има ли проблем с чужбина?

• 1 728
  • 36
  •   1
Отговори
# 15
  • В заешката дупка
Мисле, че еди имаше предвид от 'Настройки изглед и подредба' да се цъкнат 'Не показвай аватарите на другите потребители', 'Не показвай подписите на другите потребители' и т.н., а не да се махнат спобствените такива. Но нека уточни все пак...

# 16
Мисле, че еди имаше предвид от 'Настройки изглед и подредба' да се цъкнат 'Не показвай аватарите на другите потребители', 'Не показвай подписите на другите потребители' и т.н., а не да се махнат спобствените такива. Но нека уточни все пак...

ами да  Rolling Eyes извинявайте, това е от фолиевата  Joy

да, махнах всички подписи, аватари. сега ще видим какво ще стане.

Последна редакция: пн, 15 яну 2007, 14:35 от Lennie

# 17
 Rolling EyesСлед направените настройки при мен положението мааалко се подобри,но не е както беше. Надявам се скоро да се оправи! mamma,Еди-благодаря ви  bouquet

# 18
Еди, все така е кошмарно, дори и при изключване на аватари и подписи на потребителите. От сутринта работя на компютъра и рефрешвам форума. Да пусна този постинг, ми отне 6 часа...

# 19
да, аз също сега успявам да се включа, няма промяна, независимо, че изключих всичко.

# 20
При мен сега има промяна, беz аz да съм променила каквото и да било. И аz имах абсолютно съЩите проблеми преz последните дни (в Германия съм), но сега от блиzо 4ас някъде вси4ко е окей.
Дано не е временно  Wink

# 21
  • Между гори и планини
УРА А А !!!!
Аз съм в Ямайка и от седмица влизането във Форума беше АД. Всечко писано по-горе важеше и тук.
Благодаря, че сте успели да го поправите, нищо в настройките не съм пипала, просто защото до сега неможех да се добера до тук.
Има страхотна промяна, всичко се отваря бързо и мога да публикувам отговори  Grinning
Поздрави   bouquet

# 22
  • Стара Загора
И при мен беше така (Португалия) Cry.Сега вече нямам проблеми newsm44 newsm68, не съм барала нищо по настройките.
 smile3501

# 23
Хайде и аз да потвърдя, че сега е светкавично всичко, за разлика от последната седмица, когато изобщо не можех да вляза, камо ли да отворя и напиша нещо (САЩ). Браво!

# 24
И при мен се "отпуши".
Благодаря!   bouquet

# 25
И при мен се "отпуши".
Благодаря!   bouquet

И при мен се оправи!! Благодаря ви много!!!  bouquet

# 26
при мен също светкавично се отваря - сега влизам.
но понеже съм песимистка, зависи кога влизате.
засега и аз потвържавам.

# 27
 HugИ при мен днес  всичко е наред!  newsm44

# 28
  • UK/София
Лал, форума е конкуренция на влакът стрела Simple SmileПу-пу-пу!Благодаря Heart Eyes

# 29
И аз имах проблем с влизането във форума миналата седмица, но вече всичко е ок. thumbsup
Благодаря   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт