Booking.com /Тема 5/

• 38 461
  • 740
  •   1
Отговори
# 120
  • В подножието на Сините камъни
ИМАМ КОД

до 26.06.2023 - RZ6RNUFBWQ

пишете ако сте го ползвали

# 121
те (хазяите) така или иначе слагат по-висока цена на нощувка в Букинг спрямо други платформи, за да си избият таксата на Букинг.
Това не е задължително.
Аз сравнявам винаги цените през трите места- букинг, бнб и сайт на мястото и точно тази година разликата беше около 100 евро отгоре директно ако резервирам, освен това трябваше да им дам предплащане от 50%, докато в букинг е с плащане на място.

# 122
  • София
те (хазяите) така или иначе слагат по-висока цена на нощувка в Букинг спрямо други платформи, за да си избият таксата на Букинг.
Това не е задължително.
Аз сравнявам винаги цените през трите места- букинг, бнб и сайт на мястото и точно тази година разликата беше около 100 евро отгоре директно ако резервирам, освен това трябваше да им дам предплащане от 50%, докато в букинг е с плащане на място.

Да, аз говоря за хазияте, които споменах и при които отсядам.

# 123
Моля, ако някой има свободен код за Букинг, да ми изпрати на ЛС, благодаря!

# 124
Моля за код за букинг.

# 125
Моля ако някой има код за booking? Ако може на лично?Благодаря!

Последна редакция: ср, 28 юни 2023, 15:33 от MilaSav

# 126
  • EU
И на мен ми предстои резервация. Ще съм благодарна, ако някой ми изпрати.

# 127
  • Plovdiv, Bulgaria
Здравейте,  в момента правя резервация , но кода ми от 26-ти е изтекъл. Моля спешно някой да ми предложи..Благодаря предварително!

# 128
  • София
Това не е задължително.
Това е най-правилният подход. И аз така правя.

# 129
  • In transit
Не е най-подходящото място, може би, но да питам дали някой е ползвал за резервация zenhotels? Дава ми цена за нощувка с 2 пъти по-ниска, отколкото е в букинг и хотелс?

# 130
  • София
Не е най-подходящото място, може би, но да питам дали някой е ползвал за резервация zenhotels? Дава ми цена за нощувка с 2 пъти по-ниска, отколкото е в букинг и хотелс?
Резервирай си избраното, но после направи проверка директно в хотела дали я има резевацията ти.
Даваха някакви бонуси за нови клиенти.
Като цяло са ОК, но се случват и недомислици.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 14:54 от Eiger

# 131
  • In transit
Благодаря ти. Единственото, което сега забелязах е, че не гарантират дали стаята ще е със спалня или с две легла.

# 132
  • Milano
Мики, аз не бих запазила. Хвърлих бегъл поглед на ревютата, напр.:

https://www.tripadvisor.it/ShowTopic-g1-i11064-k12935292-ZenHote … l_Discussion.html

# 133
Това не е задължително.
Това е най-правилният подход. И аз така правя.
На някои места не намирам собствен сайт.

Имам въпрос и моля за съвет. Резервирах апартамент с 1 спалня и изрично бяха написани 2 легла. Получих потвърждение. Излезе ми с картинка с голяма спалня. За 2-ма колеги е. Веднага написах до мястото за настаняване, звънях по тел и на букинг.
От букинг ми отговориха, че и при тях виждат обявата с 2 легла.
От мястото за настаняване ми отговориха, че след като съм искала, можели да сложат 2 легла, но щяло да е много тясно. Писах, че изначално съм прила опция, която е обявена с 2 легла.
Полезен ход имам ли ?
Пътуването е служебно и е неловко спане на спалня от колеги.
Толкова ли са им несериозни офертите на италианците или е било опция за зарибяване ?

# 134
Ами можеш да приемеш да сменят с две легла или да откажеш, защото не съответства на описанието

Иначе аз не бих стигнал чак дотам да обвинявам в несериозност италианциТЕ като цяло. Всякакви хора има, попадал съм на обява за апартамент, зад която има няколко апартамента (поне 3 различни, тоест нито снимките, нито местоположението отговарят на обявата). На снимките е един апартамент, настаниха ни в друг, а след като се оплаках, че не отговаря ни преместиха в трети, а може да е имало и още. Това в Щатите, ако има значение.

Последна редакция: пт, 30 юни 2023, 14:02 от neuromancer

Общи условия

Активация на акаунт