Какво повече НЯМА да купя - 23

• 96 301
  • 757
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Има тема за "бързи кулинарни въпроси".

# 76
Никога повече краве сирене "Булгарея"от магазини ДАР!!!

# 77
Never ever!

Виждате "парченцата", Joy нали, обаче, от растително олио няма и следа... Вътре е вода.
Подлъгах се да го купя на промо днес от Била. А, ако се чудите как е на вкус - горчивее. Отива директно за котките...

Последна редакция: сб, 17 юни 2023, 02:02 от amy_nka

# 78
Never ever!

Виждате "парченцата", Joy нали, обаче, от растително олио няма и следа... Вътре е вода.
Подлъгах се да го купя на промо днес от Била. А, ако се чудите как е на вкус - горчивее. Отива директно за котките...

Това е първата консерва риба тон, която съм хвърляла последните 2-3 години. Само че аз купувам в собствен сос. Не горчеше, но имаше странен дъх.

# 79
Моята кутия с парченца риба тон пак от Била, но преди доста години не беше така красива,
но съдържанието същото. За съжаление не помня производителя.
Бях се оплакала от любимото к.мляко Добротица, че вече е много и нетърпимо кисело и май
причината ще се окаже съхранението в магазина. Вчера купих от друг и си беше на вкус така
както си го харесах още в началото. Извинявам се, ако съм подвела потребители.

# 80
  • София
Скрит текст:
Моята кутия с парченца риба тон пак от Била, но преди доста години не беше така красива,
но съдържанието същото. За съжаление не помня производителя.
Бях се оплакала от любимото к.мляко Добротица, че вече е много и нетърпимо кисело и май
причината ще се окаже съхранението в магазина. Вчера купих от друг и си беше на вкус така
както си го харесах още в началото.
Извинявам се, ако съм подвела потребители.
Е, ти няма как да знаеш на какво се дължи. Изказа мнение и хубаво, за да знаем и ние, да се внимава.

Аз бях споделила в другата тема, че правих няколко незуспешни опита да сменя риба тон „Rio Mare“ се примирих, че нея ще купувам. Satisfied

Днес купих банани с логото на Rainforest Alliance от м-н "плод и зеленчук", видях чак вкъщи и ги върнах. Сега се обърках от четене, какво показва този стикер? На места пише, че продуктът съдържа атразин, а на други места, че печатът доказва, че продуктът достига до потребителите чрез земеделци, които отговарят на екологични, социални и икономически критерии, изложени в стандарта на международната неправителствена организация Rainforest Alliance.

# 81
Означава, че продуктът е произведен според стандартите на организацията за устойчиво земеделие, опазване на околната среда и защита на човешките права. Ти ги върна, защото мислеше, че значи нещо лошо ли? Никой не слага стикери, за да обозначи вредни неща. Вредните неща ще са с много дребни букви на някое невидимо място. Не на стикер с жабче 😉

# 82
  • София
Означава, че продуктът е произведен според стандартите на организацията за устойчиво земеделие, опазване на околната среда и защита на човешките права. Ти ги върна, защото мислеше, че значи нещо лошо ли? Никой не слага стикери, за да обозначи вредни неща. Вредните неща ще са с много дребни букви на някое невидимо място. Не на стикер с жабче 😉
Мерси. Значи ще трябва да се извиня на зарзаватчията, че го хвърлих в ужас.

# 83
Онова за атразина в бананите беше някаква щуротия на някакъв псевдо-учен. Дори и да се използва атразин при отглеждане на банани (което би било безсмислено), колко банани си купувала от САЩ или Австралия, където този пестицид се използва? Спокойно си купувай от човека. Нищо им няма.

# 84
  • София
Онова за атразина в бананите беше някаква щуротия на някакъв псевдо-учен. Дори и да се използва атразин при отглеждане на банани (което би било безсмислено), колко банани си купувала от САЩ или Австралия, където този пестицид се използва? Спокойно си купувай от човека. Нищо им няма.
Мерси. Наистина ще му се извиня, защото пазарувам от него от години. Аман от щуротии!

# 85
Малко прекалено солен и прекалено трошлив. Определено качеството е спаднало, преди кръгчетата бяха по-плътни.

# 86
Боже, стига сте вярвали на ФБ-глупости!

Логото с жабката означава, че производителят спазва методи на отглеждане, които не вредят на дъждовните гори. Даже си е много хубаво, често такива продукти са аналогични на органичните, не се ползват тежки пестициди, от малки ферми са, не са върху изсечени гори.

Подобно е и с логото на Fair Trade - гарантира, че производителят получава справедлива цена за продукта си, а не е изкупен на безценица и препродаден няколко пъти с 1000% надценка.

# 87
  • Пловдив
Този ароматизатор

# 88
Тампони за грим на Ebelin. Ужасни - тънки, ронливи, залепващи навсякъде...Close

# 89
  • София
Кухненска ролка Емека без аромат. Отначало помислих, че съм сгрешила при поръчката, но на опаковката си пишеше "no aroma". Само дето мирише и то доста. Не  е миризма от околни продукти при съхранението, като отворих пакета, тогава замириса. А ми трябваше наистина без мирис, защото ММ е с алергии и му дразни носа.

Общи условия

Активация на акаунт