С какво ви дразнят свекървите? - 148

• 39 235
  • 757
  •   1
Отговори
# 285
Имам предвид страшната заплаха как синът ще бъде изоставен...
Ами има и други жени, нали така?

Има и други жени ,но и те ще го оставят ако мама не спре да се меси където не и е работата Joy

# 286
  • Варна
А ако неадекватните действия на снаха й са в посока семейството на сина и внука й?
Пак. Синът ѝ е пълнолетен и би следвало да има капацитета да противодейства на жена си. Не да чака мами да се намеси.

# 287
  • Бургас
Имам предвид страшната заплаха как синът ще бъде изоставен...
Ами има и други жени, нали така?

Има и други жени ,но и те ще го оставят ако мама не спре да се меси където не и е работата Joy
Много рядко има чак толкова властни майки и смотани синове.
Намери ли синко Жената, сам се пуска от мама.
Виждала съм го при двама мъже и с двамата съм живяла. Първия е бащата на голямото ми дете. Е, не се пусна. 10 години не се пусна. Да, ама само докато беше с мен. После стана чудо и отлетя. Сам. И се вижда, че няма помен от човека, на когото му избираха пердетата и къде да бъде на всеки празник.

ММ, според бившата му е предпочитал майка си. Слушал майка си и т.н. Живеели са с майка му и т.н. Аз никога не съм живяла с майка му и никога не съм видяла в него мамин син. И той се е пуснал от полата, дали с мен, дали преди мен.
Но и в двата случая е факт, че две “мамини синчета” за една жена, далеч не са за друга.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 10:07 от MeMyselfI

# 288
После стана чудо и отлетя. Сам. И се вижда, че няма помен от човека, на когото му избираха пердетата и къде да бъде на всеки празник.
Така е. Някои стават на 40-43 годинки и стават самостоятелни. Само трябва да почакаш малко да стане по естествен път. Smiley

# 289
Преди това 40 години щастливо детство.

# 290
  • Бургас
Преди това 40 години щастливо детство.

И след това влизат в пубертета. Joy

# 291
Ох, тежък период. С всичките му бунтарщини, търсене на рискови усещания и сексуална революция.

Скрит текст:
"За жените понякога е трудно да наблюдават безразлично поведението на порасналите си мъже. Но е важно да им дадат достатъчно свобода, като в същото време ги подкрепят, но и контролират...
Понякога диалогът ще бъде по-скоро монолог на единия партньор, задаващ неизменните въпроси: „Къде отиваш?“, „Кой ще бъде там?“, „Какво направи на работа?“, „Пушиш ли?“ Това са всъщност важни въпроси, но ако звучат като разпит, рискувате да ви възприемат като натрапник. По-лошото е, че така мъжът ви ще се затвори и комуникацията ще прекъсне. Затова трябва да съумеете да ги зададете по правилния начин и да уважавате личното му пространство."
Това е текст за родители и техните тийнейджъри, просто заместих с мъже. Satisfied

# 292
  • София
Ами не са толкова много мъжете с опашка от жени след тях. Та не знам дали за всеки ще се намери и друга и колко ще е читава тая другата. Има и много качествени мъже, които сами няма да останат, но на повечето свекърви синовете им са средностатистически - нищо особено.
Същото е с жените и тъщите.

# 293
Същото е, разбира се. Никой не го чака опашка от качествени партньори, умиращи за него/нея и майка му/й.

# 294
Всичко е същото, просто темата е конкретна. Затова и примерите са конкретни, затова и клонят в определена посока.

# 295
На мен друго ми е интересно. Децата са пораснали, създали са семейства, устроили са си живота и вместо родителите да си гледат старините, се занимават с коя как готви,как си  гледа децата, как се облякла и с всякакви подобни, дето не им влиза в работата. Толкова ли им е трудно да приемат, че синовете им са големи хора и вечно си врът носовете навсякъде. Нямат никакъв личен и социален живот, никакви интереси и хобита? Всичко, което са искали са успели да свършат в тоя живот, децата им са поели своя и вместо да продължат напред, те се месят в живота на децата си! Еми не, не го разбирам.

# 296
На мен друго ми е интересно. Децата са пораснали, създали са семейства, устроили са си живота и вместо родителите да си гледат старините, се занимават с коя как готви,как си  гледа децата, как се облякла и с всякакви подобни, дето не им влиза в работата. Толкова ли им е трудно да приемат, че синовете им са големи хора и вечно си врът носовете навсякъде. Нямат никакъв личен и социален живот, никакви интереси и хобита? Всичко, което са искали са успели да свършат в тоя живот, децата им са поели своя и вместо да продължат напред, те се месят в живота на децата си! Еми не, не го разбирам.
В моето обкръжение има една такава мама-свекърва . Тя има двама големи синове , те са женени и вече имат по 2 деца .
Аз такова мешене в живота на други хора не бях виждала . За нея беше дори голям проблем ,че Бабата на една от снахите й гледала едното внуче, а снахата и сина .. цитирам " лягат да спят като ерген и мома,защо не си гледат децата , за какво са ги правили " .. дори моята свекърва не можа да измисли какво да отговори тогава Joy Звъни на едната снаха и почва да говори против другата и после обратно.
Какво се случи накрая ... От това мешане и интриги накрая двете снахи се скараха и покрай тях и синовете се скараха по между си и до ден днешен не си говорят ,не се събират за празници .. нищо . Сега всеки си празнува в неговата къща и нито единия нито другия канят майка си .
И за да ме разберат всички четящи правилно , аз такова мешене съм виждала и от майки на момичета .. резултата пак е същия . Не твърдя ,че само свекървите са такива .

# 297
В моето обкръжение има една такава мама-свекърва . Тя има двама големи синове , те са женени и вече имат по 2 деца .
Аз такова мешене в живота на други хора не бях виждала . За нея беше дори голям проблем ,че Бабата на една от снахите й гледала едното внуче, а снахата и сина .. цитирам " лягат да спят като ерген и мома,защо не си гледат децата , за какво са ги правили " .. дори моята свекърва не можа да измисли какво да отговори тогава Joy Звъни на едната снаха и почва да говори против другата и после обратно.
Какво се случи накрая ... От това мешане и интриги накрая двете снахи се скараха и покрай тях и синовете се скараха по между си и до ден днешен не си говорят ,не се събират за празници .. нищо . Сега всеки си празнува в неговата къща и нито единия нито другия канят майка си .
И за да ме разберат всички четящи правилно , аз такова мешене съм виждала и от майки на момичета .. резултата пак е същия . Не твърдя ,че само свекървите са такива .

Да и това ми е любимо. И през тоя период минахме ама не й се получи. Що за злоба и глупост е това.....

# 298
Ами аз приемам, че има изключително прости и нахални хора - най-лошата комбинация. Тези свекърви са точно такива. Сигурна съм, че и такива тъщи се срещат.

# 299
Каринаа, описа моята в лек вариант.😂
Само че, при нас с другата снаха ефектът е обратен- още по яка комбина станахме😆

Общи условия

Активация на акаунт