Какво повече НЯМА да купя - 23

• 97 576
  • 757
  •   1
Отговори
# 195

Това е дъното на кръгла пластмасова кутия на най-гадните маслини, които може да съществуват. Обожавам маслини и ги ям във всякакви разновидности. Това обаче беше гадно, горчиво, направо ужасно горчиво и не става за ядене. Купувани са от Лидл и никога, ама никога повече няма да повторя.

По отношение на алкохолния въпрос: много рядко, но за сметка на това с огромен кеф си наливам по една малка чашчица на столче изстуден бадемов аперитив. Уверявам Ви, няма такъв кеф. Все още този продукт си е като едно време.

# 196
  • Sofia
Може ли снимка на бадемовият аперитив?

Беше ми любим и на мен,но през 80-те год.
После изчезна и през 90-те се появи нещо наподобяващо,но нищо общо с оригиналът.

# 197
Може ли снимка на бадемовият аперитив?

Заповядай Grinning

Производство е на "Черноморско злато" АД. Не помня от къде съм го купувала, понеже го пия от наистина дълго време, при подходящо настроение. Предполагам, че е разпространен продукт.

# 198
Срещах го в Лидл и то наскоро.
Скрит текст:

# 199
  • София
По въпроса с хималайската сол, аз купувам тази на dragon. Как да разбера, дали е истинска?
Скрит текст:

# 200
По въпроса с хималайската сол, аз купувам тази на dragon. Как да разбера, дали е истинска?
Скрит текст:
Лаборатория

# 201
  • София
Скрит текст:
Лаборатория
Мерси. Чак дотам няма да стигам.

# 202
Относно маслините от лидл, каламата, от години се караме с ММ да спре да ги купува.. Няма по - гадни!
Но то кое ли им е хубаво /освен зеленчуци и плодове, салфетки/ в лидл.

# 203
Нищо повече на марка Юнона. Това е сет, панталонки и риза, който носих два пъти и на втория път се разшива плочката с надписа… просто съм без думи. И това е сет за 148лв.

# 204
  • Sofia
Тази плочка не трябва ли да се маха?

Шевовете на дрехата е по-важно да са здрави.

# 205
Не, зашита си е на четири места и всички сетове от новата им колекция са с нея. Просто е много тежка и с това леко пришиване няма как да издържи.

# 206
Ако това ще ви успокои, и от по-известни и скъпи марки са ми се разшивали плочки.

# 207
Аз изобщо не купувам от бг марки, но едно тяхно сако много ми хареса и го взех и беше добре, но сега се разочаровах и едва ли ще повторя.

# 208
  • Sofia
Ако кройката и материята е Ок,не се ядосвай за една разпорена плочка.
Лесно се пришива на ръка,не са нужни умения.

# 209
Да, иначе е супер за жегата тази материя, но се ядосах, защото е само второ носене и добре, че стана преди да тръгна за морето, че там няма кой да я шие.

Общи условия

Активация на акаунт