С какво ви дразнят свекървите? - 148

• 39 220
  • 757
  •   1
Отговори
# 465
Янтра, на мен са ми помагали и то много. Моля се и аз да съм здрава да мога да помагам.

# 466
Е, времето рядко да промени човека, ако не ѝ се е занимавало тогава, няма да ѝ се и след 10 години.

# 467
  • Пловдив
Аз например не искам да гледам повече деца. Наотглеждала съм се.

# 468
А внуците кой ще ги гледа. Ще пише тук снахата.

# 469
И аз съм се нагледала на деца,не ми се гледат внуци,е за малко примерно вечер събота или неделя,да излезнат младите.Иначе твърдо не.
Забелязала съм,че родители кото по една или друга причина не са гледали собствените деца са много ентусиазирани да помагат за внуци.

# 470
Значи, свекървата дето не е гледала ММ, а го е оставила на бабата, трябва сега да примира да гледа детето. Да, ама не. 🙂

# 471
На мен са ми помагали и аз ще помагам, стига да има внуци..

# 472
Съгласна съм има и такива жени.

# 473
Моите наблюдения са същите, като на Римона.
Жени, които не са гледали достатъчно собствените си деца в последствие не се натискат да гледат и внучета.
Просто така са свикнали, да не се напъват, защото във всеки един период от техния живот е имало други, които да се напъват, за да им е лесно и спокойно на тях.
Аз имам наблюдения над такива жени, които са майки както на жени, така и на мъже / мама- тъща и мама- свекърва/.

# 474
Това не го намирам нормално аз, особено при повече от едно дете никаква помощ и то при поискване.

Толкова баби познавам, които водят, връщат от занимални, езици, спортове.

# 475
Аз не разбирам жените, които нямат желание да се занимават със собствените си деца, а впоследствие - и с внуци. Това тяхното мързел ли е, егоизъм ли, какво е? За внуците мога да оправдая нежелание за активно гледане, все пак не е тяхна работа, ама поне някаква помощ да дадат? И собствените си деца като не са гледали какво, аджеба, са правили с времето си?

# 476
Секс са правили, какво да са правили 😛
Що пък за въпрос.....

# 477
Че секс и аз правя с мъжа ми, доволно често при това, а сме с бебе на 8 месеца.

# 478
  • София
А, има баби, които гледат повече децата, отколкото собствените им бащи. Детето болно и ако майката не може, се вика някоя баба да го гледа. "Бащите" явно са някакви смотани и... Вие от бабите се оплаквате.

# 479
Е, в моя случай няма по-грижовен баща от ММ. Сравнявам го с мъжете на приятелките ми и няма нищо общо, чак понякога ми е странно на кой пък се е метнал, че и в домакинството с всичко помага.

Общи условия

Активация на акаунт