Какво повече НЯМА да купя - 23

• 97 579
  • 757
  •   2
Отговори
# 210
  • Mediterraneo
На мен ми изглежда някаква евтина изкуствена материя "сетът", нищо чудно и изпълнението да е такова.

# 211
Да, иначе е супер за жегата тази материя, но се ядосах, защото е само второ носене и добре, че стана преди да тръгна за морето, че там няма кой да я шие.

Аз премахвам всички етикети и плочки от дрехите ми. Вие сте си платила за дрехата, но фирмата не Ви плаща, за да сте и рекламно лице Grinning

# 212
На мен сетът въобще не ми е по вкуса, обаче на Юнона нещата са качествени.

# 213
  • Sofia
И аз махам всички такива рекламни елементи

# 214
Не знам колко са качествени. Сакото, което купих преди сета е ок, но едва ли ще повторя покупка.
Е, тази емблема е зашита, не е етикет, че да я махам.

# 215
  • София
Някога си, като студентка, си бях купила техен панталон от един квартален магазин, евтинийка някаква. Нищо впечатляващо, разбира се, но за цената си беше окей - поносих го два сезона и замина. След 2-3 години се появиха техни магазини в моловете и цените ме изумиха - качеството изглеждаше същото, а цените тройни Grinning Казах си "тези доста се объркаха" и повече не купих нищо тяхно.

# 216
И аз не съм почитател на родната конфекция, но ако кройката и материята са добри и шевовете здрави не бих придиряла толкова как е зашита плочката. За две минути се оправя с няколко бода. На мен материята ми се вижда изкуствена и халтава.

# 217
Стига бе хора, жената пет пъти повтори, че си го харесва, не пита дали на нас ни харесва.

Rimmona, махни я тая ламарина и си го носи, не е толкова фатално, или ако толкова държиш на нея, си я приший, не е кой знае каква философия.
Сложена е като етикет и е приспособена да се маха с едно дърпане на конеца като при етикетите на чорапите. Wink

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 16:39 от Sysly

# 218
Тази емблемка е елементарна за зашиване, какъв точно е проблема не мога да разбера?
Щом си го поръчала значи харесваш сета, носи го с кеф.

Последна редакция: пт, 07 юли 2023, 10:50 от Пролетно цвете

# 219
Мноого мини сладоледи, нищо особено като вкус, а цената до небето. Лидълските са по-добри.

# 220

Този измивен гел за лице от Лидл.
Използвах го 4-5 дена и кожата на лицето ми на 3 места се дехидратира наистина много и усещането при докосване беше все едно ми се е появил лишей.
Като спрях да се мия с гела и се върнах към обичайните ми измивни продукти, за няколко дни кожата се възстанови.

# 221
  • софия
Козметичните продукти са специфични за всеки вид кожа. Аз го ползвам от години този гел и на мен ми влияе чудесно на кожата. Ползвам го за цялото тяло.

# 222
Мноого мини сладоледи, нищо особено като вкус, а цената до небето. Лидълските са по-добри.

Не съм съгласна в частта, че са нищо особено и лидлските са по добри. Сладоледа е много хубав, с много шоколадова глазура(плътна и вкусна) и ядки, минитата са като малки бижута и едничко е предостатъчно да утоли желанието за хубав шоколад и хубав сладолед 2в1. На промо купувам кутия от 6 минита за 6.39лв. За цената инак съм съгласна, идват доста скъпи, ако не са на промо. Единствено не ми допада особено от тези показаните минито с боровинки, кефеени зърна, тъмен шоколад и шоко сладолед, но то си е въпрос на вкус. Grinning
Обаче този със солен карамел и макадамия е ммм.. Yum

# 223
  • Sofia
Дъщеря ми купи наскоро бонбони лакриц от някакъв новооткрит магазин само за такива...ужасен вкус и послевкус 🤢 ,никой не ги одобри,а тя от малка си ги харесва и сама си изяде цялата кутийка 🥴
Не харесвам нищо със солен карамел.

# 224
Да питам къде е магазинът за лакриц? Аз също го харесвам

Общи условия

Активация на акаунт