До астрала и обратно...или какво има "отвъд"

• 103 431
  • 1 709
  •   1
Отговори
# 1 530
Дори не знаех , че има такива имена и поколения ! Научих много покрай вас , дори се разрових в интернет , да науча и прочета повече какво е това поколение З …
Аз съм родена 98-ма , но явно не съм З , тъй като мразя всичко ново и ме побърква , когато трябва да изляза от зоната си на комфорт . Страхувам се от новите неща , че няма да са ми удобни и да са ми по вкуса .
Но пък гоня кариера , пари , успех , материалното и искам собствен бизнес . Да умирам , че няма интернет ? -съвсем не . Гледам ли телевизия - не . Имам си ценности и си ги спазвам - обичам книги , време с любими хора , приказки , уют , истинска домашна храна , а не някви глупости , диети , ограничения и т.н …

Явно съм Милениум , млад човек , който не е за това време , а е с остаряло разбиране на нещата ..

Лошо за мен !!

# 1 531
Butterfly:3, човек се променя, макар и бавно. Grinning От друга страна пък, може такъв живот да си си избрала. Grinning

Мен ме дразни отношението на старото поколение - според тях нещата стават все по-зле - хора, ценности, политика, икономика, климат. Да, има нещо вярно, но с такова мислене - за къде сме? Имам вяра в новото, в доброто, в младите. Без новатори и младежки дух сме за никъде.

# 1 532
  • Тра-ла-ла
Споко, днешните новатори са утрешните старчоци, които виждат в черни краски следващите поколения и времена. Smiley

Но да се върнем към замисъла на тази тема. Някой да разкаже нещо интересно?!

# 1 533
Не са по-зле, а са по-различни от това, което те са свикнали и са им казвали, че трябва да бъде. Винаги, когато има някакъв прогрес, старите поколения, които все още са живи и са свидетели на него, го отричат и заклеймяват. Като се замислим, обаче, светът преди е бил доста по-хаотичен и враждебен от това, което е в момента. Хората са живеели с основна цел да оцеляват физически. И това поне до 50тте, да не кажа и напред. Да и сега има войни и бедност, но повечето хора живеем нормален и спокоен живот, което пък ни дава възможност за работа със себе си и своята душа. Счупват се стереотипите за ходенето на психолог, за това да се интересуваш от духовното, без за те обявят за откачалка, всеки е свободен да изразява себе си и това, което носи вътре, без да го заклеймяват и изхвърлят от обществото. Естествено, че една такава свобода, дошла за няколко години само, първоначално ще внесе хаос, може да се превърне в слободия, но важното е, че прогресът и процесът си върви напред. Главната цел е истинска свобода и то не на физическо ниво, а на много по-високо равнище. Честно казано, аз нещата след много време ги виждам така: религиите отпадат изцяло (даже и ние ще станем свидетели), без граници на държави, без отделни закони/политики на държави - светът ще се управлява по съвсем различен начин и няма да има нужда от този контрол, защото хората ще бъдат с друго съзнание, телепатия, телепортация, вода, много вода и градове над водата. Преди това, обаче ще има сериозна стъпка назад - войни, разделение по раси, с ограничен достъп.
Всички тези неща, в един или друг етап, са ми идвали като сънища, преживявания, усещания и все си мисля, че.може и да има нещо вярно. Естествено, в този живот няма да доживеем да ги видим, аз обаче се вълнувам, че сме тук и сме свидетели на началото. Моето усещане е, че става нещо много голямо със света и човечеството и не е просто поредния прогрес. Вдигане на ниво, нещо което се случва през хилядолетия. И ние сме свидетели и част от това Simple Smile

# 1 534
Toва, което пишеш, КРР, е всъщност процес, които върви от време оно. Всичко, което се е променило е за да бъдем ние сега в този етап. Всичко, което сега се променя ще доведе до друго.
Нищо не започва или да се забързва сега, защото нали време няма. Има земно(субективно) усещане за такова в безкрая. Разглеждаме като вектор, а явно не е вектор времето.
Не е началото сега, това исках да кажа.

