До астрала и обратно...или какво има "отвъд"

• 105 147
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 380
  • Тра-ла-ла
Ето, още различни вариации на регресия. Като това със смъртта да се вижда или да не се вижда.
Извинявам се, Джулая не разбирах от поста ти, ти виждала ли си след момента на смъртта?
Само в една от регресиите видях момента преди и беше спокойно. Водещият не ме остави да продължим отвъд.
(Реално и не бих искала.)
Когато смъртта е насилствена се правят още някои неща в регресията. Ако е била мирна смърт - не се правят. Но винаги след смъртта в миналия живот се осъществява връзка на сегашното ти аз с тогавашното ти аз и също се правят определени действия за премахване на травмите.

# 1 381
Последното изречение е ясно.
Не ни е ясно предпоследното изречение 😄.
Имаш предвид, че се прави нещо за моментите след настъпването на смъртта или преди нея?

# 1 382
Аз ако ви разкажа колко фобии съм имала като малка.... От всичко ме е било страх, от асансьора, от стълби , от рейс, от големи сгради, страх ме е било да не се изгубя, да не загубят майка си..... Много са били. Чак майка ми е разказвала, че не е излизала навън с мен, защото съм изпадала в истерия от страхове за всяко нещо....
Вече не е между живите за да ми разказва.
Но е било изтерия от моя страна, неконтролируемо.
Вече всичко ми е минало.
Но най странното е че сега забелязвам нещо подобно във сина ми( но в по-слаба форма). Даже се ядосвам от държанието му, но после си спомням какво е трябвало да преживее майка ми с мен.

Невротичните родители и като цяло - родове, отглеждат и предават това на поколенията си.

# 1 383
  • гр.Пловдив
Цитат
Моята регрисия продължи и след физическата смърт в миналия живот. Моментът на смъртта не се гледа, за да не се притесни някой по-чувствителен. Регресионистът те води 5 минути преди смъртта и 1 минута след нея. Нямах никакъв страх или стрес.

Ъъъ,вие сериозно ли ? С такава точност ?
Да се включат и другите читатели на темата,аз се въздържам от коментар..

# 1 384
  • Тра-ла-ла
Последното изречение е ясно.
Не ни е ясно предпоследното изречение 😄.
Имаш предвид, че се прави нещо за моментите след настъпването на смъртта или преди нея?
За моментите след смърта. До тогава само гледаш

# 1 385
А някой с опит в авторегресията ? Някой успявал ли е и как ?

# 1 386
  • Тра-ла-ла
Какво ще рече?! Сам/а да си водиш регресията?! На каква база знания?!

# 1 387
Имаш предвид вглеждането в огледало ли? Моя приятелка ми е казвала, че е пробвала- трябва да си сам, на приглушена светлина и се взираш в огледалото, докато видиш образ, различен от твоя . Тя каза, че видяла мъж с мустаци, обаче много бързо изчезнал. По принцип идеята е да достигнеш до комуникация с образа(който си ти в предишен живот) и един вид той да ти разказва, а не да си спомняш. Аз бях забравила за това, даже когато тя ми каза, не знаех, че е вид регресия, после случайно някъде четох. Бях се пробвала, но нищо не стана, може би и защото малко ме беше страх 😂

# 1 388
Aaaa, това с огледалото никога няма да пробвам. Напомня за Кендимен направо Simple Smile

# 1 389
Кубратова, мога да добавя повече подробности, но като знам какво ще ми чуе главата, трябва да не влизам тук поне 5-6 дни Joy
Както и да е, ще споделя каквото усещам за редно.
Първо бях над тялото си, виждах се отгоре, сякаш съм в диагоналния ъгъл на тавана. Както казах нямах страх, смъртта на тленното ми тяло беше след кратка болест, ненасилствена и у дома. Не ми се тръгваше веднага, защото исках да погледам семейството си, но знаех, че няма смисъл да остана и те ще са добре. Просто се пуснах.. усетих притегляне нагоре и някак настрани. Не виждам себе си, аз съм само чувство и ефир. Но "виждам" наоколо или го възприемам информативно.. трудно е да се отърсиш от земните си сетива и се опитваш да "гледаш". Тъмно е, движа се бързо, проблясват светлини и цветове наоколо, в неопределени форми. Движението спира, някъде в друго пространство (измерение?) Има други души,  просто знам, че са и аз съм като тях. Не ме посрещат близки в образа на хора или нещо такова. Но усещам, че душите-светлинки около мен са ми близки, в смисъл, ние сме частички от едно цяло и изпитвам принадлежност, любов и доверие.
След неопределено време - там няма такова, продължавам напред, сякаш минавам през още едно или две нива ( плоскости, слоеве?). Регресионистът ни води напред и пропускам подробностите, а може би няма нужда да ги познавам в детайли сега.
Накрая достигам до Единното цяло. Като безкрайна вселена, спирала от блещукащи светлинки, океан от души, които хем са отделни "звездички", хем са слети в едно. Мисля, че се движат по тази безкрайна спирала или може би тя е в покой, а всяка сама по себе си трепти в нея? Ограничени сме от възприятията на мозъка си и прекарваме всичко през нашите филтри, затова не претендирам за изчерпателност и правилност на описанията.
Но знам, че принадлежа там, че най-после съм у дома, че това е всичко, потенциалът, информационното поле, знанието... всичко, каквото се сетите. Мисля,че в този момент вече нямах чувства, нито мисли, нито сетивност... друго е, но няма думи.
Всичко това, което описвам във ферман, се случва за мигове Simple Smile имаш чувството, че регресионистът те кара да препускаш, а всъщност минава час.
Никой не знае докъде се простира споменът и откъде започва въображението. Знам само, че усещането за нещо извън зримото е изключително силно и завладяващо.
Жалко, че не помним, поне миг от това съществуване, бихме били толкова по- съзнателни и чисти.

