има ли проблем с чужбина?

• 1 727
  • 36
  •   1
Отговори
от 2 дни форумът се влачи за мен, момичетата в италия и мисля още чужбински мами.
не се зарежда, ако се зарежда до половината, да прочетеш тема е почти невъзможно, а да публикувам отговор е мисия почти невъзможна. непрекъснато дава че сървърът не отговаря или временно недостъпен.

знаете ли каква е причината?

# 1
сървърът е претоварен

# 2
марче и в българия ли е така?
някой работи ли по тая претовареност?

# 3
  • В заешката дупка
И аз се каних да пускам подобна тема.

Определне положението от няколко дни е доста по-различно. Просто и на мен ми се струва, че не обикновеното претоварване на сървара.

От първия път темите винаги се отварят на половина. Трябва да цъкаш, да рефрешваш, да чакаш и евентуално може и да се отвори цялата. Ако решиш да напишеш отговор, задължително първите няколко пъти пак не се дозарежда страницата и полето ти за отговор липсва. Опцията 'предварителен преглед' почти се отказвам да я ползвам, защото след нея винаги излиза някаква грешка, като малко преди това ти излиза и съобщение, че има публикувани n на брой нови отговора. Като тези n на брой отговори са всъщност всичките отговори по темата, и наистина не са пуснати докато пиша. С публикуването има подобни неприятности. И най-важното е, че всички тези проблеми ги има и в късните (или по-точно ранни) часове, когато няма голямо натоварване и преди никога не е имало проблеми.

Надявам се администраторите да погледнат на тези мнения като един полезен фиид бек, а не на хленчене от страна на потребителите. Mr. Green Съвсем сериозно, положението от чужбина е кошмарно.

Поздрави!
 Grinning

П.С. Забележете кога е писано мненеието ми. Всичките споменати проблеми ги има и сега. Плюс това, че 4 пъти се опитвах да си редактирам мнението, за да добавя това.

Последна редакция: нд, 14 яну 2007, 05:40 от Червената Кралица

# 4
Да и при мен положението е същото! Дано ни обърнат внимание! благодаря на авторката на темата! Опитвах се и аз да пусна такава,но не успях да го направя.Около половин час се мъчих и се отказах!

# 5
възможно ли е някоя от чужбинските мами да провери следното : да иде в профила си и да спре всички екстри (показване на аватари подписи и прочие) и да опита така?

ако има "доборовлец" който просто не знае как да го направи - да ми се обади и аз ще му променя профила (като каже, два-три дена след това - ще го върна обратно).

Пишете тук или на ЛС.

еди.

# 6
Препредавам съобщението на "набабатихвърчилото":
"Здравей Еди. Съгласна съм да промениш профила,да го моделираш ,или каквото там трябва,за да проверя,дали ще мога да вляза във форума.
"набабатихвърчилото""

с любезното съдействие на Борко  Hug

# 7
  • В заешката дупка
Днес положението е същото. Така че реших и аз да се "жертвам"   Mr. Green и спра екстрите.

Та след като половин час си борих с профила и настройките най-накрая успях да ги промя, включително и да не показва броя на новите публикации докато пиша.

Ситуацията не изглежда да е по-различна.   Но ще изчакам така още 2-3 дни и ще докладвам.

Ако има нужда от още съдействие, обаждай се, еди.  Grinning

П.С. Нарочно се опитах да редактирам мнението си веднага след като го публикувах. Ето колко време ми отне.

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 00:33 от Червената Кралица

# 8
от 2 дни форумът се влачи за мен, момичетата в италия и мисля още чужбински мами.
не се зарежда, ако се зарежда до половината, да прочетеш тема е почти невъзможно, а да публикувам отговор е мисия почти невъзможна. непрекъснато дава че сървърът не отговаря или временно недостъпен.

знаете ли каква е причината?

Абсолютно същото е при майките от САЩ, всички се оплакват. Някои дори не могат влизат въобще, да не говорим за пускане на пост. Аз се опитвам от 35 мин да пусна този, дано този път стане. И на мен не ми се струва просто претоварване, защото много изведнъж започнаха проблемите.

# 9
  • E-CLM & CH-VD
Tъкмо се канех да пускам питане по същия проблем. И при мен от около 4-5 дни е просто нетърпимо. Абсолютно същите проблеми - зареждане страницата наполовина за около 5 минути поне, надпис за п-на брой отговори преди мен, липса на половината страница най-често, една иконка в полето за отговор ми се зарежда за около минута.... сега тук е 3.30 сутринта и едва сега успявам да вляза по-човешки в страницата. Не слагам никакъв емотикон - просто не ги виждам, все още ги зарежда....

# 10

Абсолютно същото е при майките от САЩ, всички се оплакват. Някои дори не могат влизат въобще, да не говорим за пускане на пост. Аз се опитвам от 35 мин да пусна този, дано този път стане. И на мен не ми се струва просто претоварване, защото много изведнъж започнаха проблемите.

Да, точно така е. При мен- от около седмица.
Силно се надявам положението да се подобри скоро!
Ако трябва да махна и аз подписа, за да се провери каквото там трябва..?

# 11
  • UK/София
От Англия ситуацията е същата.За първи път от 5 дни на сам успявам да стигна да писане на постинг.Дори и във форума на мога да вляза, много е зле.

# 12
Съжалявам за проблемите с достъпа.
Работим по въпроса и се надяваме до края на седмицата да имаме готово крайно решение за проблема с достъпа на чужбинските мами до форумите и сайта .

Моля, ако има промяна да ни пишете.

# 13
Да се оплача и аз - сестра ми е в Анкара и от една седмица не отваря нищо или ако отвори нещо - е само наполовина. Дано бързо оправите проблема.   bouquet

# 14
Еди, аз махнах всичко сутринта. ( аватар, подпис и тн).
Ситуацията не се променя засега.
 Това съобщение го пиша от сутринта.

Мамма, дано крайното решение да не бъде да ни отрежете съвсем  Hug

Общи условия

Активация на акаунт