До астрала и обратно...или какво има "отвъд"

• 105 139
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 395
Е, по човешки погледнато е страшно - всички сме аз. Но ха, кажи, че ти/аз си/съм и Тръмп, и Хитлер, и магазинерката в Била, и ученикът бързащ за училище. Ми, не, няма как да го осмислим в ежедневието. Така че, всичко е наред. Grinning

# 1 396
Не, не, мисля, че Ън има предвид, че всички светлинки, които са я съпровождали в Нирвана или където е била, са били все Тя, все нейното Аз. Т.е. Ън във всичките и инкарнации, а не някой друг/други. Тръмп ще има своите светлинки, Хитлер има своите, а Ън нейните. Чувствала се е прекрасно сред "свои", но после е осъзнала, че "своите" са били всъщност само Тя, само нейния Аз, а си е мислила(предполагам), че това са нейните сродни светлинки и тя е сред тях, сред свои. Поне аз така го разбрах споделеното.

# 1 397
И това, ама и другото - по-общото. Grinning Нали всички сме едно цяло, част от Божията частица или там както се нарича в различните вярвания и учения. Grinning

# 1 398
Всички сме едно цяло, но тя е почувствала вселенската самота сред себе си. Била е на място където всички са Тя и не е имало други.
Това звучи кофти откъм самотното преживяване сред други твои Ти, колкото и да не е самотно, защото пък кой е най добър за себе си - Ти и само Ти можеш да общуваш с Ти така както можеш, трябва и се налага. Ти си всичко, Ти си Вселената, Ти си Бог във своята Вселена.

# 1 399
Джаста Праста ме е разбрала напълно.
Почувствах се у дома, сред свои, но на човешкото ми същество това сякаш не е достатъчно. Ние имаме нужда от повече, поне докато имаме тела. А докато имаме мислим с телата си много повече, отколкото го осъзнаваме.

# 1 400
  • Plovdiv
Може ли да ми препоръчате специалист по регресия, без значение в Пловдив или София? За мен го искам, не за детето..

# 1 401
...
 А докато имаме тела, мислим с телата си много повече, отколкото го осъзнаваме.
Няма начин.

Но пък това мислене, долу, вярно или не, ми помага да не съдя хората много. Защото сме или ще бъдем и на тяхно място. Grinning

И това, ама и другото - по-общото. Grinning Нали всички сме едно цяло, част от Божията частица или там както се нарича в различните вярвания и учения. Grinning

# 1 402
Но пък това мислене, долу, вярно или не, ми помага да не съдя хората много. Защото сме или ще бъдем и на тяхно място. Grinning

ina.ina, аз не съм чак токУ.😁 Има хора, за които отявлено мога да определя в себе си, че не харесвам и не желая да опознам под повърхността. А нехаресването също е вид осъждане.

# 1 403
Аз да попитам в съвсем друга насока. Има ли някои от вас, които съзнателно манифестират неща? Фокусирате ли се върху нещото, което искате или просто си го помисляте веднъж и то се случва?

# 1 404
  • Там където
Аз да попитам в съвсем друга насока. Има ли някои от вас, които съзнателно манифестират неща? Фокусирате ли се върху нещото, което искате или просто си го помисляте веднъж и то се случва?

Не съм запозната с детайлите и практиките за манифестиране. Знам, че има такива, но не съм се занимавала. Ако обаче си помисля нещо- от дреболия като предмет, вещ, която искам до по-големи неща (някой съм си харесала, а той не ми обръща внимание, някой ме дразни и искам да се махне, искам голям житейски проблем да приключи и т.н.) винаги ми се е получавало... Но за такива като мен важи правилото че най-много проляти сълзи са от сбъднати мечти, така че гледам много да не се мераклисвам вече Simple Smile ако нещо е за мен ще ми се даде.

# 1 405

ina.ina, аз не съм чак токУ.😁 Има хора, за които отявлено мога да определя в себе си, че не харесвам и не желая да опознам под повърхността. А нехаресването също е вид осъждане.
Аа, и аз не съм. Grinning Т.е. не виждам смисъл да се мъча да харесам хора, които някак си не харесвам. Понякога става, но от само себе си. Ако не става, просто действам с/около тях като робот - без емоции. Grinning

# 1 406
И на мен ми е интересно ако някой има успех с манифестирането
Аз нямам

# 1 407
При мен е проработвало, но често това е било със седмици и месеци фокус върху дадено нещо. Отдавам го на ниска вибрация, иначе би станало много по-бързо. Но имам и неща, към които се стремя с години и постоянно удрям на камък. Тук постоянно чета, че ако нещо не е за мен, няма да ми се даде. И разбирам, че даденото нещо щом с години не ми се дава, значи няма смисъл да се стремя и да продължавам да се бутам. Не знам къде да си "вложа" енергията вече. Това, което искам да стане, не става.   

# 1 408
Манифестирането и работи в двете посоки и наистина трябва да се внимава.

# 1 409
При мен е проработвало, но често това е било със седмици и месеци фокус върху дадено нещо. Отдавам го на ниска вибрация, иначе би станало много по-бързо. Но имам и неща, към които се стремя с години и постоянно удрям на камък. Тук постоянно чета, че ако нещо не е за мен, няма да ми се даде. И разбирам, че даденото нещо щом с години не ми се дава, значи няма смисъл да се стремя и да продължавам да се бутам. Не знам къде да си "вложа" енергията вече. Това, което искам да стане, не става.   
Работата е там, че не винаги може да се направи преценка дали нещото не ни е дадено въобще или до определено време, т.е. ще стане по-късно, което води и до несигурност в преценката дали да продължим да влагаме настойчиви усилия или да го изоставим.  Кой е моментът, в който трябва да спрем да се борим за нещо или да се опитваме да го постигнем? Ако можеше това да си изясним във всички случаи, нито щяхме преждевременно да се отказваме да постигнем нещо, нито щяхме напразно с години да го преследваме, ама на, човешка съдба...
Не визирам случаите, когато нещото е възможно или смислено да стане само до определен момент или се появяват други обстоятелства, които правят търсенето безпредметно.

Общи условия

Активация на акаунт