Шестокласници 2022/2023 - (пред)ваканционна

• 32 170
  • 763
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofia
Накрая вече толкова им е писнало, че само чакат да се свърши тая мъка.

# 526
Абсолютно да. Рязко прегарят вече към април

# 527
  • София
Като прибавим и оформянето на годишните оценки, всичко ще се струпа наведнъж.

# 528
  • София
Да, потвърждавам. И ако ни четат тук, да видят, че удължаването на мъките не е никак добра идея. Нищо няма да научат повече горканчовците, когато лятното слънце им напече мозъците и им замирише на море.
Толкова им писва вече, че накрая им все едно. Та нека се явяват по-рано и да се свършва.

# 529
  • София
Да, потвърждавам. И ако ни четат тук, да видят, че удължаването на мъките не е никак добра идея. Нищо няма да научат повече горканчовците, когато лятното слънце им напече мозъците и им замирише на море.
Толкова им писва вече, че накрая им все едно. Та нека се явяват по-рано и да се свършва.

Абсолютно така е. Даже и средата на юни е късно, накрая децата са много изморени и дори започват да губят мотивация. Родителското търпение също започва да се изчерпва, изобщо лоша идея е да се удължава времето до матурите.
Аз с радост затварям тази страница утре, когато ще запишем сина ми, но за съжаление пак трябва да я отворя след три години за следващото дете. Почти съм убедена, че дотогава ще е измислена някоя новост, не много приятна вероятно.

# 530
И аз съм за това да не се местят датите назад / напред във времето. А топлините - преди няколко години говорехме пак това, дойде нов министър и най-успешното за него като промяна е времето - той какво ползотворно, функционално предложи или направи за тези два месеца? След 6 май децата са склонни да забравят наученото и им писва наистина тая въртележка по пробни изпити ту тук, ту там... Според мене трябва да се или съвсем в края на месец май или в първата седмица на юни, но... остава открит въпросът за какво е учебното време до края на юни.

Последна редакция: чт, 13 юли 2023, 15:36 от rihan

# 531
Голяма тъпотия ще е да местят датите.
Чудят се каква нова "умнотия" да измислят, само и само да има промени.
12 и 14 юни 2024 на мен ми се виждат подходящи.

# 532
Предлагам датите да са май. Никой освен нас няма намерение децата да са добре.  Точно поради тази причина ще измислят някоя тъпотия . Да кажем  15 и 17 юли и да ги оформят до 30 юли .  Според вас добра ли е идеята ми.

# 533
Мислят те... За децата уж.
Не ми се иска да навлизам в политически теми, но правителство с максимален мандат година и половина... Промени уж.
За отчитане на дейност е всичко, че иначе съвсем нищо няма да са свършили.
Аз лично съм за изпити последната седмица на май или първата на юни.
Децата мега много се изморяват и изнервят.

# 534
Колкото по-рано, толкова по-добре и според мен. В края на май или първата седмица на юни би било идеално. Хем и класиранията по навреме ще излизат и няма половината лято да им отива в чакане и треперене. В идеалния случай още като завършват, ще знаят къде продължават следващата година. Ама това в сферата на фантазиите... Satisfied

# 535
  • София по рождение
Моля за линк към в. "Телеграф"!
Не мога да открия онлайн. Явно темата не е важна за редакторите на онлайн изданието.
На хартиения носител беше на първа, с продължение на 4-5 стр. мисля.
Утре мога да дам точното заглавие, ако Ви интересува.

Против съм да се готвят децата до края на юни, и изобщо да се травматизират и деца и родители. Всеки ден ще е изпитание. Бих искала да се телепортирам директно в 2024 по това време.
Но, това, което ме втрещи най-много в статията е желанието на Такева да СЪКРАТИ времето на втори модул БЕЛ.
Защо?! То и сега не им стига. Тези хора мислят ли с главите си? Най-субективно оценявания модул да го съкратят откъм време?!

# 536
Моля за линк към в. "Телеграф"!
Не мога да открия онлайн. Явно темата не е важна за редакторите на онлайн изданието.
На хартиения носител беше на първа, с продължение на 4-5 стр. мисля.
Утре мога да дам точното заглавие, ако Ви интересува.

Ппотив съм да се готвят децата до края на юни, и изобщо да се травматизират и деца и родители. Всеки ден ще е изпитание. Бих искала да се телепортирам директно в 2024 по това време.
Но, това, което ме втрещи най-много в статията е желанието на Такева да СЪКРАТИ времето на втори модул БЕЛ.
Защо?! То и сега не им стига. Тези хора мислят ли с главите си? Най-субективно оценявания модул да го съкратят откъм време?!

От кога е статията и аз ще потърся пък да видим.

# 537
  • София по рождение
От днес. 13 юли 2023

# 538
https://telegraph.bg/bulgaria/novini/novo-20-promeniat-pravilata … led-7-klas-382388de]

Това намирам с дата 08.06.
Може би все още не е качен он-лайн.

# 539
  • София по рождение
https://telegraph.bg/bulgaria/novini/novo-20-promeniat-pravilata … led-7-klas-382388de]

Това намирам с дата 08.06.
Може би все още не е качен он-лайн.

Не е това.

Общи условия

Активация на акаунт