# 1 390
Кубратова, мога да добавя повече подробности, но като знам какво ще ми чуе главата, трябва да не влизам тук поне 5-6 дни Joy
Първо бях над тялото си, виждах се отгоре, сякаш съм в диагоналния ъгъл на тавана. Както казах нямах страх, смъртта на тленното ми тяло беше след кратка болест, ненасилствена и у дома. Не ми се тръгваше веднага, защото исках да погледам семейството си, но знаех, че няма смисъл да остана и те ще са добре. Просто се пуснах.. усетих притегляне нагоре и някак настрани. Не виждам себе си, аз съм само чувство и ефир. Но "виждам" наоколо или го възприемам информативно.. трудно е да се отърсиш от земните си сетива и се опитваш да "гледаш". Тъмно е, движа се бързо, проблясват светлини и цветове наоколо, в неопределени форми. Движението спира, някъде в друго пространство (измерение?) Има други души,  просто знам, че са и аз съм като тях. Не ме посрещат близки в образа на хора или нещо такова. Но усещам, че душите-светлинки около мен са ми близки, в смисъл, ние сме частички от едно цяло и изпитвам принадлежност, любов и доверие.
След неопределено време - там няма такова, продължавам напред, сякаш минавам през още едно или две нива ( плоскости, слоеве?). Регресионистът ни води напред и пропускам подробностите, а може би няма нужда да ги познавам в детайли сега.
Накрая достигам до Единното цяло. Като безкрайна вселена, спирала от блещукащи светлинки, океан от души, които хем са отделни "звездички", хем са слети в едно. Мисля, че се движат по тази безкрайна спирала или може би тя е в покой, а всяка сама по себе си трепти в нея? Ограничени сме от възприятията на мозъка си и прекарваме всичко през нашите филтри, затова не претендирам за изчерпателност и правилност на описанията.
Но знам, че принадлежа там, че най-после съм у дома, че това е всичко, потенциалът, информационното поле, знанието... всичко, каквото се сетите. Мисля,че в този момент вече нямах чувства, нито мисли, нито сетивност... друго е, но няма думи.
Всичко това, което описвам във ферман, се случва за мигове Simple Smile имаш чувството, че регресионистът те кара да препускаш, а всъщност минава час.
Никой не знае докъде се простира споменът и откъде започва въображението. Знам само, че усещането за нещо извън зримото е изключително силно и завладяващо.
Жалко, че не помним, поне миг от това съществуване, бихме били толкова по- съзнателни и чисти.
Много ти благодаря! Като знам колко е трудно да се опише с думи неописуемото, си се справила идеално, разбрах те! И напълно споделям последното изречение.

# 1 391
Parfait, благодаря и аз. Да, чудесно си го описала и не мисля, че трябва да се притесняваш от споделеното. Така си го преживяла, така си го почувствала, защо някой би те критикувал?

# 1 392
Парфе, благодаря за споделянето!
Имам разказ за сън от позната с близко до твоето преживяване.
Би ли споделила каква е целта на това упражнение? Били сте група с предварителна заявка, т.е. каква е идеята на тази регресия?

# 1 393
Ха и аз съм била там, споделяла съм го тук Simple Smile Само че при мен си беше отиване там директно, а не регресия.

# 1 394
Май съм споменавала, че обичам понякога като ида в астрала да задавам разни въпроси, на които искам да зная отговора, но няма кой да ми ги каже. Питам, понякога има отговор, по-често - не.
Веднъж питах какво е Нирвана, има ли изобщо такова нещо.
И видях и изпитах почти същите усещания, за които разказва Парфе.
Та, ако трябва да вярвам на своя опит, си преживяла Нирвана, не посещение в отвъдния свят. Ама кой знае, може да са едно и също нещо....
Пп Ах, да, да допълня, аз научих, че  душите-светлинки съм все аз, всичките ми инкарнации. Затова ми бяха толкова близки, скъпи и изпитвах към тях такова безмерно доверие и привързаност. После на бистра глава в реалния живот обаче размислих и изпитах дълбока тъга...че няма никой друг, все аз съм, всичко съм аз, никой друг....

Общи условия

Активация на акаунт