Booking.com /Тема 5/

• 38 597
  • 740
  •   1
Отговори
# 390
Привет! Ще помоля за код, ако някой има свободен. По възможност на ЛС.
Благодаря предварително!

# 391
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря предварително!
Пишете ми на лични

# 392
Благодаря предварително!
Пишете ми на лични
Намерих код и направих резервация, така че вече нямам нужда. Все пак благодаря!😊

# 393
Здравейте, пътуващи Simple Smile
Има ли някой код, който няма да ползва?
Ще съм благодарна да ми го прати на ЛС bouquet
Хубав следобед на всички!

Edit:
Специални благодарности на iv.elina за предоставения код Flowers Hibiscus
За първи път ползвам такъв, аз няколко пъти съм получавала, но не съвпадаше с датите ни за пътуване и мислех, че са персонални.
Следващия път ще знам да пиша тук ако няма да го ползвам Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 юли 2023, 19:47 от *Мариана*

# 394
Здравейте. Ако някой има излишен код за букинг, моля да ми го изпрати.
Благодаря!

Получих код.
Благодаря на MaryStan

Последна редакция: нд, 30 юли 2023, 18:22 от mamaMonika

# 395
  • Варна
И аз търся код.
Преди няколко дни ми изпратиха и не ми трябваше, подарих го.
Сега ми трябва, но код нямам 😂

# 396
Здравейте.
За първи път правя резервация през букинг. Посочих дебитна карта (нямам кредитна) и ми взеха цялата сума за престоя. Те ли я превеждат на мястото за настаняване, аз трябва ли да нося някаква разпечатка? не ми е ясно. По телефона не мога да се свържа с тях-нямат свободен оператор на български език.
Моля за пояснение.

# 397
Нищо не трябва да правите.
Платено е

# 398
Да, вече сте платили. Но е трябвало да изберете опция не с предварително плащане (обикновено по-евтината опция), а такава с плащане на място, с право на безплатно канселиране. Нищо не се знае никога. До датата на настаняването ви, "я камилата, я камиларя". Казвам го от личен опит. Всичко се случва. Занапред Ви препоръчвам винаги да си резервирате хотел с право на безплатна канселация и заплащане на място в хотела, не да Ви ги дръпва от картата.
По телефона не мога да се свържа с тях-нямат свободен оператор на български език.
Е защо е нужно да е на български? Колцентърът е в Амстердам и най-много от операторите им обслужват на английски.

# 399
Обикновено резервация с безплатно анулиране и плащане намясто е с едно 150-200лв по-скъпа от обикновената. 

# 400
Благодаря.

# 401
  • In transit
Обикновено резервация с безплатно анулиране и плащане намясто е с едно 150-200лв по-скъпа от обикновената. 
Това е много относително. Зависи от държавата, града, мястото за настаняване. Не може да се конкретизира по този начин. Например, в моите резервации, опцията с безплатно анулиране и плащане на място ми беше с около 20-30лв. по-скъпа, отколкото без право на анулиране. Но съм съгласна с diziler, всичко се случва и предпочитам за себе си за да се "застраховам".

# 402
При мен е така винаги, но може да зависи и от нивото. Конкретно преди няколко седмици търсих и опцията с анулиране беше с 277лв по-скъпа.

# 403
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, за свободен код ще помоля. Докато имаше период, в който всяка седмица получавах, сега - нищо.

# 404
Здравейте, бих искала да попитам, когато се използват повече от един код те натрупват ли се в портфейла и имам ли право да избера кога и кой от тях да използвам? Мисълта ми е дали ако сега имам някаква награда в портфейла задължително се причислява към следваща резервация или мога да имам няколко натрупани награди от код и да избирам коя кога да използвам? Благодаря на този, който ще ми разясни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт