Петокласници - 2023/2024

• 34 053
  • 854
  •   1
Отговори
# 765
При нас в Школо още няма данните за новото училище. Когато опитам аз да го добавя ми излиза съобщение, че училището още не е актуализирало информацията за тази учебна година. В дигиталната раница обаче вече ги има новите предмети и преподаватели.

# 766
  • София
И моята е в ново училище и от вчера Школото е активно. Потвърждавам, че нищо не правим ние. Като влязох директно си излезе новата учебна година и новото училище. Баткото например още не го виждам, но неговата гимназия си се слави с бавно действие по админ. въпроси, та там очаквам след 15.09. към 20.09.
Каката пък за съжаление и тя сменя с Админ плюс. Rapariga, съчувствам и аз по темата. Много ми беше удобно като бяха и 3мата в Школо, макар в различни у-ща. Но тя е към МК и не очаквам да си сменят дневника в следващите 5 год.
Duhi-puhi, и моето е джобно като твоята девойка Simple Smile - 146 см, 34кг, 36 към 37 номер. Но аз го намирам за ОК. Реално погледнато ръст 146 се води за 11год, а моята ще ги навърши чак след месец и половина. Не се притеснявам. В тази им възраст има големи разлики между девойките особено, защото някои дърпат сериозно с по-ранно влизане в пубертета. Голямата беше така, не им е по-добре си мисля. Но то не зависи и от нас или тях. Simple Smile
Мина ни РС на 11.09. Класът ще е голям - 28, от които 3 деца заедно с моето са нови. Дано ги приобщят и се чувства добре. Дадоха ни учебниците. За първи път ще можем да подвържем преди лудницата на 15ти. Доволна съм.
Да ви попитам - някой да има добри отзиви и впечатления за учител по БЕЛ за частни уроци/курс в малка група? За София става дума.

# 767
  • там където има винаги вятър
Мина РС. Класната преподавала физика и химия на горните класове, та  един вид по човекът и природата. Не разбрах...най-строгата ли или най-лошата е. Ако е първото - добре. Класа - 27 деца/събрани са двата класа/.
Учебниците нови, с изключение на 1/за втора година ще се ползва/. Оказа се, че атласа който купих няма да върши работа - на друго издателство ще е.

# 768
Всичко е готово при нас! Поръчани помагала, купени тетрадки, подвързани учебници и бележка от личната с мерки и теглилки - 148 см, 38 кг, 34 номер (още няма 11 години). Вчера мина родителската среща - много съм доволна от класната ръководителка. На 19.09. ще има отново, но за цялото училище - ще се срещнем и с останалите учители. Да ни е на късмет новата учебна година Simple Smile

# 769
И нашата госпожица е миньон. 144см, 35 кила със зор.
Мина нашата РС. 29 деца в клас, запознахме се с някои от учителите, нямам мнение, времето ще покаже.

# 770
  • Варна
Оле, как първата седмица вохдни??? Никакъв преговор ли не се предвижда? Или да са преоваряли през лятото. Моят вчера беше забравил какъв празник е 22 септември, въобще не допускам, че нещо му е останало в главата по човеците...

# 771
При нас казаха да не се притесняваме от входните нива - просто ще видят колко са "зле" децата.

От къде ще поръчвате учебните тетрадки? Някой сайт, където има всичко? Или някоя борса?

# 772
  • Варна
Обща поръчка ще се прави за целия клас. иначе аз мислех да ги търся в Озон или store.bg.

# 773
По-добре вижте в сайтовете на издателствата. Там може да получите и отстъпка.

# 774
Помагалата при нас са от 5 различни издателства,
затова предпочетох да поръчам всичко от Озон.
Имаше 10% отстъпка и допълнително 7% с UWIN7.
Пращаш им списъка и ти връщат имейл с линкове към всички артикули.
Бързо, лесно и удобно!

# 775
Моята девойка е 145см, 32,400кг, 35-ти номер обувки носи. Вкъщи се шегуваме, че прилича на чапла.

Отивам да видя в Школо дали има някаква информация, че миналата година  я обновиха след началото на учебната година.

# 776
28 кг. Напредък! Имаше тук детенце от същия калибър, не помня чие беше. Който се разпознае - при вас как е?
За входни нищо не знаем, учебници и уч. тетрадки няма, цяла една тетрадка си хареса днес и това е обзавеждането ни за 5 клас, засега. Не зная и изискванията на учителите. Притеснения няма откъм запомнено или забравено, вълнуват го само новите съученици, учители и като цяло непознатото.

# 777
Никаква информация и в Школо. Още стои миналата учебна година.
Не знам  изискванията на учителите и не съм купувала тетрадки, помагала. Утре ще купим 1-2 голям формат и 2,3 малък, за да има все пак нещо.
Тези дни я накарах да преговори малко граматиката по английски. Бързо си припомни материала, но още и' е ваканционно.

# 778
При нас в Школо също сме в 4 клас.
РС ще има днес, надявам се всеки да си каже изискванията. И в събота отиваме на пазар. Тази година поне имаме два дни преди реалното тръгване на училище.
Забравих да купя анцунг и кецове за физическо. Старите са малки. И бяла тениска без нищо, което ми е по-трудно.

# 779
  • Перник
Мина и нашата РС. Класната каза, че ще имат 6 часа седмично БЕЛ и М-ка, а втория срок +още по един час. По М-ка щели да имат 2 учебника,  нещо много ми се струва.  Не можах да чуя добре-ще имат ли предмети химия и физика? Изобщо има ли някой програма,  ако може да сподели.

Общи условия

Активация на акаунт