До астрала и обратно...или какво има "отвъд"

• 105 220
  • 1 709
  •   2
Отговори
# 1 365
Преди много често сънувах, че се давя. Това ми е и най-нежеланата смърт. Мисля, че така съм умряла в предишен живот.
Провери за всеки случай да нямаш и сънна апнея. Много често при пристъп сънищата са свързани с давене, душене и все такива гадости, а всъщност е спряло дишането.

# 1 366
  • България
Преди много често сънувах, че се давя. Това ми е и най-нежеланата смърт. Мисля, че така съм умряла в предишен живот.
Тази ще я мина по-леко.
Дано не сънуващ, че те изгарят жива заради вещерство. Frowning1

# 1 367
Този сън отдавна отмина, след него много пъти сънувах, че ме гони черен бик. Аз бягам, крия се, а той е точно зад мен. Чак дишането му усещах в тила си. Но и този сън отмина слава Бого. Това лято обаче сънувах нещо още по ужасно, което си беше точно предупреждение според мен.

# 1 368
Аз ако ви разкажа колко фобии съм имала като малка.... От всичко ме е било страх, от асансьора, от стълби , от рейс, от големи сгради, страх ме е било да не се изгубя, да не загубят майка си..... Много са били. Чак майка ми е разказвала, че не е излизала навън с мен, защото съм изпадала в истерия от страхове за всяко нещо....
Вече не е между живите за да ми разказва.
Но е било изтерия от моя страна, неконтролируемо.
Вече всичко ми е минало.
Но най странното е че сега забелязвам нещо подобно във сина ми( но в по-слаба форма). Даже се ядосвам от държанието му, но после си спомням какво е трябвало да преживее майка ми с мен.

# 1 369
За детските страхове, че са много - е нещо нормално. Стивън Кинг даже доста е писал по въпроса. С времето това се забравя.

# 1 370
Искам да попитам тези, които са си правили регресия, която продължава до момента на смъртта, до там ли спирате или продължавате по пътя с душата до отвъдното? И ако сте били “там”, ще споделите ли, ако не е твърде лично?

# 1 371
  • Тра-ла-ла
Предполагам има различни начини на водене на регресията и някои регресионисти развиват практиките.

Аз ходя само при 1 специалист и нямам база за сравнение. Бих разказала какво се прави след смъртта на онова АЗ, но не мисля, че е редно да разкривам методите на други хора.

Но НЕ, не отиваш с душата в отвъдното. И не е точно отвъдното.

# 1 372
Не съм чувала регресия  да е продължила след момента на смъртта.

# 1 373
Предполагам има различни начини на водене на регресията и някои регресионисти развиват практиките.

Аз ходя само при 1 специалист и нямам база за сравнение. Бих разказала какво се прави след смъртта на онова АЗ, но не мисля, че е редно да разкривам методите на други хора.

Но НЕ, не отиваш с душата в отвъдното. И не е точно отвъдното.
Да се закача за последния израз - ние така му казваме, че все пак е след някаква граница - отвъд (отвъдно), но знаеш ли какво точно е, може ли да се опише с наличните понятия?

# 1 374
  • Тра-ла-ла
Правя уговорка, че разказвам на база лични преживявания и каквото съм научила покрай това. Не съм чела и учила за регресионист. Навярно ми куцат обясненията кое защо се прави и защо има различия в регресиите. Предполагам има различни школи, надграждане и т.н.
Не съм чувала регресия  да е продължила след момента на смъртта.
Може душата да не е намерила покой, смъртта да е била насилствена. Грешни убеждения да са останали и след смъртта. Това трябва да се изчисти. Аз лично все животи с насилствена смърт съм виждала. В смисъл не е бил естествен завършек в мир и спокойствие и заобиколен/а от любящи хора.

- отвъд (отвъдно), но знаеш ли какво точно е, може ли да се опише с наличните понятия?
Малко е сложно непозната материя да се описва с познати термини. В регресията не се вижда това място.

# 1 375
В  “Пътят на душите” се описват точно такива случаи на хора, подложени на регресия, които разказват какво става с душата между преражданията, за духовните водачи, за “училищата” за души… Много любопитно ми беше, затова питам и за ваши впечатления.

# 1 376
  • Тра-ла-ла
Чак такива неща не съм виждала.

# 1 377
Моята регрисия продължи и след физическата смърт в миналия живот. Моментът на смъртта не се гледа, за да не се притесни някой по-чувствителен. Регресионистът те води 5 минути преди смъртта и 1 минута след нея. Нямах никакъв страх или стрес. Да вметна, терпевтът каза отначало - чели ли сте М.Нютон и др. -Даа - Забравете какво сте чели Joy Оставяш се на твоите спомени.
Няма да навлизам е подробности, може би за всеки има нещо субективно в приемането на света на душите. Но основното - много, много спокойствие и сигурност, увереност, че си у дома. После усещане за единение с някакво по-висше съзнание и знание.
ПС : регресията ми беше групова, всички знаехме темата. Един господин в края каза на водещия (случайно чух, сори) - моля, не водете хората до там, защото това е съвършен свят и няма да им се връща.

# 1 378
Моята регрисия продължи и след физическата смърт в миналия живот. Моментът на смъртта не се гледа, за да не се притесни някой по-чувствителен. Регресионистът те води 5 минути преди смъртта и 1 минута след нея. Нямах никакъв страх или стрес. Да вметна, терпевтът каза отначало - чели ли сте М.Нютон и др. -Даа - Забравете какво сте чели Joy Оставяш се на твоите спомени.
Няма да навлизам е подробности, може би за всеки има нещо субективно в приемането на света на душите. Но основното - много, много спокойствие и сигурност, увереност, че си у дома. После усещане за единение с някакво по-висше съзнание и знание.
ПС : регресията ми беше групова, всички знаехме темата. Един господин в края каза на водещия (случайно чух, сори) - моля, не водете хората до там, защото това е съвършен свят и няма да им се връща.
Този свят с какви сетива го възприемаш, а и ти самата виждаш ли се, как изглеждаш?
Разбира се, не се чувствай длъжна да отговориш, само ако е уместно питането ми. Пък и друго да речеш да разкажеш по твое усмотрение, хич няма да е излишно Simple Smile
Благодаря!

# 1 379
Извинявам се, Джулая не разбирах от поста ти, ти виждала ли си след момента на смъртта?
Само в една от регресиите видях момента преди и беше спокойно. Водещият не ме остави да продължим отвъд.
(Реално и не бих искала.)

Общи условия

Активация на акаунт