# 1 535
Здравейте. За много години!
Скоро попаднах в темата и съм я изчела до половината.
Исках обаче да попитам какво означава това, което ми се случи, т.к. хората в тази тема са с повече опит.
Мой близък преживя нещо лошо и понеже няма как да съм до него физически започнах да медитирам от няколко дена и да си представям, че го прегръщам и съм до него.
Въпросите ми са два
1. помагам ли по този начин поне някак на този човек?
2. при последната медитация усетих буквално затопляне на дланите - какво означава това и на какво се дължи?

# 1 536
  • Raleigh, NC
идва чистката за която говорят Кочовска и дядо Влайчо

Всички тези неща, в един или друг етап, са ми идвали като сънища, преживявания, усещания и все си мисля, че.може и да има нещо вярно. Естествено, в този живот няма да доживеем да ги видим, аз обаче се вълнувам, че сме тук и сме свидетели на началото. Моето усещане е, че става нещо много голямо със света и човечеството и не е просто поредния прогрес. Вдигане на ниво, нещо което се случва през хилядолетия. И ние сме свидетели и част от това Simple Smile

# 1 537
Тя вече е в пълна сила Simple Smile За добро е. Хубави неща предстоят на човечеството, когато автопилотът изчезне и хората цял живот носят съзнанието, което са имали до 4-5 годишна възраст (дотогава все още си спомняме всичко, вкл.и това, че сме на земята, за да си "играем" и да се забавляваме, което е целта, за която всеки слиза долу.) Главната цел на всеки човек е да е щастлив, да се забавлява и да не приема живота на сериозно. И ние много добре знаем това, когато сме деца, обаче после включваме автопилота и ограниченията на обществото ни замъгляват съзнанието и забравяме всичко. Та, сега е времето, в което започваме да си спомняме и се учим да живеем с това знание и спомените за "горе" и усещането кои сме горе и кои сме долу. Съответно - по този начин да вдигаме вибрациите на колективния ум и да помагаме на други хора да си спомнят и да знаят каква е целта тук на земята.
Хакуна Матата Simple Smile

jabchetoo, случва се с теб и твоят близък най-естественото състояние за човек (което обаче е заклеймено като лудост и скам от обществото) - лекуваш го с любов (енергия с много висока честота). От там е и топлината - това е енергията. Всеки от нас го може, особено ние жените.

# 1 538
Не мисля, че сме тук да си играем и забавляваме. За мен всичко е урок, който сме избрали да научим. Нещо като… трудният живот тук е изкупване на нещо, или подготвяне за друг. Лесният е най-добре, но нищо не се случва. Ни духовно израстване,
Нищо.

# 1 539
Здравейте! Когато баба ми почина сънувах много странен сън, от който много се изплаших. В съня бяхме в нейното жилище и около масата се наредиха хора, които се прегърнаха и много страшно започнаха да обикалят в кръг и да викат "Аааааааа" (като по филмите със сектантите). След време спрях да го мисля, защото така и не разбрах какво означава. Преди година почина лелята на моя съпруг и от известно време сънувам сънища с нея. В сънищата ми, както си говорим и изведнъж тялото ми започва да се тресе и през устата излиза пак това ААААА и се плаша в съня си и прекъсвам всичко. При последния такъв сън в съня си си мислих, че иска да каже нещо чрез мен и че съм прекъснала тази връзка. Всъщност умирам от страх при такъв сън, в който тялото ми започва да се тресе и устата ми издава страшните ААА звуци. Имам чувството,че сякаш иска да влезе в тялото ми. На какво може да се дължат такива сънища и да очаквам ли нещо лошо да се случи с мен или просто душата и иска да каже нещо чрез мен? На няколко пъти вече ми се случва и доста се плаша. Моля ако някой знае повече за такъв тип сънища да ми помогне! Simple Smile Да вмъкна само, че много от сънищата ми се сбъдват. Simple Smile

