пропусна 🤔

# 183
За моя вкус не е хубав. Купих цяла бутилка. Охладих го даже. Блудкав вкус. Усещам прекаленото натъртване сякаш на " суха субстанция разредена във вода със спирт". Все едно си взел пликче със сухи съставки вътре и си ги разтворил във вода.. изкуствен плодов вкус и аромат, и изведнъж  горчива лека нотка, все едно на недобре смесени съставки, се прокрадва, и леко усещане все едно съм си глътнала от шишенцето с лакочистител. Леееко прокрадващо се.. За някои може да е мега яко. Не бих повторила дори да си налея отново от бутилката, камо ли да купя нова. Все още съм в търсене на освежаващ , релаксиращ аперитив за ранна вечер след работа..

# 184
.... Все още съм в търсене на освежаващ , релаксиращ аперитив за ранна вечер след работа..
И аз пробвах розовия бейлис на едно бебешко парти и няма да повторя. По принцип не съм любител на ликьори и пиня колади, но това чудо е отвратително. Stuck Out Tongue Closed Eyes Като ужасно сладко и разредено розово нишесте с алкохолен вкус.
За летни вечери това ми е любимеца:
Скрит текст:

И класиката в жанра - Джин физ.

Последна редакция: вт, 04 юли 2023, 12:38 от Sysly

# 185
  • Sofia
Как се приготвя Аперола?
Имам 1бутилка в шкафа,няколко пъти си го пиех чисто,но не ми допада 😁

# 186
По принцип се разрежда с бяло вино и спрайт.

# 187
Според някои е извращение, но много ми хареса ягодовият джин на Beefiter. Дори отвреме навреме си сипвам неразреден, много ми е приятен.

# 188
  • софия
Аперолът се смесва с просеко (1:3) и газирана вода, лед и слайс портокал.

# 189
И аз харесвам джин, обаче ме боли глава на другия ден от по-силните алкохоли... Ако го пия вечер. Не знам защо. Не се наливам с цяла кана. Две малки и това е.. Поради тази причина се отказвам от водка, ром ,джин, уиски не харесвам, виното не ми понася и то май не остана 😅

# 190
Аз смесвам аперола с розов тоник, 50:150. Идеален ми е сега за лятото, даже на плажа си нося в термос. Иначе от Бейлисите, обожавам този с шоколад. Изобщо не е блудкав, напротив. Има вкус на течен шоколадов сладолед. Stuck Out Tongue

# 191
  • София
Защо не си направите една тема (ако няма) за леки питиета и коктейли, а спамите тук?

# 192
Щот' сме дърти пияници 😂
Няма да купя дезодорант адидас, както и дезодорант гарниер дамски. И двата изкарват задушлив бял облак, който ме задавя. Не мога да ги изразходвам дори за помещение за ароматизатор, още повече, поради същата причина.

# 193
Адидас нещо са го развалили. Чак задушлив облак не е (син дамски купувам), ама се пръскам на терасата или на отворен прозорец.
Някой да има вътрешна информация за сметаната на Лесидрен? Рядко намирам прясна сметана, досега много пъти съм купувала, но онзи ден взех една, която е почти като краве масло. Пише до 50% масленост, много твърда, едва загребвам, по никакъв начин не се разбива, а става на топчета. Не знам за какво мога да я ползвам, освен да я мажа вместо масло и за добавка при готвене.

# 194
Вече не купувам дезодорант Рексона. Преди няколко години имах един , който беше с прекалено много талк. Вече не се спомням какъв цвят беше и не зная дали всички са така, но не бих рискувала да купя отново.

Общи условия

Активация на акаунт