Booking.com /Тема 5/

• 38 061
  • 740
  •   1
Отговори
# 45
  • Пловдив
ПОДАРЕН НА LilyanaM!

Имам код, валиден до 17.06.23 г. Ако някой има нужда да пише ЛС, ще го получи първият писал.

Последна редакция: чт, 15 юни 2023, 21:21 от ceci.d

# 46
RebelHeart, написала съм, че резервацията беше с безплатно анулиране и имаше повече от две седмици до насрочената дата за плащане, така че не е това причината, а и в картата наличността е около десет пъти над дължимото...

Иначе е нормално да има промяна в цената за другите дати, не ми е било проблем, но в случая в новото потвърждение дори разликата беше минимална.

По-скоро лоша комуникация между хотела и booking.com, но просто вече няма как да им имам пълно доверие при подобна не една, а поредица от грешни съобщения.

Хотелът отказа промяна поради висока заетост и всичко си беше точно и ясно.

Въпросът е как и защо след този отговор някой си потвърждава без да е имало ново искане и после сам си анулира не само грешното потвърждение, а и прецаква старата потвърдена резервация. Повече от ясно е, че е недоразумение, ама явно има риск при такива промени, затова споделих и ме интересуваше главно дали и на друг се е случвало подобно нещо.

# 47
  • София
Включвам се с въпрос относно резервация в Унгария през букинг. Искали ли са ви от мястото за настаняване на всички хора снимки на личните карти?

# 48
Включвам се с въпрос относно резервация в Унгария през букинг. Искали ли са ви от мястото за настаняване на всички хора снимки на личните карти?
Да

# 49
На мен не, не е от държавата, а от мястото за настаняване.

# 50
  • София
Всъщност те са посочили някакво държавно изискване за това.
Може би е нещо отскоро?
Ако някой има код и аз бих помолила.

Последна редакция: пт, 16 юни 2023, 13:52 от Aila

# 51
Бях преди по малко от месец. Снимаха на място само една л.к

# 52
Здравейте, ако имате свободен код ще може ли да ми го изпратите.
Благодаря!

# 53
  • София
Всъщност те са посочили някакво държавно изискване за това.
Може би е нещо отскоро?
Ако някой има код и аз бих помолила.
Имам резервация за Унгария през август - не са ми искали. Но ако ще ви посрещне рецепционист. Ако ви дадат код и въобще няма да видите дори домакините, то за регистрация са нужни. Не само за Унгария.

# 54
  • В подножието на Сините камъни
Здравейте, предлагам код за букинг, който видях днес в пощата ми, а и днес 18.06 изтича, така че който може да се възползва

P3KVMAU3C2

# 55
  • Бургас/София
Ех, взет е вече явно за мое съжаление.
Ако на някой му се намира свободен, ще съм благодарна!

# 56
Извинявайте, но това не е коректно. Какво пречи на този, който ползва даден код да го напише. Спестете времето на следващите. Това не е нормално.
Заричам се никога повече да не го оставям тук в темата. Когато имам, ще го предоставям  само на лична.

# 57
  • В подножието на Сините камъни
Аз по принцип пращам винаги на лично, но тъй като днес изтича го постнах тук, за да не търся и следя нуждаещи се. По-скоро трябва този, който го е ползвал да алармира

# 58
Здравейте, ако някой има код за BOOKING 10% моля да ми пише, че моя вече е изтекъл. Благодаря предварително.

# 59
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Здравейте, ако някой има код за BOOKING 10% моля да ми пише, че моя вече е изтекъл. Благодаря предварително.
Пишете ми

Общи условия

Активация на акаунт