# 1 540
Не мисля, че сме тук да си играем и забавляваме. За мен всичко е урок, който сме избрали да научим. Нещо като… трудният живот тук е изкупване на нещо, или подготвяне за друг. Лесният е най-добре, но нищо не се случва. Ни духовно израстване,
Нищо.
И аз не съм убедена, че тук сме за "игри" и "забавления". Живота на Земята за душата е труден, сив, мрачен. За нея той е "изпитание", никаква "игра" не е или ако е, е като "игрите на глада" или "игра на тронове". Wink Душата според мен тук не вижда точно безгрижие и забава, за нея земния живот е върха в "изпитанието" и. Инак нямаше да има толкова силни индикации, че отивайки към светлината, отива към неизмеримото блаженство и усещащото се силно нежелание когато бъде върната обратно, защото не и е дошло времето. Забава вика Joy, на толкова ниска вибрация "забавата"е бая примитивна. Не знам накъде израства човечеството, ама аз виждам само стремглавото му падение. Човечеството става все по озверено, все по обезверено, все по сиво, все по мрачно, все по апатично и все по егоистично, последното съвсем не в положителния смисъл на "здравословния егоизъм", а по скоро в духа на "майната им на всички, аз искам така и ще правя каквото ми дойде на ума, другите кучета ги яли, аз, аз, аз.." . Така ги виждам аз нещата.

# 1 541
  • Там където
И аз го виждам като Джаста Праста... според мен тази наша т. нар. цивилизация е към края си. То само да мъкнеш това тежко и болнаво физическо тяло си е мъка, да не говорим за всичките душевни терзания. Да в един момент наистина се осъзнава, че нещо е за урок и е било зло за добро, ама след години Sad Все пак има някаква красота на земята- природата, животинките, шоколада Simple Smile

# 1 542
Нищо.
И аз не съм убедена, че тук сме за "игри" и "забавления". Живота на Земята за душата е труден, сив, мрачен. За нея той е "изпитание", никаква "игра" не е или ако е, е като "игрите на глада" или "игра на тронове". Wink Душата според мен тук не вижда точно безгрижие и забава, за нея земния живот е върха в "изпитанието" и. Инак нямаше да има толкова силни индикации, че отивайки към светлината, отива към неизмеримото блаженство и усещащото се силно нежелание когато бъде върната обратно, защото не и е дошло времето. Забава вика Joy, на толкова ниска вибрация "забавата"е бая примитивна. Не знам накъде израства човечеството, ама аз виждам само стремглавото му падение. Човечеството става все по озверено, все по обезверено, все по сиво, все по мрачно, все по апатично и все по егоистично, последното съвсем не в положителния смисъл на "здравословния егоизъм", а по скоро в духа на "майната им на всички, аз искам така и ще правя каквото ми дойде на ума, другите кучета ги яли, аз, аз, аз.." . Така ги виждам аз нещата.
И аз така ги виждам за жалост.Оптимистът в мен (или пък наивникът) казва: Може пък да е тъмнината преди зазоряване...
А според мен сме тук и за двете - няма как да ни се даде чувството на радост, на пълнота и преклонение, когато видиш цвете, пеперуда, залез, морето, цъфнала череша, животинка, когато обичаш, когато гушнеш детето си ...цялото усещане за хармония и ред в природата, за чудо, ако не сме тук, за да изпитаме и се слеем с всичко това.

# 1 543
  • България
И аз го виждам като Джаста Праста... според мен тази наша т. нар. цивилизация е към края си. То само да мъкнеш това тежко и болнаво физическо тяло си е мъка, да не говорим за всичките душевни терзания. Да в един момент наистина се осъзнава, че нещо е за урок и е било зло за добро, ама след години Sad Все пак има някаква красота на земята- природата, животинките, шоколада Simple Smile
И шоколадът вече не струва. Качеството му е като живота, все по-гадно.
Тук е Адът, ако въобще има нещо друго.

# 1 544
Ако тук е Ада, това е добра новина. Само как стои въпросът с  изборът на място за прераждане, че да не се прецакаме пак.
Аз никога не съм се чувствала ок в кожата си, все съм в някакви филми и притеснения, никога не съм била уверена дали постъпвам правилно. Не знам какъв урок е това, вероятно скоро ще разбера.

Общи условия

Активация на акаунт