Какво повече НЯМА да купя - 23

• 97 582
  • 757
  •   1
Отговори
# 225
# 226
Лакрица казват, че е като кориандъра, или го харесваш от първа хапка или го намразваш завинаги. Sunglasses

# 227
Аз съм от тия, които трудно понасят кориандър. Лакрица ми харесва, но тия бонбони трябва наистина да са
 изключителни, за да дадеш тези пари за тях.

# 228
Какви са тези бонбони, licorice ли,опитах веднъж,изобщо не ми харесаха

# 229

Този измивен гел за лице от Лидл.
Използвах го 4-5 дена и кожата на лицето ми на 3 места се дехидратира наистина много и усещането при докосване беше все едно ми се е появил лишей.
Като спрях да се мия с гела и се върнах към обичайните ми измивни продукти, за няколко дни кожата се възстанови.
Аз използвам същият и нямам оплаквания. Разбира се всяка кожа е различна, може и да е съвпадение и да не е причината гелът.

# 230
Няма начин да е съвпадение, след 3 дневна употреба на този гел за измиване на Сиен, кожата на лицето ми започна да ме сърби, а 2 дни по късно вече беше грапава , като лишей.
След като спрях да го ползвам за 3 дни се възстанових.
Не съм ползвала други различни продукти през това време.
Явно на всяка кожа въздейства по различен начин.

# 231
  • софия
Никой не казва , че не е от гела, а че просто козметичните продукти имат различен ефект върху всяка една кожа.

# 232
А че просто боклуците на лидл трябва да се избягват, е друг въпрос...

# 233
Откога червено-синята Лаваца е толкова гадна? Да си бях купила Джордани или нова Бразилия.

# 234
Крема е Густо ли? Леле, аз нея взех като за първа Лаваца, беше на промоция 10,99 € за килограм на зърна.

# 235
  • София
Лекар ми е препоръчал на Берьозка каменната сол. Той ми каза, че това е единствената сол, която не е йодирана, защото е руска. Всички други са йодирани поради европейско законодателство.
[/quote]

Купих от Берьозка каменна сол. Мирише на йод, въпреки, че не пише да е йодирана. . И е доста солена, сякаш е морска.

Последна редакция: пн, 10 юли 2023, 22:07 от мързеливка

# 236
Frowning Мирис в солта? Не ми се е случвало...

# 237
  • София
Да, тази  каменна сол  от Берьозка мирише на  йод. И съдържа йод. Аз имам доста изострено обоняние и вкус  Намерих руският сайт на тези,  които я продават и там си пише, че е йодирана. 

# 238
А защо пък да не е йодирана?
Нали това и е идеята на солта, всъщност..
Които има здравословни проблеми, просто слага по-малко.

# 239
Нейодирана сол се ползва само ако лекар изрично е препоръчал. Липсата на йод води до много сериозни проблеми, а ако храната се соли умерено, няма никаква опасност да поемете опасно много йод.
Тази на Берьозка чак на етикета има корабче, ясно, че е морска.

Общи условия

Активация на акаунт