С какво ви дразнят свекървите? - 148

• 39 166
  • 757
  •   1
Отговори
# 540
Изобщо не живея в чужбина, в София живеем и двете.

Никой не може да ме убеди, че е задължително да влизаш в разговори, които са ти неприятни и да се налага да отговаряш на въпроси.

Ако някой не желае да бъде обект на интерес в социалните мрежи, също има много лесен изход, само че тук желанието е точно обратното - поства се специално с цел да се предизвика определена реакция.

Какви да кажа друго, освен, че както в повечето казуси случаят е пак търкулнало се гърнето, та си намерило похлупак

# 541
То не се знае, дали синът не е подшушнал на майка си нещо и с тия измислени сторита да става за майтап на врага.
Аз бях много малка, когато се запознах с моята свекърва. Тя буквално се гавреше с мен. Сега тя е стара и аз мога да се гавря, но не искам. Първо, заради ММ и второ за да не съм като нея. Ако я тормозя по същия начин, ще сме един дол дренки.

# 542
Какво му е лошото на това да си публикува, това е целта на социалните мрежи по подразбиране. Те да не си пъхат носа, където не им е работа, щом толкова се дразнят от цялата история. Все едно те хранят семейството ѝ, че да дават насоки кой къде и какво ще работи.

# 543
Абсолютно безсмислено упражнение според мен. Тя нека си снима и публикува, но да не се фиксира в нахалната рода и тяхното мнение.

# 544
Никой не каза, че е лошо. Щом те влече, правиш го. Просто не е резултата избягване, а разпалване на интригата, то няма как иначе.

# 545
А, аз просто останах с впечатление, че това се цели.

# 546
Как ви личи , че не сте комуникирали с подобен тип хора - нямат усет , нямат спирка такива, разбирате ли?! Те не могат да не се месят, да не дават акъл, да не искат постоянно нещо. Нормални възпитани и културни отношения, запазвайки личното пространство  за тях са непонятни.
Когато си мълчиш - нещо криеш или кроиш, когато говориш - се фукаш или лъжеш.
Емпатия, съпричастност, уважение и толеранс са непонятни за тях. Те живеят на принципа " не може да няма нищо , чакай да поровим " и не мирясват . Такива просто си просят насрещното поведение , някои както в дискутирания случай го обръщат на майтап , но хора по-чепати или с по-нисък праг на търпение действат наистина твърдо и крайно.

Последна редакция: чт, 06 юли 2023, 15:32 от ccvet

# 547
Сторитата не са измислени, те са реални покупки вeче в реално време. Аз на майтап написах, който иска да ми праща на ЛС.
Изкарвам по принцип почти двойно на това, което изкарва сина им, но това за мен няма значение, защото семейният бюджет е общ.
На 500км са от мен, ако искам нещо да крия, няма да имам проблем. Какво им казва той не знам, не подслушвам разговори. Мен целенасочено ме търсят, за да си задават въпросите. Например слизах точно от такси, когато ми се обадиха единият път и до вечерта вече бяха питали ММ защо ходя с такси. След дни попитаха и мен нямам ли удобен градски транспорт и толкова ли ми е далеч, че ползвам такси.
За да не знаят нищо, означава въобще да не общувам с тях. Това съм го играла с бабите ми от двете страни на родителите ми и не завърши добре. Съпругът ми поддържа нормални отношения с тях, не го насилвам заради мен да им казва нещо или дори не разчитам сам да го направи. Не бих навлязла в някаква конфронтация заради него. А малко е вероятно "врагът" да знае и да се смее, защото това ми е реалният живот. Онзи ден явно бяха ровили да видят self tan мус колко пари струва, та ме попита ЗЪЛвата наистина ли имам нужда от него, имала съм няколко бани по рождение. Simple Smile))))

Напълно съгласна съм с мнението на ccvet.

# 548
Не казвам, че няма такива хора. Не казвам, че е грешен начина на поведение, казвам че не виждам смисъл. Те и иначе няма да спрат, само казвам, че това още повече ги разпалва.

# 549
На мен ако ми се паднат такива, ще умра от смях. И аз бих си правила майтапи - изглежда забавно Simple Smile

# 550
Ако видя някоя моя близка да си качва подобни снимки, ще се изненадам, че е толкова вятърничава, или комплексирана. Хеле па снаха 😫.
Но може и да постигне  целения ефект в случая.
Който не ми е много ясен, де.
Безработна, харчи, ползва екстри... човек без финансова култура, примерно.
На мен не ми е забавно, но това е само мое мнение

# 551
Ако видя някоя моя близка да си качва подобни снимки, ще се изненадам, че е толкова вятърничава, или комплексирана. Хеле па снаха 😫.
Но може и да постигне  целения ефект в случая.
Който не ми е много ясен, де.
Безработна, харчи, ползва екстри... човек без финансова култура, примерно.
На мен не ми е забавно, но това е само мое мнение

Спокойно, не са достояние тези снимки за всички в списъка ми с приятели.

# 552
То аз съм спокойна, просто ти показвам и друга гледна точка.

# 553
Те не са ме смятали за кой знае колко стойностна и преди, ако проследите разказите ми. Та сега, че ме имат за прахосница... Жалко за сина им.

# 554
Те явно искат да изкарва три пъти повече, за да е добре балансът 🤣

Най- лошото е, че момчето е въвлечено в тези екзотики и не знам защо трябва да лъже и заблуждава майка си, сестра си и брат си.

Общи условия

Активация на акаунт